Şimdi Ara

ygs nin iptal olduğu yarın açıklanacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Castelo
    sınavı iyi geçen femciler atladı hemen konuya adamlarda soyle bır durum var yanı ben sınava gıderken cıhaz gotursem soruları çalsam bu adamlar emınım yıne sunu der benım sınavım ıyı gectı sen ıstersen kopya çek bu ulke bunca yıl bu koyun gıbıler yuzunden ezıldı hak aramak yok hak arayanı suçlarlar Ataturkçulukten bahsederler Ataturk un ulkeyı emanet ettiği gencliğin hakkını aramasına karşı çıkanlar kapatmaya çalısanları kınıyorum yazık!

usta afedersin de sizin gibi dallamalardan da gına geldi artık. Burda kimse hakkını arama diye baskı yapıyo mu? Çık git de ki hakkım yendi de 'KANITINI ORTAYA KOY' ondan sonra gel konuş. Neyi savunacağınızı şaşırıp millete koyun deyip kendinizi onlardan büyük görmeyi de kesin artık. Ortada bi mallık var evet o adamın gitmesi gerek mi evet gerekir ama böyle her sınav iptaline karşı çıkana koyun diyen dallamalar olunca cidden can sıkmaya başlıyor bi yerden sonra. Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Git mahkemeye dava mı açıyosun ne yapıyosan yap sizi kimse engellemiyor ama kopya çekildiğine dair kanıtlarınızla konuşun şifreye dair kanıtlarla değil. Sınav iptali için mesele şifre kanıtı değil kopya kanıtıdır. Şifre kanıtı sadece istifa için yeterlidir ve o adamın bir an önce gitmesi gerekir. Burda ona buna koyun diyeceğinize azıcık kafanızı kullanın onun bunun gazına gelmeden neyi savunduğunuzu bilin ne oldu da hak savunuyorum ben diyin ona göre millete 'hakaret' etmeden savunun görüşünüzü. Cidden sıkıldı millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orijinalden alıntı: monster0606

quote:

Aleste yapılan ile Ygs'de yapılan arasında bir fark yok. İkiside eşitlik ilkesine aykırı. Ales iptal olmadı Ygs mi iptal olucak. Ayrıca işin en önemli tarafının sınavı kötü gecenlerin sırf bu yüzden iptal istemesi mi yoksa gercekten ortada bir haksızlıgın oldugu mu ? Hala daha işin o boyutundasınız.

ben sınavımın kötü geçtiği için iptal olmasını istiyorum

aferin o zaman sana. ülkemizde zaten herkes birbirini parmaklayarak bir yerlere gelme cabasında ya o yüzden böyle seyler oluyor. sizin gibiler yüzünden bastakiler kimseden utanmadan yapacagını yapıyor. İptal istiyorsan haksızlık oldugu icin iste. Tabi senin zihniyetinde birine anlatmaya deger mi bilemem.

neyi ne için istiyceğimi sanamı soracam kardeş

• quote:

quote:

quote:

Aleste yapılan ile Ygs'de yapılan arasında bir fark yok. İkiside eşitlik ilkesine aykırı. Ales iptal olmadı Ygs mi iptal olucak. Ayrıca işin en önemli tarafının sınavı kötü gecenlerin sırf bu yüzden iptal istemesi mi yoksa gercekten ortada bir haksızlıgın oldugu mu ? Hala daha işin o boyutundasınız.

ben sınavımın kötü geçtiği için iptal olmasını istiyorum

aferin o zaman sana. ülkemizde zaten herkes birbirini parmaklayarak bir yerlere gelme cabasında ya o yüzden böyle seyler oluyor. sizin gibiler yüzünden bastakiler kimseden utanmadan yapacagını yapıyor. İptal istiyorsan haksızlık oldugu icin iste. Tabi senin zihniyetinde birine anlatmaya deger mi bilemem.

