Şimdi Ara

Ygs Netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana yardımcı olur diye katıldım hem buradaki diğer rakiplerimi görünce daha da hırslanırım ve tabi bundan da önemlisi birbirimize yardım ederiz.

12 Ağustosta dersane sınavım var ve ben en üst sınıfta olmak istiyorum.Hedefim Boğaziçi İşletme.

Son deneme netlerim;

Türkçe-37 d 3 y
    Mat.-33 d 1 y 6 boş
    Sosyal-38 d. 2 y.
    Fen-31 d. 0 y. 9 boş

tm yim nasıl bir program önerirsiniz ?

• yok mu yardımcı olucak tecrübeli arkadaşlar ?
  • nasıl çalışıyosan öle devam et tmciyken 31 net yapmışsın fenden relax ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: bejue

merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim.
    Bana yardımcı olur diye katıldım hem buradaki diğer rakiplerimi görünce daha da hırslanırım ve tabi bundan da önemlisi birbirimize yardım ederiz.

12 Ağustosta dersane sınavım var ve ben en üst sınıfta olmak istiyorum.Hedefim Boğaziçi İşletme.

Son deneme netlerim;

Türkçe-37 d 3 y
    Mat.-33 d 1 y 6 boş
    Sosyal-38 d. 2 y.
    Fen-31 d. 0 y. 9 boş

Nesibe Aydin'a mi gidiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneme netlerin gayet iyi.

• @Petrovna , yok hayır

Bilmiyorum açıkçası çok korkuyorum obp yüzünden ya geriye atarsa ilk 1500 e girmem lazım ya geriye atarsa beni ? obp 51 bu arada (yani öyle olacak gibi)
  • Hocam bogazici isletme bolumuyle ilgili bilginiz varsa beni de aydinlatir misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bogazici isletme bolumuyle ilgili bilginiz varsa beni de aydinlatir misin

mesaj kutunuzda hocam
  • o fen ne ya ? sayısaldan mı geçtin ?
  • quote:

o fen ne ya ? sayısaldan mı geçtin ?

yok hocam biyoloji ve kimyayı çok seviyorum zaten onları full yapıyorum yada bir boş filan fizikten de 5-6 soru yapıyorum -bazen daha az - öyle oluyo işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petrovna

quote:

Son deneme netlerim;

Türkçe-37 d 3 y
    Mat.-33 d 1 y 6 boş
    Sosyal-38 d. 2 y.
    Fen-31 d. 0 y. 9 boş

hocam bende nesibe aydına başlayacağım nasıldır o dersane sizce?

• Hocam fenleri nasıl yapıyorsun ya banada anlat bende tm yim hiç değilse birazcık fen de yapayım

• Matematik aban su an bence. Gerisi su anki haliyle bile kurtarir bogazici isletme icin.

• bu netlerle sayısal sınıfta bile en iyi sınıfa girersin herhalde. fencilerin yarısından fazlası o neti yapamıyor çünkü. her ne kadar takdir etsem de doğru gibi gelmiyor. ilk mesajını bu konuyu açarak atmışsın bilmiyorum çok gerçekçi gelmedi. umarım ileride sonuçları ss ile koymaya başlarsın o zaman beni de utandırırsın. yanlış anlamazsın umarım yazdıklarımı.
  • quote:

bu netlerle sayısal sınıfta bile en iyi sınıfa girersin herhalde. fencilerin yarısından fazlası o neti yapamıyor çünkü. her ne kadar takdir etsem de doğru gibi gelmiyor. ilk mesajını bu konuyu açarak atmışsın bilmiyorum çok gerçekçi gelmedi. umarım ileride sonuçları ss ile koymaya başlarsın o zaman beni de utandırırsın. yanlış anlamazsın umarım yazdıklarımı.

tabii ki istediğiniz şeye inanmakta özgürsünüz ve ben de hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim 9. sınıfta fen derslerini ilgiyle takip ederdim sadece o ve 11 in yarısında ygs kimyayı bitirmiştim biyoloji zaten ilgi alanım fizik yapamadığımı söylemiştim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus61

quote:

Orijinalden alıntı: Petrovna

quote:

Son deneme netlerim;

Türkçe-37 d 3 y
    Mat.-33 d 1 y 6 boş
    Sosyal-38 d. 2 y.
    Fen-31 d. 0 y. 9 boş

hocam bende nesibe aydına başlayacağım nasıldır o dersane sizce?

Bu sene gidecegim ben, 12.sinifim. Yani daha nasildir pek bilemem ancak, bizzat Nesibe Aydin kendisi ilgileniyor. Denemelere gittigimizde anonslari kendisi yapiyordu, haftada 1 mesaj atiliyor calismalara devam, yeni duyurularla ilgili falan. Egitim kalitesi cok iyi diye biliyorum, giden hic kimse kotu bir sey demedi. Biraz disiplini fazla bir dershane ama. Bir de 12.sinif kontenjanlari subat ta doldu, mezun ogrenci aliyorlar biliyorum.

• quote:

Hocam fenleri nasıl yapıyorsun ya banada anlat bende tm yim hiç değilse birazcık fen de yapayım

üstte de yazdığım gibi seviyodum ve 11 in yarıyıl tatilinde oldukça ciddi -sayısal gibi- kimya çalışmıştım

quote:

Matematik aban su an bence. Gerisi su anki haliyle bile kurtarir bogazici isletme icin.

abanıyorum hocam mat. iyi de geometri çok kötü
  • arkadaş program tavsiyesi için konu açmış millet de ondan tavsiye istiyor
  • Ben bu netleri 2013 ygs de yaptım ve türkiye 44. sü arkadaşım bile bu netlerle başlamamıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh be o kadar fizik kimya kasiyorum en son 29 net yaptin adam bide tmci la.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.