Şimdi Ara

YGS YE COK KASMAYIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berbatov224

şu ergenlere bak 30 tane tamam yazmışlar.ben bu kadar ergeni birarada görmemiştim.heralde ygsyi daha önemli zannediyorlar.evlerinde şimdi vektör temel kavramlar falan çözüyorlardır:). halbuki herkes ygs çalışıyor ben lys çalışıyım da bir farkım olsun önlerine geçiyim diye düşünen biri yokki ..siz çalışın ygsye .kolay kolay konulara .bunlara versen bi kitap sırf rasyonel sayı temel kavramlar.bunlar bitirir onu.

kardeş zaten herkes gece gündüz rasyonel sayı çözüyor hatta ben günde 1500-2000 tane çözmeden rahat uyayamıyorum la zaten ygs biyoloji fiziği yapan adam lys yi her türlü yapar kimya kalıyor bi tek onada çalış bi zahmet

• Bu forumun kuralını bilmiyorsun galiba hocam upuzun bir yazı bile yazsan araya sıkıştıracağın 130 nete bakıp öyle yorum yapılır burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şu ergenlere bak 30 tane tamam yazmışlar.ben bu kadar ergeni birarada görmemiştim.heralde ygsyi daha önemli zannediyorlar.evlerinde şimdi vektör temel kavramlar falan çözüyorlardır:). halbuki herkes ygs çalışıyor ben lys çalışıyım da bir farkım olsun önlerine geçiyim diye düşünen biri yokki ..siz çalışın ygsye .kolay kolay konulara .bunlara versen bi kitap sırf rasyonel sayı temel kavramlar.bunlar bitirir onu.

kendi ergenliğini dışa vurmuşsun. sana zaten kabak gibi temel kavram sormuyorlar. orjinal hiç piyasada olmayan sorular soruluyor ygs de. inan bana buradaki çoğu arkadaşın lys si senden daha iyidir kasma yani ayrıca konuyu açan arkadaşın amacı belli. çalışmadan 130 net yaptım ilk 5k gelir diyor.

bide ergen diyor

• aynı zeka küpü arkadaş düşünmüyor ki ygssi iyi geçen insanların daha iyi lysye çalışabiliceğini.zor tabi o zekayla dolaşmak

• Millet çalışmadan 130 net yapıyor biz de üstümüzü başımızı yırtalım...
  • quote:

yav he he

senden öneri isteyen kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buda mı Gol degil be?

quote:

kardeş zaten herkes gece gündüz rasyonel sayı çözüyor hatta ben günde 1500-2000 tane çözmeden rahat uyayamıyorum la zaten ygs biyoloji fiziği yapan adam lys yi her türlü yapar kimya kalıyor bi tek onada çalış bi zahmet

İŞTe BU SONUNDA BİLEN BİRİ KONUŞMUŞ

• tamam gardaş sıkma o güzel canını.

• Tamam.

• İyi başlamış lafa, belli ki LYS'nin daha önemli olduğundan bahsetmek için açılmış konu. Ama "yok efendim hiç çalışmadan 130 yaptım", "yok 5k gelir çünkü ben havalıyım, oo çok zekiyim" dersen kimse sallamaz seni

• quote:

Orijinalden alıntı: 90.nxmcnakka

İyi başlamış lafa, belli ki LYS'nin daha önemli olduğundan bahsetmek için açılmış konu. Ama "yok efendim hiç çalışmadan 130 yaptım", "yok 5k gelir çünkü ben havalıyım, oo çok zekiyim" dersen kimse sallamaz seni

Hanim kizimiz cok kizmis

• Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Orijinalden alıntı: 90.nxmcnakka

İyi başlamış lafa, belli ki LYS'nin daha önemli olduğundan bahsetmek için açılmış konu. Ama "yok efendim hiç çalışmadan 130 yaptım", "yok 5k gelir çünkü ben havalıyım, oo çok zekiyim" dersen kimse sallamaz seni

Hanim kizimiz cok kizmis

EVET

• herkes 'tamam' ın yalancısı olmuş adam doğru söylüyor bi akıl edemediniz lys nin önemini.

koyun giib takip ediyosunuz birbirinizi adam bilerek söylüyor olabilir ama başka şeyler anlamayın aman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Dead Redemption -- 26 Ocak 2013; 18:09:23 >
  • Arkadaşlar ben cerrahpaşa tıp ingilizce okuyorum sizlere tavsiyem ygs-lys yi kasmayın! bu sınavlar gelip geçici önemli olan öbür taraftaki sınav !
    Haydi gençler namaza.
  • He he. Biz de 7/24 ygs kasıyorduk. Zaten ygs fizikte de sadece vektör var Lys konusu olan dinamik v.s. yok. Matematik de ise dört işlem. Bizde de akıl yok tabi.

• ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman_ethem

Arkadaşlar ben cerrahpaşa tıp ingilizce okuyorum sizlere tavsiyem ygs-lys yi kasmayın! bu sınavlar gelip geçici önemli olan öbür taraftaki sınav !
    Haydi gençler namaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman_ethem

Arkadaşlar ben cerrahpaşa tıp ingilizce okuyorum sizlere tavsiyem ygs-lys yi kasmayın! bu sınavlar gelip geçici önemli olan öbür taraftaki sınav !
    Haydi gençler namaza.

• Adam dogru soyluyo ayrica 130 yapmiyo bile olsa ne bu tavriniz yuksek yapan birini gorunce niye saldiriyosunuz anlamiyorum. Ben cevremde goruyorum arkadasin dedigi gibi adamlar hakli yani

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.