sanane arkadaşım ?
    ben iptal olmasını isterim dedim sadece
    yani iptal olsa sevinirim
    gidipte meydanlarda eylem yapmıyorum iptal olsun diye
    çok mu anormal birşey sınavı kötü geçmiş birisinin sınavın iptaline sevinmesi ?
    herife bak ya ahlak dersi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

sınavı iyi geçen femciler atladı hemen konuya adamlarda soyle bır durum var yanı ben sınava gıderken cıhaz gotursem soruları çalsam bu adamlar emınım yıne sunu der benım sınavım ıyı gectı sen ıstersen kopya çek bu ulke bunca yıl bu koyun gıbıler yuzunden ezıldı hak aramak yok hak arayanı suçlarlar Ataturkçulukten bahsederler Ataturk un ulkeyı emanet ettiği gencliğin hakkını aramasına karşı çıkanlar kapatmaya çalısanları kınıyorum yazık!

usta afedersin de sizin gibi dallamalardan da gına geldi artık. Burda kimse hakkını arama diye baskı yapıyo mu? Çık git de ki hakkım yendi de 'KANITINI ORTAYA KOY' ondan sonra gel konuş. Neyi savunacağınızı şaşırıp millete koyun deyip kendinizi onlardan büyük görmeyi de kesin artık. Ortada bi mallık var evet o adamın gitmesi gerek mi evet gerekir ama böyle her sınav iptaline karşı çıkana koyun diyen dallamalar olunca cidden can sıkmaya başlıyor bi yerden sonra. Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Git mahkemeye dava mı açıyosun ne yapıyosan yap sizi kimse engellemiyor ama kopya çekildiğine dair kanıtlarınızla konuşun şifreye dair kanıtlarla değil. Sınav iptali için mesele şifre kanıtı değil kopya kanıtıdır. Şifre kanıtı sadece istifa için yeterlidir ve o adamın bir an önce gitmesi gerekir. Burda ona buna koyun diyeceğinize azıcık kafanızı kullanın onun bunun gazına gelmeden neyi savunduğunuzu bilin ne oldu da hak savunuyorum ben diyin ona göre millete 'hakaret' etmeden savunun görüşünüzü. Cidden sıkıldı millet.

şu forumda senden daha dallaması varmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu forumda senden daha dallaması varmı

mesela sen varsın :) benim bu forumda bir kişiye sırf görüşü yüzünden hakaret ettiğimi göster bana dallama'nı kabul edicem ama sırf ben dallama dedim diye çocuk gibi sidik yarıştırır gibi 'hayır sen daha dallamasın' diyeceksin muhatap bile almıyorum seni.

okuyunca aklma eski kız arkadaşım geldi oda bana cevap veremeyince hep buna benzer şeyler söylerdi sağol bana güzel anılar hatırlattın...

• ooooOOOO korkun valla

başbakan bile bugün hata yaptık demişşş xD
  • selamın aleyküm beyler iptal var dediler geldik, ne iş ?
  • şifre var ama kopya yok diyenlere gülüyorum. kaç defa yazıldı çizildi anlamak da zorunuz mu var? eğer bu kadar basit bir şifre varsa yapılması gereken ya 1milyon 700bin kitapçığın incelenmesi ya da sınavın iptal edilmesidir.ben nerden bileceğim adamın tekinin şifreyle soruları yapıp sonra ilk 1000'e giremediğini. eğer bu kadar kolay bir şifre varsa ösym bu konuda benim vicdanımı rahatlatmak zorundadır. onun yerine naptılar? sadece ilk 1000 kitapçığın incelendiğini söylediler. yeterli mi? kesinlikle değil. ayrıca mod-medyan olayı da var. sonuç olarak mod-medyanla ilgili(konu olarak çıkacağı söylense bile) mesaj gönderilmiş öğrencilerin olduğu bir gerçek, mod-medyana dayalı bir şifrenin olduğu da gerçek, bu iki olayı birleştirmek o kadar zor olmamalı.
  • quote:

quote:

