Şimdi Ara

Ygs soru cozum medotları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı ? Gecen sene buradan verıldı bu mod medyan ... Var mı bu sene :) ? Bırde fem fılan okuyan var mı son gun deneme ders fılan yaptılarsa bılelım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla maltepedeyim son çürük sınavı vs bi ton ekstra sınav yaptılar sanırım son çürük ipucu gibi bir şey sorular ösymnin sorularına çok benziyor font olarak ama çıkmış sorular değil ayrıca pek de güzel sorular değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: reformist

Var mı ? Gecen sene buradan verıldı bu mod medyan ... Var mı bu sene :) ? Bırde fem fılan okuyan var mı son gun deneme ders fılan yaptılarsa bılelım :)

Biz soruları aldık dersaneden 40 tr 40 mat 40 sosyal 40 fen geliyormuş.türkçelerin çoğu paragrafmış
  • ben fem'deyim bize vermediler ama verdiklerini düşünüyorum bazılarına.. bir de onların hepsi yalan diyorlar ya.utanmadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 31 Mart 2012; 13:50:13 >
  • Arkadaşım şu bir gerçek ki cemattin türkiye üzerindeki etkisini tartışılamaz boyutta arttı ....polislik bir çok sınav örneği veririm geçen sene mesela ..... Arkadaşım :) varsa bir metod söyley,n bu şehirden kurtulmam lazım :D
  • eğer geçen sene ki şifreleme mevzusu olmasaydı ygs'de asla torpil olduğuna inanmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.