Şimdi Ara

YGS SIKINTISI :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR, YGS SINAVI İÇİN AŞIRI BİR STRES YAPAN VAR MI? MEZUNUM. NORMALDE DENEMELERDE BİLE AŞIRI BİR STRES YAPIYORUM, KENDİMİ KONTROL EDEMİORUM. ÇOK STRES VE HEYECAN YAPINCA TÜM BİLDİKLERİMİ UNUTUYORUM, BEYNİM KİTLENİYO. ELİM AYAĞIM BİRBİRNE GİRİYO. EŞİT AĞIRLIKÇIYIM.EN AZ 300 PUAN YAPMAM LAZIM... AMA SAKİN OLAMIYORUM. ALLAH AŞKINA LÜTFEN BİR ŞEYLER SÖYLEYİN, SAKİN OLABİLMEM İÇİN. NE YAPTIYSAM İŞE YARAMADI. ÇOK STRES VE HEYECAN YAPTIĞIM İÇİN DOĞLA OLARAK ÇOK GEÇ ANLIYORUM SORULARI, PARAGRAFLARI ÇOK ZOR OKUYUP ANLIYORUM. BEYNİM KİTLENİYO, NAPICAM BEN :(

• helvayı şimdiden kargola kardeş kargo senden ha buraya da yazıyorum 8 gün ömrün kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarşistKeko

helvayı şimdiden kargola kardeş kargo senden ha buraya da yazıyorum 8 gün ömrün kalmış

NEDEN ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

quote:

helvayı şimdiden kargola kardeş kargo senden ha buraya da yazıyorum 8 gün ömrün kalmış

NEDEN ?

sınav günü kalbin bu heyecanı kaldıramayabilir
    bence psikolojik yardım al
    bütün senenin emeği söz konusu
    allah yardımcın olsun kardeş ne diyeyim..
  • Öncelikle stresi yenmen için kendini telkin etmen gerek. Sadece ben sınava girmiyorum bir çok kişi bu sınava giriyor niye sıkıntı yapıyorum gibi telkinlerde bulunursan stresini yenersin. Stres yapma dostum . Bu tip sınavlarda senin en büyük düşmanın zaten stres ve heyecan bu ikisine kendini kaptırdığın vakit hiçbişey yapamazsın sende olduğu gibi. Paragrafı anlamakta güçlük çekiyorsan şu son 9 günde kitap okumanı tavsiye ederim zaten anlamaya dayalı sorular çıkıyo paragrafta. Kısacası hiç stres yapma altı üstü bi sınav kazanamazsan ucunda ölüm yokya sadece senin için değil herkes için söylüyorum kafana göre takıl hayatı yaşa
  • Ayni dertten muzdaribiz hocam.

Normalde rahat rahat cozuyorum ama sinavda beynim duruy sanki..sinavdan cikip tekrar ayni soruya baktigimda cozebiliyorum sonra nasil yanlis yaptim ben bunu diye dert yaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

NEDEN ?

sınav günü kalbin bu heyecanı kaldıramayabilir
    bence psikolojik yardım al
    bütün senenin emeği söz konusu
    allah yardımcın olsun kardeş ne diyeyim..

ilaç almak istiyorum, bir de sınavdan önceki gece en azından yarım uyku ilacı alsam olur mu, kendimi biliyorum, mezunum, uyuyamıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom1453

Öncelikle stresi yenmen için kendini telkin etmen gerek. Sadece ben sınava girmiyorum bir çok kişi bu sınava giriyor niye sıkıntı yapıyorum gibi telkinlerde bulunursan stresini yenersin. Stres yapma dostum . Bu tip sınavlarda senin en büyük düşmanın zaten stres ve heyecan bu ikisine kendini kaptırdığın vakit hiçbişey yapamazsın sende olduğu gibi. Paragrafı anlamakta güçlük çekiyorsan şu son 9 günde kitap okumanı tavsiye ederim zaten anlamaya dayalı sorular çıkıyo paragrafta. Kısacası hiç stres yapma altı üstü bi sınav kazanamazsan ucunda ölüm yokya sadece senin için değil herkes için söylüyorum kafana göre takıl hayatı yaşa

denedim, olmuyo kendimi kontrol edemiyorum yemin ederim, ki,mse beni anlamıyo, ne yaptıysam olmadı. billiyorum bir tek ben bu sınava girmiyorum, ben babamı düşünüyorum, bu sınavdan en az 300 yapmam lazım ygs 5 ten... paragraf sorularınıda dediğim gibi aşırı heyecan heyacan panikten dolayı beynim duruyo sanki, kitleniyorum, napıcağımı bilmiyorum. beynim itlendiği için doğal olarak çok geç çözüyorum soruları..