o dallama lafını varya duzgun konus serefsız klavye erkeklıgı yapma senın gıbı savcılar oldugu ıcın olayı kapatmaya calısıyorlar sınavdan once sifre konusması cıktı mı ? cıktı sınavda sıfre var mıydı ? vardı peki savcı ne yaptı bız 1000 kısıye baktık bırsey bulamadık dedı bunu bıle basınla paylasmadı 1000 kısı ıle tekrarlıyorum senın gıbı dallamalar tatmın olur ıptal olmasını ıstemeyenler
    bız mattan 25 ustu yapanlara bakılmasını ıstıyorduk ama hemen sınavı acıkladılar olayı kapatma çabası herseyı yapıyorlar sonra 250 kısıye yenıden sınav yapılıyor nasıl esıtlıksaglanacak 200 dakıka oluyor toplamda.Daha da onemlısı bazı kısıler osym yı arıyor tekrar okuyun diyor adamın puanını 420 lerwe 440 lara çıkarıyorlar bu daha vahım değilmi adam ıstedıgı kısının puanını arttırır yaz yaz bıtmez senın gıbı DALLAMALARA soylemıyorum bunları forumdakı sereflı sahıslar ıcın yazdım bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: bekops

ya kaç kere diyorum su foruma alkollü girmeyin die

Süper...!

• quote:

quote:

ygs nin iptal olduğu yarın açıklanacak

sınavdan önceki gün mod medyan patlaması yaşanıyorsa, esas hala kanıt isteyen, senin tabirin ile dallamadır.

kusura bakma ama hakaret etmeden fikrinizi savunun diyip, hoşuna gitmeyen kesme dallama demen ben de 3 yaşındaki çocuk olduğun izlenimini uyandırdı. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz, daha konuştuğunuz şeyden haberiniz yok. insanların neden koyun olabildiklerini anlamak pek zor olmuyor şöyle yorumları görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 2 Mayıs 2011; 22:24:29 >

• @castelo kardeşim bak ne uyuzuna gitti değil mi? Işte bundan bahsediyorum insanlara koyun koyun diye hakaret edince tıpkı bu tepkiyi veriyolar insanlar da. Ben belirtmek isterim ki görüşünüz için değil ona buna koyun diye hitap ettiğiniz için o kelimeyi kullandım.
    Ayrıca bu savcılığın sınav sonuçlarından önceki açıklamasında ilk 1000 değil tüm kitapçıkların kontrol edildiğini edileceğini söylüyordu o gün. Sizin de eğer sınav sonucuyla ilgili probleminiz varsa siz de itirazınıı edin düzeltilmesini isteyin eğer bişi yapmazlarsa o zaman dava açın hakkınızı aramayın diyen yok burda anlatmaya çalıştığım o.

@deathwarrior hala devekuşu resmi koyuyorsun sonra da benim neden hakaret ettiğimi anlamıyorsun yazık. Kaç haftadır burda asıl siz hakaret ediyodunuz sırf iptal istemiyolar diye kimse size bişi dedi mi? Ben hakaret edince mi dokundu? Siz düzgünce görüşünüzü savunun koyun deve kuşu gibi hoşa gitmeyen hakaretler etmeyin, insanlar da ona göre tepki versinler. Siz onları yazdıkça hakaret yemeniz gayet doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 2 Mayıs 2011; 22:41:38 >

• İnsallah dostum
  • Gençler benimde kulağıma geldi bu söylenti. Ama istemiyorum olmasını. Kendimi LYS'ye odaklamışım. Şimdi hiç gereği yok bir daha Türkçe, sosyal çalışmaya. Eşitsizliği kaldırmak istiyorlarsa etkisini azaltsınlar. Zor durumda bırakmasınlar bizleri. Koskoaca integral var onu oturtmak lazım. Biyoloji sistemler felan...
  • bak şeker kardeşim ben sınırlı adamım Benım soyledıklerım bırı alınıyorsa orası benı ılgılendırmez senın gıbı direk dangalak mı dedım seni kastederek koyun dedım mi ayrıca koyun ıle dangalak çok farklı seyler ben benzetme edatı kullandım sen kullanmadın
    benım bu saydıklarım sekılde mahkemeye gıden oldu. napalım 1500000 kısı dava mı açalım sen ve bazıları burda sınavın ıptal olmasını ıstemeyebılırsınız ben benzetme yapıyordum vazgectım. ama osym yı savunmaya hakkınız yok cıkın o alı demır beyın yapmadıgı seylere acıklık getırın o zaman basın karsısında. en sınır oldugum sey bırılerının burda osym savunması avukatlık yapması yok savcı ıncelıyormus ne ıncelemesı o savcıdan ne beklenır 9 aydır kpss aydınlatamayandan 1700000 incelenıyor dıyorsun bızımledepaylassınlar ınceleyelım

