Şimdi Ara

YGS YE 3 buçuk ay kala dersane değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski dersaneme geri dönmek istiyorum ama bu vakitten sonra dersane değiştirmek mantıksız mı olur.Ne dersiniz ?

• bende aynısını dusunuyorumda kararsızım gunler cabuk gecıo femi begenmedık gittik pianalitiğe tırt
  • hocam aynı şeyleri ben de yaşadım. bir sonraki gideceğin yerin de bunlardan farkı olacağını düşünmüyorum. ben de sene başında fen bilimlerine yazıldım ama femden pek farkı olmadığını anlayarak bıraktım. evde çalışıyorum. beğenmediysen sen de öyle yap. yoksa sene sonuna kadar kararsızlıkla geçer zamanın. evde kafan daha rahat oluyor hiç değilse. dershanelerin deneme sınavlarından başka faydası yok bence.
  • Saçma olr artık düzen konular bi bütün olmş hatalı bi hareket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazqopaT61

bende aynısını dusunuyorumda kararsızım gunler cabuk gecıo femi begenmedık gittik pianalitiğe tırt

Aynen kardeş.Ben de kayserideyim.Bireyi beğenmedim gittim başka dersaneye çok da bi fark olmadı.Aksine eski dersanem daha iyiymiş yeni anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenbrown

hocam aynı şeyleri ben de yaşadım. bir sonraki gideceğin yerin de bunlardan farkı olacağını düşünmüyorum. ben de sene başında fen bilimlerine yazıldım ama femden pek farkı olmadığını anlayarak bıraktım. evde çalışıyorum. beğenmediysen sen de öyle yap. yoksa sene sonuna kadar kararsızlıkla geçer zamanın. evde kafan daha rahat oluyor hiç değilse. dershanelerin deneme sınavlarından başka faydası yok bence.

Gideceğim yer eski dersanem hocam.Yani gideceğim yeri biliyorum .o yönde sıkıntı yok da ailem pek yanaşmıyor.Dersaneyi bırakıp evde çalışmayı da düşünüyorum da bu sefer de soru falan olur soracak kimse olmaz.Bakalım haftaya bu konuyu netleştireceğim.bırakıp evde çalışmak da seçeneklerim arasında var.İnternetteki videolardan falan konuları gayet güzel anlıyorum.Hayırlısı bi şekilde halledecem artık ama dediğin gibi ygsye ne zaman 3 buçuk ay kaldığını anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çernobil38 -- 6 Aralık 2012; 17:06:39 >

• quote:

hocam aynı şeyleri ben de yaşadım. bir sonraki gideceğin yerin de bunlardan farkı olacağını düşünmüyorum. ben de sene başında fen bilimlerine yazıldım ama femden pek farkı olmadığını anlayarak bıraktım. evde çalışıyorum. beğenmediysen sen de öyle yap. yoksa sene sonuna kadar kararsızlıkla geçer zamanın. evde kafan daha rahat oluyor hiç değilse. dershanelerin deneme sınavlarından başka faydası yok bence.

Hocam ben de bırakmayı düşünüyorum ama kararsızım. Ne kadara kaydolmuştun ne kadarını geri verdiler sana?

Sonuçta o kadar kaynak verdiler, şimdiye kadar kaç derse girdik. Ben çok fazla dönüş olacağını düşünmediğim için kafama pek yatmıyor ama bilgi verirsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _lee

quote:

Hocam ben de bırakmayı düşünüyorum ama kararsızım. Ne kadara kaydolmuştun ne kadarını geri verdiler sana?

Sonuçta o kadar kaynak verdiler, şimdiye kadar kaç derse girdik. Ben çok fazla dönüş olacağını düşünmediğim için kafama pek yatmıyor ama bilgi verirsen sevinirim.

malesef para falan alamadım. 1100 lira ödersem silerlermiş geçen haftadan beri gitmiyorum. çünkü gidersem gittiğim günleri de hesaba katacaklar. valla ben bıraktım ama dediğim gibi para ödemek zorunda bırakıldık. 3500 liraya kayıt oldum. 2 ay gittiğimin parası 1100 tl! daha 7 ay var dershanelerin kapanmasına şimdi ödememenin yollarını arıyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenbrown -- 6 Aralık 2012; 17:12:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.