Şimdi Ara

ygs nin iptal olduğu yarın açıklanacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k4n44t

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Cezaevlerinde fem bilimleri testinin yenilenmesi eşitlik ilkesini aykırı falan değil. ösymnin böyle bir yetkisi var. Adam oraya kanunun maddeleri dizmiş. Yani bu bir yasa.

ayrıca şunu hiç anlamıyorum kişiye özel kitapçıkta,bazıları diyorki bazı öğrencilerin ilk sorusu kolay olur,bazılarının ilk soruları zor olur bu öğrencilerin sınavda moralini etkiler diye. sen sene başından beri nerdeydin? adamlar açıkladılar,kişiye özel kitapçık yapacaz diye. kimse sesini çıkarmadı ya. kimse hiç birşey demedi. ösym sınavdan önce plot okullarda kişiye özel kitapçığın denemesini yaptı hiç bir öğrenciye üstünlük sağlamadığı ortaya çıktı.. ayrıca bildiğimiz gibi bu sınav sadece bilgi ölçmüyo. kısmen zeka-bilgi-stres vs. gibi şeyleride ölçiyor.

Gerçek hayatta, üniversitede,iş hayatında kişinin karşılaştığı problemler kolaydan zora doğru olmuyor. yani bugün karşıma çıkan engel kolay aşılabilir,yarın çıkan engel zor aşılabilir diye birşey yok. soruların kolaydan-zora doğru sıralanması çok çok önemli değil. önemli olan o soruların kolaylığına-zorluk sıralamasına bakmadan onları çözebilmek. üniversiteye girecek adam üniversiteyi hak edebilmeli,nitelikli öğrenciler üniversiteye gidebilmeli,içi boş,çalışmayan adamın üniversitede ne işi var. kaliteli öğrenci seçmek lazım. Her zaman kolay sorularla iş yürümüyor.

yandaşlarıına şifre verdiler diyorlar. adam şifre değil verse soruları,cevapları verir o kadar malmı bunlar.

ayrıca siyasiler-bazı köşe yazarları diyor ki 1.7 milyon kişinin hakkı yendi,hayalleriyle oynandı diye , kopya olsa bile 1.7 milyon kişi etkilenmez. sanki başlarına sınavda silah dayadılar,kazanmamaları için herşeyi yaptılar vs.. kopya olsa bile çalışan adam-hak eden istediği yine istediği yere girer.. kopya mopyada yok avucunuzu yalayın ..

ek olarak şunuda belirtmek isterim,konuya giren,bakan sayısı fazla. millet bunları görüp gaza geliyor,LYS çalışmayı bırakıyor,abbas güçlü bir yazı yazıyor millet ders çalışmayı bırakıyor.

ösym süreci gerçektende iyi yönetmedi.dava tamalanınca basına adam gibi bir açıklama yapmaları lazım. bütün sorular ortadan kalkmalı ki sussun bunlar.

şimdi bana şakirt-akpçi-devekuşu-koyun-mal diyebilirsiniz...

Sorular ancak çok ufak kitleye ulaşır ve risklidir. Ancak şifre bu şekilde değil, hem daha fazla kişiye hitap eder hem de işin içinden kurtulabilirsin. Ne yazık ki soruları ve şaibeleri ÖSYM artık ortadan kaldıramaz. Açıklanabilecek bir yönü kalmadı.

1.7 milyon değil evet, 1.65 milyon insanı etkiler bu. 50k insan zaten kazanır çoğu da devekuşu rolune bürünür. Kafanı gömmüşsün toprağa, tabi ki de yoktur kopya.

şöyle diyeyim , ben sınavım nispeten iyi gectiği için kopya-şifre gibi konuları kabul etmek istemiyorum,yani bilinç altım ister istemez kopya olmadığını kabul ediliyor. yani sınavın iptali işime gelmez.. iptal olmasını istemiyorum şahsen, genel olarak sınavın iptalini isteyenlerde sınavı kötü geçenler bunuda belirtmek lazım ki, sonuçlar açıklanmadan önce burada bas bas sınavın bağırarak sınavını iptalini isteyenlerin sonuçlar çoğu sonuçlar açıklandıktan sonra kayboldu.çünkü sıralamaları iyi geldi,memnun oldular bence

Düz mantık derler ya aha bir örnek

• quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis
    zaten baştan eşit değildi. bi tarafta bizim gibi dini vazifelerini yerine getirip derslerini eksiksiz çalışanlar -ki sistemden ve sonuçlarımızdan çok memnunuz- diğer tarafta barlarda sabahlayıp karşı cinsle günah şeyler yapanlar -ki hala ağlıyorlar-

