Şimdi Ara

YGS Özdebir deneme sınavı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi lacivert tonlarda bir kitapcikti.Kodu 1212 idi bahsedilen sinav bu gayet de zordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU genel denemde 25 mat neti yapan bana ozel ders versin amk mat oyle zordu ki tum sinav moralimi bozdu cok degersiz ve dengesiz bi sinavdi fen bilimleri ayricaligiyla saat 17.15 girdigim kimsenin kafasinin o saate o sorulari yapacak dinclikte olacagini dusunmuyorum saygilar(denemeye girmeyin bosuna moraliniz bozulmasin)

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp7

BU genel denemde 25 mat neti yapan bana ozel ders versin amk mat oyle zordu ki tum sinav moralimi bozdu cok degersiz ve dengesiz bi sinavdi fen bilimleri ayricaligiyla saat 17.15 girdigim kimsenin kafasinin o saate o sorulari yapacak dinclikte olacagini dusunmuyorum saygilar(denemeye girmeyin bosuna moraliniz bozulmasin)

Hocam bir soruyu söleyebilir misiniz ? Galiba 2 farklı deneme varmış aynı denemeye mi girdik anlamak için soruyorum.
  • Akilda kalici bi ornek mi bilemiyorum da sinav kodu 12 12 kapagi lacivert turkiye haritasi uzerine 2017 ygs yaziyordu

• 12 ardışık çift sayı.2 3 4 5'er sayarak kitap sayfalarını boyama gibi sorular aklıma geldi.
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Oha ya valla merak ettim şu matematiği apotemi mat denemelerinden de mi zordu ? geosundan da çok zorlamışlar mı
  • Toderden cok daha zordu mat hele vuhuhuu

• Hayatımda girdipim en zor ygs sınavıydı.Matematik çok çok zordu.Hiç bir zaman böyle bir ygs dınavı çıkmaz moralinizi bozmayın.

Örnek:Mebin yayınladığı ygs denemesi

9 nedir lan

• Cevap anahtarı varmı 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bari bi pdf falan atın 😂😂😂

• Şu ana kadar girdiğim en zor deneme değildi, en zoru FEM M1 denemesiydi ama bu da efsaneydi
    Normalde 140-150 net arası gezinen çocuk mattan 17 boşum var dedi benim 13
    Bunu hazırlayanların kafasını merak ediyorum cidden, çooook kasmışlar matı
  • gençler siz evde falan ne çözüyonuz Allah aşkına yanlışlıkla TEOG denemesi çözüyor olmayasınız? Sınavda kasmışlar tamam da amma dirençsizmişsiniz ya. Cidden ösym böyle sorsa 30u geçen olmayacak ülkede. İşin garibi matematiğin böyle zor olacağını bilen adamlar sınavdan önce +130 derken şimdi 100ü zor görürüm diyor. Her kitapta olan klasik soruları çözerseniz böyle bir sınavda ağlatırlar sizi. Özgün sorular çözün biraz
  • Dirençle alakası yok, hiçbir ösym sınavı böyle olmaz, OLAMAZ! ösym, aleste bile kolay-orta-zor soru karışık yapar ve kolay, orta ağırlıkta olur. Teog ile alakasız, burada bahsedilen denemenin ygs düzeyine uygun olmaması. Bizim ne çözüp çözmediğimizin bir önemi yok sorulan sorular ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general188

gençler siz evde falan ne çözüyonuz Allah aşkına yanlışlıkla TEOG denemesi çözüyor olmayasınız? Sınavda kasmışlar tamam da amma dirençsizmişsiniz ya. Cidden ösym böyle sorsa 30u geçen olmayacak ülkede. İşin garibi matematiğin böyle zor olacağını bilen adamlar sınavdan önce +130 derken şimdi 100ü zor görürüm diyor. Her kitapta olan klasik soruları çözerseniz böyle bir sınavda ağlatırlar sizi. Özgün sorular çözün biraz

Yani karekök yetmiyor? Başka kaynak önerin var mı? Karekökü yakmayı düşünüyorum ki böyle basit klasik bir kitabı kimse çözmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general188

gençler siz evde falan ne çözüyonuz Allah aşkına yanlışlıkla TEOG denemesi çözüyor olmayasınız? Sınavda kasmışlar tamam da amma dirençsizmişsiniz ya. Cidden ösym böyle sorsa 30u geçen olmayacak ülkede. İşin garibi matematiğin böyle zor olacağını bilen adamlar sınavdan önce +130 derken şimdi 100ü zor görürüm diyor. Her kitapta olan klasik soruları çözerseniz böyle bir sınavda ağlatırlar sizi. Özgün sorular çözün biraz

Saçmalamışsın. Bir sınavda zor-kolay soru sayısının bir dağılımı ve standartı olur. Özdebirin sorularına saçma, çöp, kötü diyen yok zaten. Tek tek bakınca hepsi güzel sorular ama ama ama bunların hepsini bir denemeye koymak neyin kafasıdır? 40 mattan 30'u zorsa o denemeye deneme denmez. Özdebirdeki tüm soruların ygs'de de çıkma ihtimali var ama aynı anda değil. İçlerinden sadece birisi veya ikisi aynı kitapçıkta yer alabilir.

• katiliyorum dostum. Bugun girdim bende. Matematikte asagi yukari 34 35 gelir ama sosyal ve biyolojinin 4 sorusu kaldi. Cok asiri kasmislar matematigi. Kaliteli guzel sorular ama bi anda sormalari guzel olmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Foreman

katiliyorum dostum. Bugun girdim bende. Matematikte asagi yukari 34 35 gelir ama sosyal ve biyolojinin 4 sorusu kaldi. Cok asiri kasmislar matematigi. Kaliteli guzel sorular ama bi anda sormalari guzel olmamis

34-35 çok iyi hocam bu deneme için. Ben de 38 tane işaretledim. Bi tane çok kolay ve hiç şüphelenmediğim bir soruda dikkat hatası yapmışım. 6-7 tane de salladım . Saçma bir sınav pek ciddiye almamak gerek. Geçen sene benim arkadaşlarım 60k kişide 10k oluyordu özdebirde. Gerçek sınavda 4k oldular.

• Cevap anahtarını atabilecek varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Bugün olduk hayatında gördüğüm en kazık matematik problemlere daha geçmedik ama geçinceye o soruları yapabileceğimi düşünmüyorum sayılar kısmıda zordu neyse normal ygs de böyle olurda mıçarım.

Yav olum aynı denemeden mi bahsediyoruz özdebir gis 1 değil mi
    Ali metin çetin falan vardı kök 5+1 bölü 2 li geometri falan

• Hocam ben sınavın kolay olduğunu iddia etmiyorum zaten. ÖSYM böyle sormayacaktır bunu da biliyorum. Ama normalde 130-140 da yapsanız kendinizi en zor şartlara hazırlamanız gerekiyor. Ben yarın girecem muhtemelen 30 tane soru anca işaretlerim. Sözüm sadece matematiğin bu kadar zor olacağını bildikleri halde hedef 135 diyenlerde. Kimse töderdeki kadar basit olacağını düşünmüyordu zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.