Şimdi Ara

Ygs Matematik Kaynak Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi gorusum mat1 icin cok zor sorulara bakmama gerek yok gibi ygs kolay ve yuzeysel sorulardan olusuyor.
    Siz ne dusunuyorsunuz ?
    Kac kaynak bitireyim ve hangilerini cozeyim
    Bilindik yayinlardan mi gidiyim
    Fem fdd karekok birey vs.

Ve ygs de oyle cok zor mat konulari yok yeni basladim 1 gunde rahat bitiyor klasik soru kaliplari var
    Hocalara geldik izleyip her konudan 100 soru cozuyorum iyi gidiyor genel anlamda oyle zorlayacak sorular yok zaten 10 agustosta falan bitiyor okul acildigi andan ygs ye kadar hergun bir mat1 konusundan 100 er soru cozup gecsem 37-38 net yaparim gibi.

• +++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

+++++
    up
  • Karekök fem birey bunlar iyi yayınlar ben karekökü beğendim şuan çözüyorum gereksiz soruda var zor ve özgün sorularda var en iyisi kitapçıya gidip incelemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jajababa

kolay ama seçiçi sorularda oluyo mutlaka ve seneyede kolay yaparlarsa sövülmeyen sülale üyesi kalmayacağı için çokda kolay yapacaklarını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

kolay ama seçiçi sorularda oluyo mutlaka ve seneyede kolay yaparlarsa sövülmeyen sülale üyesi kalmayacağı için çokda kolay yapacaklarını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Full problemler kas ben de ygs sıkıntı değil diyodum eylülde trigonometri falan çözüyodum ama sınavda problemler geçirdi resmen mezuna kaldım.
  • sadece femin konu anlatimlisini çöz adam akıllı fullersin
  • Ben bilfenle kaf12 cozuyorum cok iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkattatçokonat

sadece femin konu anlatimlisini çöz adam akıllı fullersin
    yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 23 Temmuz 2016; 20:50:57 >
  • Kareeeekök
  • şahsen ben ygsyide lysnin ygs kısmınıda fulledim kardes cok fazla soru bankasi cozmenin bi anlami yok zaten deneme cozup durucan zamani gelince
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkattatçokonat

şahsen ben ygsyide lysnin ygs kısmınıda fulledim kardes cok fazla soru bankasi cozmenin bi anlami yok zaten deneme cozup durucan zamani gelince
    sen fullemenin nedeni geçmiş temelinin sağlamlığı geçmiş yıllarda yaptığın çalışmadır yani sadece fem simetri ile fullersin falan gibi masal anlatma güldürme akşam akşam
  • ne önerirsin?
  • orasi da var tabi de sen femin kitabinin butun sorularini anlayarak cozdugunde zaten soru kaliplarinin büyük cogunlugunu kavramis oluyosun sonrada denemelerle biraz daha ustune koyarsin ygs icin 3 tane soru bankasinin bi anlami yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

ne önerirsin?
    seviye önemli bence eğer adamın matı iyisye simetri biraz orta bi kitap kaf ları kullanmasını öneririm karekök bilfen odtü diye gidebilir
    biraz daha orta seviye biriyse fem simetri veya mps sonra fem mat 2 karekök bilfen gidebilir ama ygs lys fule yakın isityosa odtüde çözebilir çözmedende ödtüyü yapabilir zeka faktörüde var
    biraz daha temel eksiği olan biriye gür fasiküllerinin ygs konularını alsın bi temel yapsın sonra simetri veya mps olabilir palme(bol sorululu orta seviye bi kitap pratik eksiği için birebir karekök bilfen gidebilir
  • dokuzkattatçokonat kullanıcısına yanıt
    şimdi senin önünde birileri var senden önde ama onlarda çalışıyo senin ne yapman lazım onlardan daha fazla çalışman lazım ki onları geçebilsin birine tavsiye verirken seviyeyi dikkate alarak ver
  • Karekökü çöz sonra bol bol deneme yap.
  • temelim yok hocam. fasikülden ve kaftan kastın nedir? temel konuları öğrenmek için bir kitap + simetri + fem k.o.s.b. + deneme nasıl olurdu sizce?
  • Öyle kolay deme sakın bi yamulturlar yerden kalkamassin soyliyim.Problemlerden cok kas.Ben onun yuzunden mezunum simdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.