Ne biliyon güzel kardeşim barlarda sabahladığımizi ne biliyon karşı cinsle günah şeyler yaptığımızı dini vazifelerini yerine getiriyosn kendin için getiriyosn bunun sınavla şifreyle ne alakası var ? Benim çalışmadığımı ne biliyon sonucumun kötü olduğunu ne biliyon ? Sen mi müslümansin Aç bakalım kurani ne yazıyo kalbinde kibir olanın cennette yeri yok yazıyo sendeki kibir , tepeden bakışlar 200metreden belli ediyo kendini. Size kalsa tek müslüman sizsiniz sizden başkası dinsiz imansiz , ne güzel söyledi bi milletvekili sizin kibleniz pensilvanya diye bizim kiblemiz Mekke . Azcik gözünü açta ıslami kullanarak insanları nasıl kandırdıklarini anla buraya gelipte yalan söyleyen adamın başında olduğu kurumuda , sistemide övme.

• İPTAL OLACAK DİYENLER BENIM BÖREGİMİ YESİN xd bu saaten sonra iptal olmaz makarnalar başvurular basladı 3 hafta snra lys var nereye iptal oluyor.
  • Bilirkişi raporunda kopyaya rastlanmamıştır diyo bu ne demek iptal olmucak demek
  • Bu saatten sonra iptal olmaz gibi. Ama belki %40 lık oranı %20 gibi bir şey yaparak bu sınavın etkisini azaltabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTieR

Bu saatten sonra iptal olmaz gibi. Ama belki %40 lık oranı %20 gibi bir şey yaparak bu sınavın etkisini azaltabilirler.

bu yapılabilinecek en en en en saçma şey olur. madem kopya yok neden başta açıklanan oran düşüyor? oran düştü, o zaman kopya var, e neden tamamen iptal edilmiyor da oran düşürülüyor? dünyada görüp görebileceğim en saçma şey olur herhalde. biraz abarttım, hatta bayağı abarttım ama böyle.
  • quote:

zaten baştan eşit değildi. bi tarafta bizim gibi dini vazifelerini yerine getirip derslerini eksiksiz çalışanlar -ki sistemden ve sonuçlarımızdan çok memnunuz- diğer tarafta barlarda sabahlayıp karşı cinsle günah şeyler yapanlar -ki hala ağlıyorlar-

quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Affedersiniz ama bu gifi koymak zorundayım ;

/>

Bu iki mesajın peşpeşe gelmesi rastantı mı? Hiç sanmyorum :D

Neymiş dinli imanlıymış oturmuş ders çalışmış kazanmış...Ulan bunun dinle ne alakası var? Sonra şakirt diyince suç oluyor...!

• quote:

yanlış anlamazsın umarım ama forumdaki yazında görmüştüm.materyalist ateizmci değil miydin sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

quote:

yanlış anlamazsın umarım ama forumdaki yazında görmüştüm.materyalist ateizmci değil miydin sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 07Yaratici34
    İPTAL OLACAK DİYENLER BENIM BÖREGİMİ YESİN xd bu saaten sonra iptal olmaz makarnalar başvurular basladı 3 hafta snra lys var nereye iptal oluyor.

Ulan hangi takvimi kullaniyosun? Maya takvimi mi? Ne 3 haftasi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: SquallTieR

Bu saatten sonra iptal olmaz gibi. Ama belki %40 lık oranı %20 gibi bir şey yaparak bu sınavın etkisini azaltabilirler.

bu yapılabilinecek en en en en saçma şey olur. madem kopya yok neden başta açıklanan oran düşüyor? oran düştü, o zaman kopya var, e neden tamamen iptal edilmiyor da oran düşürülüyor? dünyada görüp görebileceğim en saçma şey olur herhalde. biraz abarttım, hatta bayağı abarttım ama böyle.

Dünyada belki saçma olur ama Türkiye şartları için normal bir şey. Sınav sonucu düşürülmüş biri olarak iptal olmasını isterim ama olacağına pek ihtimal vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

quote:

Orijinalden alıntı: bekops

ya kaç kere diyorum su foruma alkollü girmeyin die

Süper...!

beyler koptum ya :))

• Uzun zamandır yüzüm gülmüyordu.Allah razı olsun sizden
  • Sonuç belli beyler bu konuya girmek gereksiz:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: priapo

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametal17

eşitlik ilkesine aykırı olduğu icin dava açıldımıki bu sebebten iptal olsun sınav?

