Aynı heyecan sorunu filan bende de var ama antidepresan filan kullanma bütün bünyelerde aynı etkiyi göstermez hem yan etkisi filan varır belki bu arada sınavdan bir gün önce uyuyamam filan diyorsan sınavdan iki gün önce sabahlarsın insan bedeni bu uykusuz kalmaya dayanamaz sınav akşamı uykusuzluktan yatmak zorunda kalırsın.
günlerdir uyuyamıyorum zaten, kafam karmakarışık... bütün sıkıntılar sanki hep beni buluyo :( eğer sınavdan önceki gecede uyuyamazsam gerçekten benim için çok kötü olucak :(
Bu arada antidepresan filan unutkanlık yapabilir bence hiç düşünme bile hem onları düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum prozac mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: CarlGrimes
Bu arada antidepresan filan unutkanlık yapabilir bence hiç düşünme bile hem onları düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum prozac mesela.
bizim edebiyatçı, sınıf öğretmenimiz söylemişti unutkanlık yapıyor diye.. aylar öncesinden söylemiştim, onlar da bana alma dediler bende o yüzden almadım. ilacım şu anda var yanımda ama yan etkilerini okuyunca açıkçası biraz tereddüt ettim.
Cumartesi sakın çok uyuma akşam stresten uyuyamazsın falan.
quote:
Orijinalden alıntı: Craxler Devon
Cumartesi sakın çok uyuma akşam stresten uyuyamazsın falan.
istesem de uyuyamam ki zaten, inşallah sınavdan önceki gece uykum gelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme