Şimdi Ara

Ygs Netleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaş program tavsiyesi için konu açmış millet de ondan tavsiye istiyor

biraz öyle oldu hocam ama daha çok bölümle ilgili bayağı bir araştırmam var onu soruyorlar

quote:

Ben bu netleri 2013 ygs de yaptım ve türkiye 44. sü arkadaşım bile bu netlerle başlamamıştı

ciddi misiniz ? benim obp büyük ihtimal 51-52 gibi gelecek geriletir mi bayağı ?
  • Aklın varsa YGS çalışma. LYS kas. YGS'si 20bin olup 3 bine çeken arkadaşım var. LYS çok çok daha önemli. Zaten bu netleri korursun TM olarak iyi bir derece yaparsın.
  • quote:

Aklın varsa YGS çalışma. LYS kas. YGS'si 20bin olup 3 bine çeken arkadaşım var. LYS çok çok daha önemli. Zaten bu netleri korursun TM olarak iyi bir derece yaparsın.

sağolun hocam, zaten dersane açılsın lys ye de başlayacağım. yazın ygs çalıştım
  • Mezunum zaten bizim dersler eylül 17de başlıyor.
  • ortz ta halli anadolu lisesinde hep teşekkür alan bir öğrenciyim suan tr 27-33 mat 25-30 sos 23-30 fen 25-28 mf yim şükrediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ne yapmışsın sen ben de tm yim fenden 20+ göremedim daha ilk 1000 kesin gelir sana hatta lys kas daha çok ilk 100 bile girersin.asıl sen tavsiye ver bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: bejue

merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim.
    Bana yardımcı olur diye katıldım hem buradaki diğer rakiplerimi görünce daha da hırslanırım ve tabi bundan da önemlisi birbirimize yardım ederiz.

12 Ağustosta dersane sınavım var ve ben en üst sınıfta olmak istiyorum.Hedefim Boğaziçi İşletme.

Son deneme netlerim;

Türkçe-37 d 3 y
    Mat.-33 d 1 y 6 boş
    Sosyal-38 d. 2 y.
    Fen-31 d. 0 y. 9 boş

tm yim nasıl bir program önerirsiniz ?

merhaba. Benim de hedefim boğaziçi işletme. Bunun için mezuna kaldim. Olana kadar da denemeyi düşünüyorum. nasil bir calişma programi uyguluyorsunuz, bilgi alişverişinde bulunabilirsek cok iyi olur. Inşallah sene sonunca istedigimiz yerde oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

merhaba. Benim de hedefim boğaziçi işletme. Bunun için mezuna kaldim. Olana kadar da denemeyi düşünüyorum. nasil bir calişma programi uyguluyorsunuz, bilgi alişverişinde bulunabilirsek cok iyi olur. Inşallah sene sonunca istedigimiz yerde oluruz.

inşallah oluruz programım yazın ygsyi bitirmekti bitirdim de şu an biraz savruk mat sevdiğim için canım sıkılınca mat çözüyorum bulmaca olarak
    geometri çalışıyorum o zayıf biraz her gün 2 saat şimdilik programım bu dersane açılınca daha üstüne düşerim.

quote:

dostum ne yapmışsın sen ben de tm yim fenden 20+ göremedim daha ilk 1000 kesin gelir sana hatta lys kas daha çok ilk 100 bile girersin.asıl sen tavsiye ver bize

inş. dostum öyle olsa ne güzel olur ne konuda istiyosan tavsiye elimden gelldiğince yardım ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.