Evet..açıldı..Mahkeme'nin karar vermesi bekleniyor..durum oldukça ciddi:

http://www.egitimajansi.com/sikayetimvar.aspx?ID=27561

http://www.sorubak.com/prof-esme-ygs-yargidan-doner_1095.html

Boşuna umutlanmayın, sınavın iptali söz konusu değil şu anda. İptal edilecek olsa sonuçlar açıklanmadan önce edilirdi. Hakkımız yendi, tepkimizi seçimlerde gösterelim. Başka yapacak bir şey kalmadı, LYS odaklanmak lazım az kaldı.

Türkiye'de eşitlik var mı ki, eşitlik ilkesine göre sınav iptal edilsin? Komik.

Adaletin,hukukun,Mahkemenin ne olduğunu pek bilmiyorsunuz sanırım..Hukukun evrensel ilkeleri vardır..Onlardan en önemlisi ''eşitlik''tir..
    Son sözü ne Ali Demir,ne Başbakan,ne Ankara C.Savcısı değil;Ankara Bölge İdare Mahkemesi ve Danıştay söyler..
    Onların kararı kesindir..Herkes uymak zorundadır.
    Hele bi bekleyelim bakalım.

Referandumdan EVET kararı çıkması ile söylediğin şeyler tarihe karıştı. Gerçek hayata dönmeni öneririm. Yargı siyasallaştı, artık bağımsız değil. Söylediklerine gerçekten ama gerçekten inanmak isterdim. Neyse siyasete girmeyeyim forumda yasak.

+1

ayrıca ösymnin başına gelen adamın ne tür cinliklerle geldiği belli.
    http://www.dailymotion.com/video/xihn12_kopyala-yapyytyr-profesor_news
    Şimdi çıkıpta bu adam bunu yapmaz demezler heralde. Bence bu sefer küçük düşünmüş. az daha yaratıcı olmasını beklerdm.
    Ben sınava girmedm ama iptalini isterim. Çünkü hakkı yenen bir çok kişi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpShoooterr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eşitlik ilkesine aykırı olduğu icin dava açıldımıki bu sebebten iptal olsun sınav?

Boşuna umutlanmayın, sınavın iptali söz konusu değil şu anda. İptal edilecek olsa sonuçlar açıklanmadan önce edilirdi. Hakkımız yendi, tepkimizi seçimlerde gösterelim. Başka yapacak bir şey kalmadı, LYS odaklanmak lazım az kaldı.

Adaletin,hukukun,Mahkemenin ne olduğunu pek bilmiyorsunuz sanırım..Hukukun evrensel ilkeleri vardır..Onlardan en önemlisi ''eşitlik''tir..
    Son sözü ne Ali Demir,ne Başbakan,ne Ankara C.Savcısı değil;Ankara Bölge İdare Mahkemesi ve Danıştay söyler..

Referandumdan EVET kararı çıkması ile söylediğin şeyler tarihe karıştı. Gerçek hayata dönmeni öneririm. Yargı siyasallaştı, artık bağımsız değil. Söylediklerine gerçekten ama gerçekten inanmak isterdim. Neyse siyasete girmeyeyim forumda yasak.

+1

Şimdi çıkıpta bu adam bunu yapmaz demezler heralde. Bence bu sefer küçük düşünmüş. az daha yaratıcı olmasını beklerdm.

kimi hakkı yendi? bana onu söylermisin? .. de ki şu öğrencilerin bu sebepten hakkı yendi?, kimin ne hakkı yendi ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

quote:

o eskidendi. forumda bir arkadaşın -ki allah razı olsun- yazısını görünce tüm gece ağlayıp hemen abi evlerine gittim.

bu arada yurttan yazıyorum bir daha da bu foruma girmeyeceğim dua bölümü yok diye şikayet de ettik.

• yorumlar süpeerr iyi güldüm bu arada bu vakitten sonra ösym yi s*ksen iptal etmez
  • Birinin haksız yere öne geçmesi sence haksız kazanç sebebi değilmidir...? Birilerinin bu şifrelemeden haberi vardı ve haberi olmayanlara karşı haksız kazanç sağladılar. bunda anlamıcak n var anlamadım. daha kimin ne hakkı yendi diye soruyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpShoooterr -- 3 Mayıs 2011; 14:43:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SharpShoooterr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

kimi hakkı yendi? bana onu söylermisin? .. de ki şu öğrencilerin bu sebepten hakkı yendi?, kimin ne hakkı yendi ya?

sen ne kör adamsın ya okadar çizdiler yazdılar hiçmi haber dinlemiyorsun forumda gördügüm en cahil insansın sen daha hala reddediyor ya kesin cemaatsin yada işine gelmiyor.Herife bak 3 aydır ösym ye yapmadıgı yalakalık kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.