Şimdi Ara

YGS SINAVI İPTALİ İÇİN OY TOPLANIYOR GİRİN İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışıp giren yine istediği puanı alıcak.İlla iptal olacaksa kopya çekenlerin sınavları iptal edilmeli.
    Şahsen ben çalışmadım , iyi bir puana da ihtiyacım yok barajı geçmem konservatuara girmeme yeticek. Bir ikinci kez 2 saat zulüm görmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Çalışıp giren yine istediği puanı alıcak.İlla iptal olacaksa kopya çekenlerin sınavları iptal edilmeli.
    Şahsen ben çalışmadım , iyi bir puana da ihtiyacım yok barajı geçmem konservatuara girmeme yeticek. Bir ikinci kez 2 saat zulüm görmek istemiyorum.

Hocam ne kadar bencil davrandığının farkında mısın? Benimde sınavım çok kötü geçmedi fakat neden normalde bizden daha kötü yapıcak insanların bizim önümüze geçmesine izin veriyoruz? Neden onların hak etmediği şeyleri almasına izin veriyoruz? Biz salakmıyız 1 sene 2 sene çalışıp şu salak sınav için stres yapıcazda onlar rahat rahat giricekler? Anlamıyorum abi eskiden böyle değildi bu millet...
  • moral bozmak gibi olmasın ama böyle bir icraat olmaz.. olsaydı zaten çoktan olmuştu...altından girer üstünden çıkarlar genede iptal etmezler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: del piyero

moral bozmak gibi olmasın ama böyle bir icraat olmaz.. olsaydı zaten çoktan olmuştu...altından girer üstünden çıkarlar genede iptal etmezler...

Yahu zaten millet hep bu şekilde haklarını yedirmedimi? Aman nasılsa kıvırırlar boşver hiç uğraşma aman yapma aman etme. Ya sen hakkını ara, olup olmaması önemli değil.
  • Sınavın iptal olacağını düşünmüyorum ama bu durum sınavda bir şaibe olduğunu düşünmediğim anlamına gelmez. Ama iptalden önce iyice ve kısa sürede bir sonuca ulaşılmalı. Sonra gerekli karar verilmeli. Ayrıca o kadar açıklama yapan ösym başkanı neden böyle bir şey söyleme gereği duydu onu da anlamadım. (Yargı gerek görürse iptal ederiz demiş.) Çok eminlerdi kopya şifre vs. olmadığından.
  • ya bırak ağlama adam gibi çalışsaydın zaten yöntemmiş falan hepsi gündem değiştirme çabası bunların.
    yapacak adam yapar zaten.
  • alarmo alarmo , HORT !!!

bu vaziyetin kaynağı olay nedir ?

a ) uzaylılar saldırıyor b ) amerika işgali başiladı c ) mattbaacılar ayaklandı d ) ösym ajanları e ) şakirt attack

bu soruda hiç bir algoritma geçerli değildir , boşuna kastırmayın !!!

edit : düzelmiş lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Nisan 2011; 19:36:16 >
  •  YGS SINAVI İPTALİ İÇİN OY TOPLANIYOR GİRİN İÇERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Sanki diğer sınavda kopya olmucak

Niye bir daha boşuna o stresi yaşayalım ki

Tamam hocam senin hakkını yemelerinden hoşlananlardansın galiba, devam et böyle.

Eskiden kopya yokmuydu sanıyorsun mutlaka vardı. Yada benim öğretmenlerim bana zor soruyor düşük not alıyorum doğudaki adama bedavadan yüksek not veriyorlar diploma puanıyla önüme geçiyor böyle hakkım yenmemiş mi oluyor?

• bu işin hakkaniyeti tek sınavdır zaten iptal olursa bir daha aynı sınava sokamazlar sizi , sadece ikinci sınavla yola devam edilir
  • niye iptal etsinler ki sonuçta kopyayı çektiren onlar. olan senelerce çalışan ve sınavda hakkıyla bir şeyler yapmaya çalışan bir milyondan fazla kişiye oldu, hepsinin hakkı yendi. şimdi kim bilir kaç kişi hakketmediği yerlere girecek. ne yazık ki bu saatten sonra yapacak tek şey bu olanları haziranda da hatırlamak ve önümüzde ki seneler sınava girecek milyonlarca kişiyi düşünmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

alarmo alarmo , HORT !!!

bu vaziyetin kaynağı olay nedir ?

a ) uzaylılar saldırıyor b ) amerika işgali başiladı c ) mattbaacılar ayaklandı d ) ösym ajanları e ) şakirt attack

bu soruda hiç bir algoritma geçerli değildir , boşuna kastırmayın !!!

edit : düzelmiş lan

cevap a algoritma olmayınca ilk şık doğru oluyor
  • Ortadaki Dede olarak imzamı attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

Hakkıyla yapıp sınavı iyi geçen adamın suçu ne??

zaten nerde boş beleş sınav kötü geçmiş adam varsa bişeyler uyduruyo yok algoritma buldum 8 soru çözdüm yok o yok bu
  • sınav iptal edilmeyecek. dağılın şimdi.
  • Bence haksız bi uygulama olmuş.Tamam evet yapılan büyük bi şerefsizlik bende buna katılıyorum ama bileğinin hakkıyla yapmış alın teri dökmüş adayın suçu ne tekrar o stresi yaşamak zorunda mı?Ayrıca iptal çözüm olcak mı zihniyet değişmediği sürece?Bence yapılması gereken şey şifreli kitapçıkların dağıtıldığı kişinlerin sınavının iptal edilmesi ve ösym nin kadrosunun kökten değişmesi çaycısına kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

Hakkıyla yapıp sınavı iyi geçen adamın suçu ne??

Hakkıyla yapıp da sınavı iyi geçen adam için durum daha da vahim..
    Çünkü onun önüne haksızlıkla geçen kişi sayısı daha fazla olacak..
    Bu sebepten daha büyük haksızlığa uğramış durumda..

what the blue hell is wrong with you?
  • buraya yazacağınıza gidin mahkemeye dava açın.
    1700000 kişiden 100.000 i dava açsa bu sınavda iptal olur tüm ösym kadrosuda kovulur.ama nerde o birlik bizde
  • 1) ÖSYM Başkanı derhal istifa etmeli.

daha ösym başkanı kmseyi tanımıyor bile ayrıca bu soruları basan matbaada mhpden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

buraya yazacağınıza gidin mahkemeye dava açın.
    1700000 kişiden 100.000 i dava açsa bu sınavda iptal olur tüm ösym kadrosuda kovulur.ama nerde o birlik bizde

Seni bir an PHI sandım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.