• BEN ŞAHSEN SINAVIN İPTALİNDEN YANAYIM 300 PUAN ALMIŞ OLARAK AMA NEDEN? ÇÜNKÜ;
    1.ALİ DEMİRİN AÇIKLAMALARININ ÇELİŞKİLİ OLMASI
    2.SINAVIN KISMEN TEKRARLANMASI(HELEKİ BÖYLE BİR SAÇMALIK GÖRÜLMEDİ)
    3.SINAVDA TEMEL MAT. TESTİNİN ŞİFRELEME İLE ÇÖZÜLMESİ
    4.KİŞİYE ÖZGÜ KİTAPÇIK İLE ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIKLAR GERÇEKLEŞTİ(ÖRNEK:TÜRKÇE TESTİNDE UZUN SORULARIN ŞIKLARININ YERLERİ DEĞİŞİK OLMASI)
    5.ALİ DEMİRİN BAŞKAN VEYA CUMHURBAŞKANINI TATMİN ETMESİ ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLŞAN BİZLERİ TATMİN ETMESİ

BU 5 MADDE VE BU MADDELERDE EMİN OLNUKİ DAHADA ARTIRILABİLİR!!!

EMİNİMKİ BU 5 MADDE SINAVIN İPTALİ EDİLMESİ İÇİN YETERLİDİR...
  • quote:

bak şeker kardeşim ben sınırlı adamım Benım soyledıklerım bırı alınıyorsa orası benı ılgılendırmez senın gıbı direk dangalak mı dedım seni kastederek koyun dedım mi ayrıca koyun ıle dangalak çok farklı seyler ben benzetme edatı kullandım sen kullanmadın
    benım bu saydıklarım sekılde mahkemeye gıden oldu. napalım 1500000 kısı dava mı açalım sen ve bazıları burda sınavın ıptal olmasını ıstemeyebılırsınız ben benzetme yapıyordum vazgectım. ama osym yı savunmaya hakkınız yok cıkın o alı demır beyın yapmadıgı seylere acıklık getırın o zaman basın karsısında. en sınır oldugum sey bırılerının burda osym savunması avukatlık yapması yok savcı ıncelıyormus ne ıncelemesı o savcıdan ne beklenır 9 aydır kpss aydınlatamayandan 1700000 incelenıyor dıyorsun bızımledepaylassınlar ınceleyelım

birbirimizi kırmadan tatlı tatlı konuşalım işte böyle olsun amenna neyse hakaret konusunu kapatalım dostum.

Ben zaten yukarıdaki mesajımda da o ali demirin gitmesini belirttim ve ösymyi hiç savunmadım da zaten bu süreç içerisinde ya kopya çektirtti ya da beceriksizin önde gideni hangisi doğruysa onunla ilgili, kesinlikle istifa etmesini zaten belirttim benim senin yazdıklarından kafama takılan hak arama meselesi kardeşim ne bu konuda ne de herhangi bi konuda kimse zaten hakkınızı aramayın demiyor buna neden sinirlendiniz onu anlamadım işte

• quote:

@castelo kardeşim bak ne uyuzuna gitti değil mi? Işte bundan bahsediyorum insanlara koyun koyun diye hakaret edince tıpkı bu tepkiyi veriyolar insanlar da. Ben belirtmek isterim ki görüşünüz için değil ona buna koyun diye hitap ettiğiniz için o kelimeyi kullandım.
    Ayrıca bu savcılığın sınav sonuçlarından önceki açıklamasında ilk 1000 değil tüm kitapçıkların kontrol edildiğini edileceğini söylüyordu o gün. Sizin de eğer sınav sonucuyla ilgili probleminiz varsa siz de itirazınıı edin düzeltilmesini isteyin eğer bişi yapmazlarsa o zaman dava açın hakkınızı aramayın diyen yok burda anlatmaya çalıştığım o.

