Şimdi Ara

YGS'YE KAÇ AY KALA KONULAR BİTMELİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim 10k. Sağlamlaştırarak gitmek istiyorum. 12. sınıfım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wantscientist

Hedefim 10k. Sağlamlaştırarak gitmek istiyorum. 12. sınıfım.

1 ay kala bitirirsen son 5-6 güne kadar her 2 deneme çözersen iyi olur. Ben yapamadım ama yaparsan iyi olur.
  • 8 ay
  • Son gün. Son gün çalışınca olmuyor mu arkadaşım şartlamayın kendinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az son 1 ay kala bitmeli.

• daha bitmedi mi ?

• dh ye gore bitirip 130 bandina cikmis olman gerek

• Yok be hocam dhlerdekilerin çoğunun fos olduğunu geçen sene de gördük. Aynı şeyi yine yaşayacağız işte. Teşekkürler cevaplarınız için.
  • Mf3 7k

1 ay kala bitti ama ygsden sonra başladım lysye.herkesin kendi tercihi biraz lys sıkıştı konular fln ama memnunum şuan hedefimi fln gerçekleştirdim başarılar dilerim.

• Teşekkür ederim. 22 ağustosta dershanem başlayacak. Dershaneyle birlikte donanımlı bir şekilde kasarak 1 aya yakın bitirme düşüncesindeyim. 22 ağustosa kadar elbette bazı konular bitti ama erken başlamanın erken pes etmek olduğunu biliyorum. Önemli olanın sene içinde devam etmek olduğunu iyi biliyorum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantscientist -- 11 Ağustos 2016; 23:07:48 >
  • sen 1,5 ay olarak hedefle
    Ben 1 ay hedefledim 2 hafta kala bitmemiş konum vardı.
    inan 1 hafta daha olsa çok farkederdi
  • ekskalibour E kullanıcısına yanıt
    bitti derken kaç kaynak çozdunuz sosyalde çalistinizmi bide biyolojide mesela ygs lys berabermi gittiniz?12 yide sıkı tuttunuz sanirim dersleri tebrikler bu arada basariniz icin :)

• Şimdiden bitirmezsen LYS'de zırtlarsın. Son 1 ay falan hikaye son 1 ay en fazla soru çözülür. Okulun başından itibaren lys çalış.
  • daha bitmediyse hiç uğraşma seneye bırak
  • son ana kadar ygs çalıştım. lys de taklaya geldim. eylül gibi bitmeli deneme çözülmeli bence. ygs şubata marta kadar uzatılıcak birşey değilmiş onu anladım lysye başlayınca.
  • Hocam yetiştirebilirseniz ocakda bitirmeniz çok iyi olur denemelerde eksik konuları tekrar edersiniz ve lys kasarsınız

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Hemen söyliyeyim benim durumum karışık önce devlet fen kazandım sonra özelde anadolu devam ettim daha sonra özelde fene geçtim en son yıl temel liseye geçip bitirdim.iki binası vardı kurumun biri özel ders-kurs merkezi gibi diğeri temel lise.kaydım resmi olarak temel lisedeydi ama bn diğer vip binada birebir veya 3 kişilik grupta eğitim aldım.Şöyle söyliyim bi takım sebeplerden dolayı okuldan ayrıldım.yani fen lisesi bırakıp son sene temel liseye geçtim.ama yukarda yazdığım imkanlar verilse koşa koşa gitmez misin?Neyse burası ön bilgiydi diyelim.Başladık derslere ve tamamen bana göre yada 3 kişilik gruba göre gidiyoruz.okula hiç gitmediğim için ygsye kadar 1 gram 12.sınıf görmedim çalışmadım.hep ygsydi.ygsden sonra tam gaz lys verdim.ama bir sıkıştı bir sıkıştı konular.. Valla babalara geldik.sonuç olarak hedefimi tutturdum çok memnunum o ayrı ama bu şekil çalışma düzenini tavsiye etmem.sıkışıklıktan psikolojim bozuldu.ygs de 4k, lysde batırırsak nolcak?? Sırf bu bile kalp rahatsızı yaptı bni. Onun harici daha sistemli çalışmış birinden tavsiye alıp uymanız daha yararlı olacaktı.Benimki tamamen çılgınlıktı elimde patlayada bilirdi. Biyoloji için şunu söyleyebilirim benim joker dersimdi taa lise 1 den itibaren olimpiyat fln hazırlandım kafa rahatken.akademik biyo öğrendim yani.11 e geldim özel ders alacam.anlattım derdimi hocayla uçtuk 3-4 ayda bütün lise müfredatı bitti.ama 12 de de çalışmaya devam ettim manyaklar gibi.sonuçta o hep full yaptığım sınavda 4 y yaptım(kötü olduğu için deil ama planım öyleydi fizik berbat 18 net onu toparlaması için fullemeydim)ama olmadı.Biyolojiyle alakası olmayan o mat zekalı adamlar bile 27-28 yaptı biraz nankör derstir kabül.Ben üni için seçtiğim bölümde işe yarayacağını düşünmekteyim.genel olarak naptın dersen 12 de sadece mat kastım.(yani en çok diyelim) sosyal 0 çalışma (hatta -1 ) tr aynı şekilde kalan zamanda da fen.yapabilmemin tek sebebi ilgi alaka genel kültür sınav anı kontrolü cart curt diyelim.tarih kitapları çok okurdum mesela zamanında o savaşlar fln kazamamız haçlılar gaza gelip sağa sola saldırırdım öyle ilkokul lise1-2 fln zaman bolken böyle şeyler yapınca + olarak döndü tabiki.ygs:
    T:30
    S:27,5
    M:37,5
    F:38,75
    Bu şekil mesela ygsden sonra millet kafa izni verdi kendine 1 hafta ben direk ertesi gün trigonometriden başladım.İnancın olsun Limit-türev-integral 1 ayda bitti toplam. eee okadar konu var kalmış 2-3 ay başka çarem yoktu.Böyle babalara gelmemek için bunları deneme diye tavsiye vereyim dedim:) onun harici kaynak önerisi* yada başka yardım lazım olursa pmden ulaşbilirsiniz bana.memnuniyetle cevaplarım.

*çok kaynak çözmedim hep 1-2 kaynakla yetindim ve kitapların ya son kısmı yada yarısından fazlası hep boş kaldı(dile kolay 8 koli kitap)ayrıca şunu diyeyim bnde sınava girmeden önce böyle çalışmadım diyenlere çok gıcık olurdum şimdi kendim diyorum dünya çok acaip. Hemen şöyle düzelteyim çalıştım tabiki hemde ortalamanın üstünde bi çalışma yoksa kim nereye 7k yapıyo ama daha çok mesai harcayan daha çok kasan arklarım hep ilk 1k 300-400 fln hayvanın biri 535 yapmış yani şunu söyliyim(saçma bi kapanış olacak ama) davul bile dengi dengine✋🏻✋🏻

• ekskalibour E kullanıcısına yanıt
    Pm atiyorum o zaman 😊

• UP!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.