Şimdi Ara

ygs nin iptal olduğu yarın açıklanacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k4n44t

benim derdim ne biliyormusunuz. sınavda değil 300 ü 250 puanı geçemeyen adamların sınav iptal olsun diye yollara dökülmesi,iptal olsun diye sürekli konuşması. millet kopya çekse bile senin neyine be adam? adam 300 puanı geçemiyo benim hakkım yendi diyo te allahım ya . görende boğaziçi mühendisliğe oynuyor sancak adamı?. Ayrıca konuyu açan arkadaş ne oldu aslanım? iptal olmadı nolduuu.. mesai bitti kankiiii

bana kafayı yedittirdiler yahu..ösymnin avukatı yaptırdınız beni ya

yürü be hacı kim tutar seni

• Konuyu açan arkadaş nerde yaa ben tatmin olmadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monster0606

quote:

varmısın iddaaya moderatörlerin huzurunda. eğer sınav iptal olursa ben kendimi forumdan banlıycam-yada bir moderatör beni banlıcak.
    ama iptal olmassa seni banlıycak-yada kendini uzaklaştırcaksın?

kabul mü?

tamam

herkes şait. yarın gece 00.00 a kadar süre var.. hadi bi gün benden olsun çarşamba gece 00.00 a kadar iptal oldu oldu olmadı bye bye

1
    2
    3
    başladı.......

ahahahahhahaha çok iyi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hututsi

quote:

benim derdim ne biliyormusunuz. sınavda değil 300 ü 250 puanı geçemeyen adamların sınav iptal olsun diye yollara dökülmesi,iptal olsun diye sürekli konuşması. millet kopya çekse bile senin neyine be adam? adam 300 puanı geçemiyo benim hakkım yendi diyo te allahım ya . görende boğaziçi mühendisliğe oynuyor sancak adamı?. Ayrıca konuyu açan arkadaş ne oldu aslanım? iptal olmadı nolduuu.. mesai bitti kankiiii

403 yaptim, bende iptal edilmesi taraftariyim panpa.

• Ösym avukatlarına ne oluyor yahu bu kadar şaibe olan bir sınav iptal edilmesi gerekir fakat olmuyor. Siz neyin sevincini yaşıyorsunuz onu kavramaya çalışın.
  • quote:

467 aldım.Sınavda eğer kopya olduysa ki oldu hemen şu anda iptal olsun istiyorum üstelik öbür sınavdan bu puanı büyük ihtimalle zor alırım veya çok daha iyisini de alırım ama puanı batsın mühim olan doğruluk önemli olan şurda 5 10 puan için kişiliksiz olmak değil adam olmaktır.

• bütün herkesi sinir hastası ettiler. artık hiç kimse neye nasıl tepki vereceğini bilmiyor bence.

arkadaşlar böyle bir şifreyi hazırlatan bir güç yarın bu şifreyle hiç ama hiç ugrasmayacak. bu nitelikli dershaneye giden öğrencilerin sonuçları ösym sistemi üzerinden değiştirilecek.

eğer ösym sağlıklı bir kurum olsaydı 2harfi ( cümle, kelime demiyorum harf diyorum) bir araya getiremeyen, geçmişi kirli ( itu de yaptığı şaibeli sınav, yabancı bir dergiye yazmadığı makaleleri yazmış gibi gösteren -neler yaptı belki de çoğu ortaya çıkmadı-) bir insan ösym başkanı olur muydu?

bu gelen tepkilerin birleşip protestolara dönüşmesinden korkan insanların artık internet sistemini yasaklamaya başlıyor. resmen kendi ülkemizde kendimize, birbirimize yabancılaştırılıyoruz.

yazınmın tamamı çıkmamış. onun için editledim tamamını yazarım uygun bir zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 4 Mayıs 2011; 13:11:34 >

• arkadas banlanmıs sonunda =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

quote:

Orijinalden alıntı: hututsi

quote:

403 yaptim, bende iptal edilmesi taraftariyim panpa.

Benim zaten bi amacım yok ben ytü-makina mühendisliğinde okuyorumda adam güzel yazmış diye destekledim ki dedikleri yalanda sayılmaz haniHerneyse yanlış puanı hesaplanan bi kız 402 ile 28 binlerde mi ne idi herhalde sende ondan biraz daha iyi bi dereceye sahipsin ama istediğin bölüm için daha iyi yapman gerektiği için tekrarlanmasını istiyosun gibi geliyo PANPA

• Tekrar sonuca bakmaya çalışırken kaşıma hata geldi, nedir beyler? (Ayırca hata dün akşamdan beridir çıkıyor.)

ygs nin iptal olduğu yarın açıklanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 5 Mayıs 2011; 8:49:57 >
  • aynı hata mesajı bende de çıkıyor. sanırım sitede sorun var..
  • heheheeee8D]

konuyu açan arkadaş banlanmış sözünde durmuş demekki inanmış iptal olacağına

bence yarın iptal olur bu sınav

şakası bile güzelmiş bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: nusret ozsoy

heheheeee8D]

bakalım bu gün iptal olacakmı

• quote:

quote:

heheheeee8D]

varmısın iddaaya ?

• quote:

quote:

quote:

heheheeee8D]

varmısın iddaaya ?

ben varım

• birer birer eksilecek bu gidişle forum .D
  • Hepimiz Abbas Güçlüyüz!
  • olum heralde bu gün de iptal olmayacak tuh amaann nese yarın iptal nasılsa
  • yarın kesin iptal buraya yazıyorum beyler göreceksiniz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

yarın kesin iptal buraya yazıyorum beyler göreceksiniz :))

kesin ya kesin hiç şüphem bile yok yarın kesin iptal başka bi ihtimal yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.