Şimdi Ara

ygs nin iptal olduğu yarın açıklanacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an burda inanmayan herkes içten içe keşke doğru olsa diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

quote:

Orijinalden alıntı: cerrah09

He he ulan en başta kopya var iptal olacak dediniz,şimdi eşitlik bozuldu iptal diyosunuz delikanlı olun çıkın söyleyin sebep ikisi de değil sınavda çaktık umut fukarasıyız bir ihtimal iptal olsa da yeniden girsek diyin de işi tatlıya bağlayalım

+1

sınavın iptal olmasını bu yüzden istiyorum
  • eşitlik ilkesine aykırı olduğu icin dava açıldımıki bu sebebten iptal olsun sınav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametal17

eşitlik ilkesine aykırı olduğu icin dava açıldımıki bu sebebten iptal olsun sınav?

ösym kendi iptal edecek
  • Kırma çocukların umudunu kardeşim bırak oyalansınlar.Yarın LYSler olmadan LYS iptal oldu diye çıkanlar daolacaktır hoşgörüyle yaklaşmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster0606

quote:

eşitlik ilkesine aykırı olduğu icin dava açıldımıki bu sebebten iptal olsun sınav?

ösym kendi iptal edecek

işte buna gülünür

• quote:

quote:

ösym kendi iptal edecek

kusra bakmada bu hayalcilikten öte bişey değil Zaten adamların elinde eşdeğer sınav yapma yetkisi var bu gibi olağan durumlarda bütün sınavın iptalini engelleyebilmek için yani bu yaptıkları yasal diye biliyorum minare kılıf misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametal17 -- 2 Mayıs 2011; 20:05:36 >

• Sınavın eşitlik ilkesine aykırı olduğu idare mahkemesine delil olarak sunulmuş ve mahkemenin ösymye savunma için verdiği 15 günlük sürede bu hafta doluyormuş.Ama şu anda herşey adamların istediği kıvamda ortalık gayet sakin herkes iptalden umudunu kesti ve lysye odaklandı şu an sınavın iptal olmadığı açıklansa çok büyük fırtılanalar kopmayacaktır ve nitekimde şahsi görüşüm artık iptal edilemeyeceği yönünde...http://www.ankarahaber.com/haber/YGS-de-son-soz-idare-mahkemesinde/84476
  • bırak eşitliği şifreden iptal olması gerek siz hemen unutmuşsunuz anlaşılan böle ses çıkarmadan her sene çektirin sizin yerinizi doldursunlar.......hakkınızı savunmayın emi sistemsizliğin kö.... olun.....
  • sınavı iyi geçen şakirtler yine iş başında. koyun demek haksızlık olur en iyisi ;

ygs nin iptal olduğu yarın açıklanacak

işine mi geliyor, göm kafanı.

• kendimi tutamıyorum puahahaha
  • Makarnalar neden yarın denılmıs acıklama yapmıcanızmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07Yaratici34 -- 2 Mayıs 2011; 20:47:05 >
  • .Güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 2 Mayıs 2011; 20:45:07 >
  • ya kaç kere diyorum su foruma alkollü girmeyin die
  • sınavı iyi geçen femciler atladı hemen konuya adamlarda soyle bır durum var yanı ben sınava gıderken cıhaz gotursem soruları çalsam bu adamlar emınım yıne sunu der benım sınavım ıyı gectı sen ıstersen kopya çek bu ulke bunca yıl bu koyun gıbıler yuzunden ezıldı hak aramak yok hak arayanı suçlarlar Ataturkçulukten bahsederler Ataturk un ulkeyı emanet ettiği gencliğin hakkını aramasına karşı çıkanlar kapatmaya çalısanları kınıyorum yazık!
  • Aleste yapılan ile Ygs'de yapılan arasında bir fark yok. İkiside eşitlik ilkesine aykırı. Ales iptal olmadı Ygs mi iptal olucak. Ayrıca işin en önemli tarafının sınavı kötü gecenlerin sırf bu yüzden iptal istemesi mi yoksa gercekten ortada bir haksızlıgın oldugu mu ? Hala daha işin o boyutundasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Aleste yapılan ile Ygs'de yapılan arasında bir fark yok. İkiside eşitlik ilkesine aykırı. Ales iptal olmadı Ygs mi iptal olucak. Ayrıca işin en önemli tarafının sınavı kötü gecenlerin sırf bu yüzden iptal istemesi mi yoksa gercekten ortada bir haksızlıgın oldugu mu ? Hala daha işin o boyutundasınız.

ben sınavımın kötü geçtiği için iptal olmasını istiyorum
  • olsa keşke
    benimde kopya falan umrumda değil ama sınavım çok kötü geçti
    not : fem e gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 2 Mayıs 2011; 21:26:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Aleste yapılan ile Ygs'de yapılan arasında bir fark yok. İkiside eşitlik ilkesine aykırı. Ales iptal olmadı Ygs mi iptal olucak. Ayrıca işin en önemli tarafının sınavı kötü gecenlerin sırf bu yüzden iptal istemesi mi yoksa gercekten ortada bir haksızlıgın oldugu mu ? Hala daha işin o boyutundasınız.

ben sınavımın kötü geçtiği için iptal olmasını istiyorum

aferin o zaman sana. ülkemizde zaten herkes birbirini parmaklayarak bir yerlere gelme cabasında ya o yüzden böyle seyler oluyor. sizin gibiler yüzünden bastakiler kimseden utanmadan yapacagını yapıyor. İptal istiyorsan haksızlık oldugu icin iste. Tabi senin zihniyetinde birine anlatmaya deger mi bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bekops

ya kaç kere diyorum su foruma alkollü girmeyin die

gülüyorum ama hiçbişey belli olmaz arkadaşlar burası Türkiye diye boşuna dememişler hani yarın çıkıp ta iptal etseler şaşırmam hiç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.