Şimdi Ara

YGS SONRASI LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malesef bu sene bazı sebeplerden dolayı calısamadım aslında calısmaya 11 de basladım ve 11.sonlarına dogru 110 nete kadar cıktım 12.sınıfda bazı ailevi problemler okul degiştirme vs gram bile ilerleyemedim ygs de de 110 ustu yada 1 2 altı yaptım.Suan temel lisedeyim ve ygs ye kadar ygs işlendi buda canımı sıktı bunada dertlendim calısmadım ygs oncesınde hiç lys ye.Zaten 12 .sınıf konuları turev ıntegral organik bende hıc yok geometrim saglam degıl onun harıcınde kı lys konularında temelım var hedefım diş hekımlıgı sizce sımdı lys baslasam yetişir mi?Yanı ilk 10 bin yada 15 bine girebilir miyim?

• Up beyler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up yardim eden yok mu hayrina

• Dostum duzenli bi program yap.iyice asil lys ye.bu sene kazanamasanda seneye saglam temel olur.

• FallingSkies- kullanıcısına yanıt
    Aslinda hocam haklisin boyle yapmayida dusundum simdi oturup 3 ay boyunca yalap salap calisacam hic bi sistem bitmedi turev integral gram yok dalgalar modern fizik vs yok konu bitirsem bile soru cozemiycem bunun yerine 3 ayda tekrar mat geo fizik ygs lys bitirmeyi planliyorum fkb bilgimi de diri tutmak icin deneme cozucem ama icimde hep bi acaba lys mi asilsam var

• Dostum kazanırsın.Bu hayatta imkansız hiçbir şey yoktur sen sadece pes etme yeter.Allah emeğinin karşılığını verir.İsyan etme,pes etme,tevekkül et...
  • Guzel kardesim duzenli bi programla tas catlasa hazirana konular biter.kalan 18 gunde deneme kasarsin.bak ben gecen sene yapmadim bunu.suan acaip vicdan azabi duyuyorum.ben yaptim sen yapma reyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim.kesinlikle haklisin zaten tek yol calismak ki bunun farkindayim 11 de basladim calismaya benim kat kat arkamda olan adamlar suan kat kat onundeler yasadigim sorunlarin psikolojisini hala atlatamadim.ki hala suruyo bu olaylar normalde lys em simdiye kadar bitecekti ama olmadi iste simdide bu baba konular olmadan bilmiyorum dis zor umutsuzum baya

• FallingSkies- kullanıcısına yanıt
    Haklisin kesinlikle bu sene yasadigim okul degistirme vs seylerden dolayi bende salak salak gezindim ortalikta bu sene tas catlasa kendimi zorlaya zorlaya 2 ay kadar calisabildim

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.