Şimdi Ara

YGS YE COK KASMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he
  • herkes sen gibi 130 netle başlamıyo zeki arkadaşım
  • tmm
  • Tamam.
  • tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert-TR -- 26 Ocak 2013; 13:33:24 >
  • oldu o zaman.
  • Ja klar

• şu ergenlere bak 30 tane tamam yazmışlar.ben bu kadar ergeni birarada görmemiştim.heralde ygsyi daha önemli zannediyorlar.evlerinde şimdi vektör temel kavramlar falan çözüyorlardır:). halbuki herkes ygs çalışıyor ben lys çalışıyım da bir farkım olsun önlerine geçiyim diye düşünen biri yokki ..siz çalışın ygsye .kolay kolay konulara .bunlara versen bi kitap sırf rasyonel sayı temel kavramlar.bunlar bitirir onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

şu ergenlere bak 30 tane tamam yazmışlar.ben bu kadar ergeni birarada görmemiştim.heralde ygsyi daha önemli zannediyorlar.evlerinde şimdi vektör temel kavramlar falan çözüyorlardır:). halbuki herkes ygs çalışıyor ben lys çalışıyım da bir farkım olsun önlerine geçiyim diye düşünen biri yokki ..siz çalışın ygsye .kolay kolay konulara .bunlara versen bi kitap sırf rasyonel sayı temel kavramlar.bunlar bitirir onu.

• bende 161 netle başladım 170 lere çekmeye çalışıyorum bakalım olursa artık.
  • 130 yapsam bırakcam hocam herkes sen değil
  • Canı sıkılan 130 net yapıyor.
  • Bende ygs yi küçümseyenleri anlamıyorum.İyi bir lys puanı almak isteyenler Mat1 ve Türkçe'den 75 net ve üzeri yapmaları lazım toplam 80 sorudan.

• Sen söyledin diye bıraktım şuan lys başladım
  • Yönlendirmen için çok teşekkür ederim kardeşim 2011'den beri Ygs çalışıyordum sürekli rasyonel sayı çözüp bazı yanlışları anlamaya çalışıyordum senin yönlerdirmen sayende Ygs'ye çalışmayı bırakıp Lys ' ye başlıyacağım yalnız önce Ygs'yi geçmem gerek dimi benim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

şu ergenlere bak 30 tane tamam yazmışlar.ben bu kadar ergeni birarada görmemiştim.heralde ygsyi daha önemli zannediyorlar.evlerinde şimdi vektör temel kavramlar falan çözüyorlardır:). halbuki herkes ygs çalışıyor ben lys çalışıyım da bir farkım olsun önlerine geçiyim diye düşünen biri yokki ..siz çalışın ygsye .kolay kolay konulara .bunlara versen bi kitap sırf rasyonel sayı temel kavramlar.bunlar bitirir onu.

şimdi ben bu zeki arkadaşa küfür edersem forum kurallarına uymamış oluyorum dimi?

• Niye cocugun hayallerini yikiiyorsunz ki belki bunlari yazip kendini tatmin ediyor

• Aslında adam haklı beyler.
    The bomb has been planted.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.