• quote:

aynen öyle olucak galiba kardeşim :( açıkçası bundan korkmuyo değilim. çünkü geçen gece ygs sınavı aklıma geldikçe kalp çarpıntısı mide çarpıntısı başladı, bir de aşırı, kalbimde yanma hissettim, çok kötü oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Allah hepimize inaşllah güzel yerleri kazanmayı nasip etsin, Allah yar ve yardımcımız olsun.. ama ben ne yapıcam bilmiyorum, çok sıkıtılı olduğum için bu konuyu açtım, birilerine anlatmak istedim, paylaşmak istedim.
  • Arkadaşlar yapmayın ya rahat olun biraz stres her türlü hastalığı tetikler.Saç dökülmesidir,kanserdir,şekerdir bunların hepsine çevirebilir.Bir ........ sınavı yüzünden sağlığınızı bozmayın lütfen.
  • Bir pdr'ci bulup EMDR yaptirman lazim kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpfull0

Arkadaşlar yapmayın ya rahat olun biraz stres her türlü hastalığı tetikler.Saç dökülmesidir,kanserdir,şekerdir bunların hepsine çevirebilir.Bir ........ sınavı yüzünden sağlığınızı bozmayın lütfen.

çok doğru söylüyosun ama gel de bunu bana ve diğer öğrencilere söyle. inan kendimi düşünmüyorum sadece ailem için ygs 5 ten en az 300 yapmam lazım.. bir de mezunum.. bir arkadaşım stresten ülser çıkardı.. bazı öğrenciler heyecandan kalp krizi bile geçiriyo... biz neden bu haldeyiz, neden öğrenciler bu halde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoulle

Bir pdr'ci bulup EMDR yaptirman lazim kendine.

antidepresan ilaç alsam hemen etkisini görebilir miyim acaba, yani heyecanımı falan alabilir mi? sakinleşir miyim hemen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aoulle

Bir pdr'ci bulup EMDR yaptirman lazim kendine.

antidepresan ilaç alsam hemen etkisini görebilir miyim acaba, yani heyecanımı falan alabilir mi? sakinleşir miyim hemen?

maalesef antidepresan ilaç alman 8-9 gün kalmış kullanman pek uygun değil bitter çikolata ye biraz sabahları 20 25 dakika yürüyüş yap daha çok rahatlatır
  • Buralar degerlenir YGS sınavında heyecandan kalp krizi geçiren genç forum da heyecanı ile ilgile yazılar yazmıstı gibi seylerden olur fazla heyecanlanma sınav da çisin gelir
  • sakına sınavdan önce uyku ilacı falan alma
    bir tanıdığım almıştı sınavda gözlerim kapanıyor demişti bir sene tekrardan hazırlandı
    yapman gereken tek şey kafanı olabildiğince oyalamak
    akşamları hafif yürüyüşe çıkabilirsin
    İnan , başaracaksın..
  • dostum sen genel olarak heyecanlı birine benziyorsun konu sınav falan değil. (mesajlarından da belli oluyor apaçık) bi sakin ol, bi kendine gel neyin telaşı bu? Burada çözüm arayacağına git bi doktora görün destek al yoksa sınav günü senin açından pek iyi olmayacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpfull0

Arkadaşlar yapmayın ya rahat olun biraz stres her türlü hastalığı tetikler.Saç dökülmesidir,kanserdir,şekerdir bunların hepsine çevirebilir.Bir ........ sınavı yüzünden sağlığınızı bozmayın lütfen.

biliyo musun ne kadar çalışırsan çalış yine bu ösym bi yerlerden saçma sapan sorular çıkarıyo..
  • Aynı heyecan sorunu filan bende de var ama antidepresan filan kullanma bütün bünyelerde aynı etkiyi göstermez hem yan etkisi filan varır belki bu arada sınavdan bir gün önce uyuyamam filan diyorsan sınavdan iki gün önce sabahlarsın insan bedeni bu uykusuz kalmaya dayanamaz sınav akşamı uykusuzluktan yatmak zorunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirallas

dostum sen genel olarak heyecanlı birine benziyorsun konu sınav falan değil. (mesajlarından da belli oluyor apaçık) bi sakin ol, bi kendine gel neyin telaşı bu? Burada çözüm arayacağına git bi doktora görün destek al yoksa sınav günü senin açından pek iyi olmayacak gibi görünüyor.

sadece ygs sınavı için değil normalde deneme sınavlarında bile çok heyecan yapıyorum, dershanede sanki bir tek ben böyleymişim gibi.. nefret ediyorum bu huyumdan :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.