Bildirim
YHT Promosyon Bilet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ankaraya gidi? gönü? 80 liraya uçak bilet almy?ym trenne ne gerek -
pegasus un 25 tl ye biletini de gördüm. ankara da esenboğa ya gitmek bir dert, -
bir ara öğrenci seçiliyordu online bilette son girdiğimde indirimli herhangi bir seçenek yok öğrenci için konuyla alakalı bilgisi olan varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: HakanGurol
pegasus un 25 tl ye biletini de gördüm. ankara da esenboğa ya gitmek bir dert,
Esenbogaya gitmenin nesi dert?kizilaydan yada astiden egonun otobusleri var onlarla gayet rahat gidebilirsin ara duraklarini bilmiyorum ben ikisini kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten alırsanız tam biletin yarı fiyatına indiriyor. Hesaplı bilet diye geçiyor ama 3 gün önceden almanız lazım sanırım en az. Yani 1 hafta sonraki seferlere bakarsanız bazılarında hesaplı bilet görebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Immortal King
İnternetten alırsanız tam biletin yarı fiyatına indiriyor. Hesaplı bilet diye geçiyor ama 3 gün önceden almanız lazım sanırım en az. Yani 1 hafta sonraki seferlere bakarsanız bazılarında hesaplı bilet görebilirsiniz.
internetten alınca ekişehir ankara gidiş dönüş 43 Tl ye düşüyor normal de 54 TL % 20 indirim yapıyor ama yarı yarıya etmiyor gene -
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
quote:
pegasus un 25 tl ye biletini de gördüm. ankara da esenboğa ya gitmek bir dert,
Esenbogaya gitmenin nesi dert?kizilaydan yada astiden egonun otobusleri var onlarla gayet rahat gidebilirsin ara duraklarini bilmiyorum ben ikisini kullaniyorum.
havaş ta var ama ankaradan esenboğa ya gitmesi 1 saati buluyor. uçaktan bir saat önce de varman lazım kalkıştan önce 2 saat yapıyor. hızlı ulaşım vasıtası yok -
quote:
quote:
İnternetten alırsanız tam biletin yarı fiyatına indiriyor. Hesaplı bilet diye geçiyor ama 3 gün önceden almanız lazım sanırım en az. Yani 1 hafta sonraki seferlere bakarsanız bazılarında hesaplı bilet görebilirsiniz.
internetten alınca ekişehir ankara gidiş dönüş 43 Tl ye düşüyor normal de 54 TL % 20 indirim yapıyor ama yarı yarıya etmiyor gene
Hocam ben 27 tl ye gittim geldim eskişehire ondan dedim -
quote:
Aynn böyle bir durum var bende dün gece pazar sabahına ekonmik bilet alabiliyorken bir saat sonra tekrar baktığımda kapandı. -
quote:
Orijinalden alıntı: icmimar2564
quote:
Aynn böyle bir durum var bende dün gece pazar sabahına ekonmik bilet alabiliyorken bir saat sonra tekrar baktığımda kapandı.
Aradığımda en az üç gün önce almanız lazım dediler. 72 saat yani. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: icmimar2564
quote:
Aynn böyle bir durum var bende dün gece pazar sabahına ekonmik bilet alabiliyorken bir saat sonra tekrar baktığımda kapandı.
Aradığımda en az üç gün önce almanız lazım dediler. 72 saat yani.
özellikle belirli günlerdeki belirli seferlere mi veriyorlar, bakıyorum hiç ekonomik bilete rast gelmedim.
-
hafta içi bakınca buldum, cuma cumartesi ve pazar uygun bilet yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X