Şimdi Ara

Yify Torrent ve Altyazı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuana kadar genelde hep kickass ya da ****. Yoluyla filmleri indirmiştim ama değişiklik yapıp yifyden indireyim dedim boyutlarıda düşük.

Şuan rezervuar köpeklerini indiriyorum 720p ye ama sorun şu ki film bilgilerinde başlıkta sadece rezarvuar dogs. Yazıyor yani filmin formatı vs. Vs. Yazmıyor. Bs player kullandığım için altyazı eklemek daha rahat oluyordu ama yify de ne .mkv ne x264 gibi bilgiler yazmıyor dolayısıyla bs playerden altyazı indirirken sorun yaşayacağım sanırım.

Bu sorunu nasıl halledebillrim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

YIFY Torrent ve Altyazı Hakkında Bilgiler

YIFY Torrent, yüksek kaliteli torrent dosyaları sunan popüler bir torrent sitesidir. "YIFY" kısaltması, "Yet Another High Quality Film (Bir Diğer Yüksek Kaliteli Film)" anlamına gelir. Site, düşük dosya boyutlarına sahip 720p ve 1080p filmler, televizyon dizileri ve diğer içerikler sağlar.

YIFY Torrent, popüler filmleri ve dizileri bulmak ve indirmek için kullanışlı bir kaynak olabilir. Site, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve hızlı indirme hızları sunar. Ancak, YIFY Torrent'in kullanılmasıyla ilgili bazı yasal ve etik hususlara dikkat etmek önemlidir.

YIFY Torrent, telif hakkıyla korunan materyallerin izinsiz dağıtımıyla ilişkili olmuştur. Torrent dosyalarını indirmek ve filmleri veya diğer içerikleri telif hakkı yasalarına aykırı bir şekilde görüntülemek yasa dışıdır. Bu tür faaliyetler hukuki sonuçlara yol açabilir.

Ayrıca, YIFY Torrent'ten indirmeler yaparken dikkatli olmalısınız. Bazı torrent dosyaları kötü amaçlı yazılım veya virüs içerebilir. İndirme yapmadan önce güvenilir bir antivirüs yazılımı kullanmanız önerilir.

YIFY Torrent kullanmak yerine, telif hakkı ihlal etmeyen yasal içerik kaynaklarına başvurmanızı öneririz. Bu kaynaklar arasında Netflix, Amazon Prime Video ve Hulu gibi abonelik hizmetlerinin yanı sıra Crackle ve Tubi gibi ücretsiz yayın hizmetleri yer almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Film indirirken,ilk önce altyazıya bakılmalı.Altyazı uygun olanlar seçilmeli.Yify yeni olduğu için bir çok filmde altyazı sorunu oluyor.Yeni çıkan filmlerde yify ye uygun altyazılar çıkıyor artık.720 veya 1080 lerden seçip deneyin altyazıları.Bazıları yify ye uyuyor.Bende bazı filmlerde altyazı sorunu yaşadığım için başka türlerde tekrar indirdim.
    Film ile ilgili link attım pm den.Buradan istediğiniz formatta indirin.Bence en güzel torrent sitesi bu.Hem çok kullanışlı,hemde açıklayıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Film indirirken,ilk önce altyazıya bakılmalı.Altyazı uygun olanlar seçilmeli.Yify yeni olduğu için bir çok filmde altyazı sorunu oluyor.Yeni çıkan filmlerde yify ye uygun altyazılar çıkıyor artık.720 veya 1080 lerden seçip deneyin altyazıları.Bazıları yify ye uyuyor.Bende bazı filmlerde altyazı sorunu yaşadığım için başka türlerde tekrar indirdim.
    Film ile ilgili link attım pm den.Buradan istediğiniz formatta indirin.Bence en güzel torrent sitesi bu.Hem çok kullanışlı,hemde açıklayıcı.

