http://www.ygsiptal.com/ oy toplanıyor katılmamazlık etmeyin bu haksızlığa dur demenin vakti geldi.
güzel fikir ama
ygs iptal olursa ve sayılmazsa benim gibi açıköğretime girmek isteyen adaylar ne olacak?
bir şey için oy toplanıyorsa ve bir şey talep ediliyorsa önce adam gibi bir araştırma yapılır
çoluk çocuk işi değil bu.
(lafım sana değil imza isteyenlere)
Hakkıyla yapıp sınavı iyi geçen adamın suçu ne??
Valla hocam bende heyecan ve sinirden yapıştırdım işte ne kadar ciddiler ne kadar profesyoneller orasını bilemem ama elim kolum bağlı oturmaktan sıkıldım artık içim içime sığmıyor birşeyler yapasım var yani.
Tamam hocam senin hakkını yemelerinden hoşlananlardansın galiba, devam et böyle.
yaşımı 110 olarak işaretledim nasıl iş bu
dershanelerde 1 saat zorunlu "mod-medyan" dersleri başlamıştır...
imzaladım gitti umarım işe yarar
imza.læ
Kim takar orayı
Kurunun yanında yaşta yanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Mamunda
Hakkıyla yapıp da sınavı iyi geçen adam için durum daha da vahim.. Çünkü onun önüne haksızlıkla geçen kişi sayısı daha fazla olacak.. Bu sebepten daha büyük haksızlığa uğramış durumda..
+1
Bu soruları hakkıyla yapan adam diğerinde de başarılı olur derece olarak ama büyük bir hayal kırıklığı tabi
quote:
Orijinalden alıntı: DELTA53
quote:
Hakkıyla yapıp da sınavı iyi geçen adam için durum daha da vahim.. Çünkü onun önüne haksızlıkla geçen kişi sayısı daha fazla olacak.. Bu sebepten daha büyük haksızlığa uğramış durumda..
quote:
Orijinalden alıntı: DELTA53
quote:
boşuna uğraşıyorsunuz kopya kimler için yapılmışsa o kişiler oddüye giricek her millet hak edildiği gibi yönetilir
böyle olması sevindirici durum kaç kez olan biteni tvde söylediler ama halk inanmadı hatta uuttu gitti ve yine aynı şahısları yerinde tuttular böyle olması gerçekten güzel umarım yıl sonuna kadar benzin litreside 10 tl olur,halk akıllanana kadar devam etsin
# Behzat Ç. Ağrı Ev Hanımı 31 dakika önce
imzalayanların yarısından fazlasının soyadı Ç ile başlıyor
Görünüşe bakılırsa tek sağlam yer üni içi kaldı. akedemik personel ve öğrenciler. Rektörler zaten cumhurbaşkanına bağlı orayı saymıyorum.