Şimdi Ara

Ygs nin gercekte yuzde 40 i mi yoksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese yuzde 40, diger her sey sehir efsanesi.

• Aynen %40 ygs %60 lys ;)
    %28 olayı obp taban puan fln hepsini ekleyince ygs nin payın%28 Gerisi efsanedir aynen

• %40 zaten digerleri ysgden dusuk olanlari motive etmek icin uydurulmus seyler

• quote:

Orijinalden alıntı: frknbsqn

dershaneden hocam sıralamaya bağlı dedi. mesala ilk 10bindeki birisinde %40 alınıyorsa 40kdakinde %35 alınıyor. şans veriyormuş ösym gerideki öğrencilere

Palavra. Öyle ygs nin komple yüzdesi alınmıyor ders ders her puan türünde belirli oranları var bu oranların toplamı da sabit %40. Gerizekali rehberlikcileri nereden buluyorlar anlmiyorum ki

• bu sorunun cevabını öğrenemeden geçti canım sene

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalandan %40

• Benim bildigim netine gore ygs 160 nete %40 mesela 120 nete %30 (sadece oyle duydum)

• standart sapmadan dolayı etkisinin en son %28 e kadar düştüğünü duymuştum
  • bizim hoca sadece 500 puan alan yüzde 40 alıyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: frknbsqn

dershaneden hocam sıralamaya bağlı dedi. mesala ilk 10bindeki birisinde %40 alınıyorsa 40kdakinde %35 alınıyor. şans veriyormuş ösym gerideki öğrencilere

Palavra. Öyle ygs nin komple yüzdesi alınmıyor ders ders her puan türünde belirli oranları var bu oranların toplamı da sabit %40. Gerizekali rehberlikcileri nereden buluyorlar anlmiyorum ki

Adam ciddiye almış 3800 mesaj atmış bir de hljjljgjjlvld

• Sayısal olarak %40 etkiliyor. % 28 dedikleri büyük ihtimal Lys'ye etki oranı... Siz diyeceksiniz ''Etki ne alaka?'' Şu alaka: Mesela herkesin puanı eşit olsun ve Lys'ye etkisini düşünelim. Ne olur: Lys'ye etkisi %0'dır. Çünkü herkes aynı konumda. Farklı bir açıdan bakalım. Birinin puanı 500 diğerinin en düşük olsun: O zaman da %100 etkisi olur. Bu %28 olayı bundan ibaret. Derslerin temel yüzdeleri olarak %40'ı alınır.
  • Dostum eğer sen fullersen %40,yanlış yaptıkça düşer bu alacagın pay.Mesela 150 netin var ygsde alacağın pay atıyorum %37 , sonrasında kendi puan türündeki Lyslerden 10 yanlısın var diyelim %60 dan mesela %53 alırsın toplam %90 la bitirirsin. Zaten %100 yapman için fullemen gerek.Tabi bu dediğim hesaplar katsayılara göre oluyor.Tm3 icin Lys mat ı fullersen %18 in tamamını alırsın.Yanı yok bu sene %28 etkiliyo %72 LYS gibi bir şey YOK YOK YOK

Edit: Eksileyen arkadaşların Ygs leri kötü galiba.GERÇEKLER ACITIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Burak -- 27 Haziran 2015; 4:17:20 >
  • J.Burak J kullanıcısına yanıt
    O zaman ygs de turkiyebirincisinin 7 yanlisi olmasi bu orani dusurur mu?

• Turkiye birincisi ne yaparsa yapsın 500 alır.Oran düşmez standart sapma devreye girer

• Ygs formalite icabı yapıldı kardeş, %1 etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezmeyi Seven Adam -- 26 Haziran 2015; 14:09:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.