TeşekkÜrler ayrıca pm için de sağolun

• direk izle gitsin online bu kadar uğraşmaya ne gerek var arada indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

direk izle gitsin online bu kadar uğraşmaya ne gerek var arada indir

Bende direk izliyorum çoğu zaman.Ama özel filmleri arşiv yapıyorum,bazı beklentim olan filmleri yüksek kalitede indirip izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

direk izle gitsin online bu kadar uğraşmaya ne gerek var arada indir

arkadaş belki indirip tv de izlemek istiyordur.
  • Bende son zamanlarda yifyden indiriyorum bir sorun yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yify yeni sorunlar olabilirmisde , bla bla bla . 1 defa bile bs playerin altyazi bulamadigina rastlamadim . Sadece yify yazilan altyazi bulmuyir . Fps-ya uygun olarakda buluyor . Yani yify filmi 1 gun once eklemisse altyazi 3 yillik ama uygun olursa bs player buluyor . O filmi bende indirdim altyazi bulunuyor .

• Gom player kullanıyorsan en kötü hemen tek tuşla altyazıyı senkronlarsın.Ama arkadaşın da dediği gibi önce altyazı sonra torrent
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicaprio96

yify yeni sorunlar olabilirmisde , bla bla bla . 1 defa bile bs playerin altyazi bulamadigina rastlamadim . Sadece yify yazilan altyazi bulmuyir . Fps-ya uygun olarakda buluyor . Yani yify filmi 1 gun once eklemisse altyazi 3 yillik ama uygun olursa bs player buluyor . O filmi bende indirdim altyazi bulunuyor .

Hocam ben normalde internetten bulurum altyaziyi ama bazen bulamiyorum ve bir iki kere bs playerla buldum , benim merak ettigim bs player altyaziyi bulup filmemi gomuyor ? Eger oyleyse tv de izlemek istedigimde bs player sayesinda tvde altyazi acmakla , gozukmesi icin isim degistirmekle falan ugrasmam?

• Yify de indirdigin her filmin turkce dili mevcut bs kullanmana gerek yok film sayfasindan download subtitles var ona tiklaman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

yify yeni sorunlar olabilirmisde , bla bla bla . 1 defa bile bs playerin altyazi bulamadigina rastlamadim . Sadece yify yazilan altyazi bulmuyir . Fps-ya uygun olarakda buluyor . Yani yify filmi 1 gun once eklemisse altyazi 3 yillik ama uygun olursa bs player buluyor . O filmi bende indirdim altyazi bulunuyor .

Hocam ben normalde internetten bulurum altyaziyi ama bazen bulamiyorum ve bir iki kere bs playerla buldum , benim merak ettigim bs player altyaziyi bulup filmemi gomuyor ? Eger oyleyse tv de izlemek istedigimde bs player sayesinda tvde altyazi acmakla , gozukmesi icin isim degistirmekle falan ugrasmam?

Hayır Hocam Gömmüyor . Altyazıyı İndiriyor . Subs Diye Dosyanın İçine . Ama İsimleri Aynılaşdırmıyor . Yani Sen Bs - playerin indirdiği altyazıyı filmin ismiyle aynı yaparak tv-de izleyebilirsin .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

Hayır Hocam Gömmüyor . Altyazıyı İndiriyor . Subs Diye Dosyanın İçine . Ama İsimleri Aynılaşdırmıyor . Yani Sen Bs - playerin indirdiği altyazıyı filmin ismiyle aynı yaparak tv-de izleyebilirsin .

tamam teşekkürler , bende bugün farkettim subs diye bi dosya eklendiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 25 Kasım 2013; 18:15:35 >

• Altyazı değil asıl sorun yify riplerinde ses ve görüntüde ki düşük kalite. Panel tv de izlemek görüntü açısından sıkıntıntılı olur.Kalite ararsan indirecegin 720p filmler en az 2,5-4gb arası olması lazım.Mesela SPARKS ripleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben indiriyorum gayet kaliteli ve divx'den indirdiğim altyazılarda hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Um player kullanın, opensubtitles a bağlanarak uygun altyazıları otomatik olarak bulup listeliyor, yiffy de ayrıca çoğu upload yapanlara göre daha kaliteli filmleri..
  • yify sürümlerde ses daha az çıkıyor gibime geliyor
  • Bende bu aralar yify indirip tvde açtığım filmleede altyazı sorunu yaşıyorum çoğunda çıkmıyor alt yazı

• Yiffy geçen sene kapanmıştı şimdi indirmeyi denedim indirebiliyorum hallettiler galiba o kapanma mevzusunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.