Şimdi Ara

ygs sonucuna itiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saydı sima göre 100-120 arası soru işaretledim ama sonucum 95 gibi geldi şimdi itiraz edersem daha düşük puan gelme ihtimali var mi ? Verilen haklar. geri alınamaz ilkesi çalışıyor mu ?

• deist D kullanıcısına yanıt
    Ben de şüphe ediyordum kendi sınavımdan ösym nin bi uygulaması ve internet ortamında kendi cevap kağıdını ve sınavın cevap anahtarını hangi soruda yanlış yağtığını filan görebiliyorsan ösym nin sitesinde bulabilisin. hangi sorun boş hangisi dolu karşılaştırabilirsin.
  • @şatobiryan hocam nasıl yapacağız yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu linke girip tc kimlik ve aday şifreni yazarak görebilirsin, yine bir şikayetin olursa dilekçe yazmanda fayda var. ösym cevap kağıdı
    https://ais.osym.gov.tr/%C3%96SS/2014/1/CevapKagidi

Arkadaşım buraya gir ve optiğine bak, kaç soru işaretlemişsin. Adamlar kafalarından sorularına işaret koyacak değiller.
  • Arkadaşlar bende bu yıl ygs'ye girdim 300lerde bir puan bekliyordum Ygs-3 için -dilciyim- 253 almış, şok olduk açıkçası, ben sınav esnasınde türkçede 34. sorunun yanlış olduğunu fark ettim ama ösym soru iptali yapmadığını açıklamış yani son 10 dk'da 34. soruya ne yapsam diye kafa yorduğumdan hatırlıyorum onu. Sonuçlarıma itiraz etmek istiyorum ama bu seferde daha kötü bir sonuç doğabilir mi acba diye düşünmeden edemiyorum.
  • yukarıda belirtilen linkten cevap kağıdınızi kontrol edince yanlış bir optik okuma durumu yoksa bir ise yarayacagini sanmıyorum ama ben zamaninda 78 olan als sınavına itiraz edip 98 e duzelttirmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Yorumum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.