Şimdi Ara

YGS Özdebir deneme sınavı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Bugün olduk hayatında gördüğüm en kazık matematik problemlere daha geçmedik ama geçinceye o soruları yapabileceğimi düşünmüyorum sayılar kısmıda zordu neyse normal ygs de böyle olurda mıçarım.

Yav olum aynı denemeden mi bahsediyoruz özdebir gis 1 değil mi
    Ali metin çetin falan vardı kök 5+1 bölü 2 li geometri falan

Yok hocam o değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun girdim normalde 30net falan cikaririm bugun 15i zor gorurum,ciddi zordu sinav... Ama kendime geldim ya boyle olursa diye calismaya basladim sikica. Cevaplari varsa atabilir misiniz:)

• Mat sorulari John Nash icin hazirlanmisti sanki arkadas. Harbi zordu normalde 30 yaparim bunda 15 anca... Ama iyi oldu bi silkelendik:) cevaplari varsa atabilir misiniz?

• Ateisti dine döndürecek bir sınavdı.
    Mat 30 larda yapıyordum 10 tane işaretledim sonra baktım olmayacak böyle fene geçtim sosyali yaptım mf ciyim bildiğin matı yapmadım
    Lys karekök daha kolay abi. Böyle soruların olduğu bir yayın varsa önerin çözelim madem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknvdn -- 26 Kasım 2016; 18:16:43 >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Size yapılan sınav farklı dostum
  • quote:

Size yapılan sınav farklı dostum

Hay gerizekalılar ya, ne fark var hocam. Bu bizimki (gis1 1209) tr geneli değil mi

muhtemelen değil çünkü tr genelinin kodu 1212
    Geri zekalımısın zorlama işte girdiğimiz sınavlar farklı kofları bile farklıyken hala aynı diyon

• quote:

Geri zekalımısın zorlama işte girdiğimiz sınavlar farklı kofları bile farklıyken hala aynı diyon

Kardeşim geri zekalı olan ben değilim. Aynı falan demiyorum farklı olduğunun farkındayım. Sen nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama boş konuştuğun gerçek.
    Her iki sınav da türkiye geneli biri aylık yapılan gis sınavı diğeri yalnızca 2 kez yapılan özel sınav. İkisinin aynı anda yapılması da tek gerizekalının burada olmadığının ispatı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.