< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Artık bu konuda çok konuşmayacağım. Ben kaf2 kullandım bitirmek üzereyim ve fazlasıyla memnun kaldım. Geçen seneki ön yargım boşunaymış. Sadece bunu dile getirmeme rağmen forumdaki bir kitle üstüme oynamaya başladı. TM için yaptıklarımı paylaştığım konudan gelip benle mat için fikir alışverişinde bulunmak isteyen olursa seve seve konuşurum ama o hariç konuşmayacağım mat için çünkü insanlara iyilik yaramıyor bu forumda.
|
Her insan bir değildir hocam.
Oturun en çok beğendiğiniz (dersini ama, kişiliğini, ders anlatış biçimi dışındaki adamın özelliklerini vs. değil geri kalanı sizi ilgilendirmiyor) hocanın kitabını alın. Her ikisi de dün bu işe başlamadı; yılların hocaları. Burada çeşitlerin olması güzel bir şey. Rekabet çoğalır. Piyasada bu işlerin tekeli olan biri olmaz. Ben de yıllardır forumda yazılan "kaf 1 gereksiz, kaf 1 boş, kaf 1 zaman kaybı" yazılarını okudum ancak aldırış etmeden kaf 1 aldım. Hiç pişman değilim. Gerçekten çok beğendim ve bana katkısı oldu. İşinize yarayacaksa 250 TL ucuz; işinize yaramayacaksa 140 TL pahalıdır bunu unutmayın. Burada hoca fanatizmi yapmaya gerek yok ikisi de parasını verip kendisinden hizmet alacağınız şahıslar. Ne diye parasını verdiğim adamı övüp reklamını yapayım ya da vermediğimi gömeyim ki ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 30 Eylül 2020; 18:31:1 > |
|