@deathwarrior hala devekuşu resmi koyuyorsun sonra da benim neden hakaret ettiğimi anlamıyorsun yazık. Kaç haftadır burda asıl siz hakaret ediyodunuz sırf iptal istemiyolar diye kimse size bişi dedi mi? Ben hakaret edince mi dokundu? Siz düzgünce görüşünüzü savunun koyun deve kuşu gibi hoşa gitmeyen hakaretler etmeyin, insanlar da ona göre tepki versinler. Siz onları yazdıkça hakaret yemeniz gayet doğaldır.

Forumdan yediğim hakaret umrumda mı sence, daha yüzüme hakaret edebilecek biri çıkmadı bazıları burada esip gürlüyor sadece. Siz de biliyorsunuz iptal edilmesi gerektiğini ancak çıkarcılık değil mi? Anlamadığınız nokta şu, bu sınav görecek olduğunuz kayırılmaların sonu değil. İleride benzer haksızlıklara tekrar ve tekrar maruz kaldığınız zaman pişman olacaksınız bu fevriliğiniz için. Gelişmiş tüm ülkelerde bu sınav iptal edilirdi, hatta bu skandal hükümet devirirdi. Memur olursan o şakirtler amirin olacak ne kadar iyi olursan ol. Sırf şu an bencillik yaptığınız için. Hiç mi kanınıza dokunmuyor? Neyse rahat uyuyorsanız problem yok. Ancak seçimde hükümet değişirse geçte olsa bu sınav iptal olur, haberiniz olsun.

• @deathwarrior
    kusura bakmayın ama ne bencilliği ne çıkarcılığı? Beni bunlarla itham etmeyin lütfen eğer kopya ispatlanıp iptal edilseydi paşa paşa yeni sınavı çözerdim yine elimden geleni yapardım ama ispat olmayıp sırf şaibe üzerinden iptal etmek o kadar kolay olmamalı. Sırf şüpheli gözüküyor diye hiç bi polis bi adamı içeri atmış mıdır? O adam gerçekten suçlu olsa bile kanıt bulana kadar içeri atabiliyolar mı? Bundan bahsediyorum işte. Ben sınavın iptaline şaibe var diye karşıyım sadece. Ama kopya varsa mümkünse çekenlerinki iptal olsun değilse tümden iptal olsun bana uygundur yani. Ben ne iyi puan yaptım diye bencillik yaptım ne de çıkarımı düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

@castelo kardeşim bak ne uyuzuna gitti değil mi? Işte bundan bahsediyorum insanlara koyun koyun diye hakaret edince tıpkı bu tepkiyi veriyolar insanlar da. Ben belirtmek isterim ki görüşünüz için değil ona buna koyun diye hitap ettiğiniz için o kelimeyi kullandım.

Forumdan yediğim hakaret umrumda mı sence, daha yüzüme hakaret edebilecek biri çıkmadı bazıları burada esip gürlüyor sadece. Siz de biliyorsunuz iptal edilmesi gerektiğini ancak çıkarcılık değil mi? Anlamadığınız nokta şu, bu sınav görecek olduğunuz kayırılmaların sonu değil. İleride benzer haksızlıklara tekrar ve tekrar maruz kaldığınız zaman pişman olacaksınız bu fevriliğiniz için. Gelişmiş tüm ülkelerde bu sınav iptal edilirdi, hatta bu skandal hükümet devirirdi. Memur olursan o şakirtler amirin olacak ne kadar iyi olursan ol. Sırf şu an bencillik yaptığınız için. Hiç mi kanınıza dokunmuyor? Neyse rahat uyuyorsanız problem yok. Ancak seçimde hükümet değişirse geçte olsa bu sınav iptal olur, haberiniz olsun.

Yuh.Lysler yapılacak ygs iptal olacak ha?Ne içtiyseniz aynından..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.