Şimdi Ara

Yığılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seneki yığılma seneye düzelir mi , 2010 ve 2015 te yığılmalar sonraki senelerde biraz da olsa toparlamıştı 2021 de de düzelir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben seneye bu şekilde olacağını düşünmüyorum. bu seneki sınav tamamen siyasi sebeplerden dolayı basit yapıldı aksini iddia eden isviçre'de falan yaşıyordur herhalde. seneye daha zorlayıcı soracaklarını düşünüyorum ve sınav sistemine gelecek olursak gayet iyi bence. ayt'de sorular arttırılmalı tyt aynı kalmalı.
  • 2015te yigilma olmadi hocam

• ygs/lys sistemine geri dönülmediği sürece düzelmez.
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kast ettiğim sınav zordu sıralamalar değişmişti

• Sınavı daha zor sorarlarsa belki

• Soru sayısı eski sistemdeki gibi olmalı.

Puan türleri de geri gelmeli, yoksa işin ucu kötü.

• LTİ organik ve bitki geleceği için seneye düzelir. Fakat 2019 2020 ve 2021 tayfa ile yarışacaksınız muhtemelen sınava giren kişi sayısı 2.8 m olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zannetmiyorum ya aynı sistem devam ederse zor gelse de yıgılma olur soru sayısı az süre çok puan türleri yok
    kesinlikle 2019 a göre asırı basit bi sınav değildi zorluga göre kıyaslarsak en fazla %40-50 oynaması lazımdı bu sonuçlar sınav sisteminin çöktüğünü gösteriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 28 Temmuz 2020; 11:28:4 >
  • ÖSYM sanırım her şeyin farkındadır.Böyle gitmez bu devran bence.Aslında bu bir skandal bence.

• Yks sistemi patladı artık. Puan türleri geri gelmezse her yıl bu yil ki kadar olmasa da yigipmalar olacak

• GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Soru sayisinin artmasi lazim yigilma olmsasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk mezun senem -- 28 Temmuz 2020; 11:28:2 >
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    2020 tayfayım zaten sorun yok ilk mezunum

• ben seneye bu şekilde olacağını düşünmüyorum. bu seneki sınav tamamen siyasi sebeplerden dolayı basit yapıldı aksini iddia eden isviçre'de falan yaşıyordur herhalde. seneye daha zorlayıcı soracaklarını düşünüyorum ve sınav sistemine gelecek olursak gayet iyi bence. ayt'de sorular arttırılmalı tyt aynı kalmalı.
  • Sınav sistemine kötü dememizin sebebi soru sayısının az olması zaten. 20 den fazla konuyu 14 soru ile ölçmeye çalışırlarsa sıkıntı var.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    doğru hocam. ben de soru sayısının arttırılmasından yanayım sadece bir soru için binlerce kişi geri atmaya değmez hiçbir insan için isterse obpsi yüksek olsun isterse düşük. tamam sınav dikkati ölçüyor bilgini ölçüyor eyvallah ama 13 soru ile yaklaşık 4 senenin bilgi birikimini harbiden ölçemez kimse çok saçma.
  • Arkadaşlar ÖSYM nin sozde bir grafigi vardi sinav yapilabilirligi ile ilgili bu sene o grafigi duman ettiler ama bir daha boyle bir beyinsizlik abidesini onumuze koyacaklarini sanmiyorum yani sinavin belli bir yapilabilirligi var bunu bu yil saglamadilar yigilma oldu önümüzdeki sene 2018 gibi 2019 gibi bişey olur bence sinav

• bu sistem illa ki bir gün patlak verecekti bize denk gelmesi üzücü sadece. yoksa millet "bana olmasın da kime olursa olsun" kafasında devam ediyor yani en azından toplumun %90'ı böyle. iyi yanından bakacak olursak seneye daha eleyici ve güzel bir sınav olacağına eminim ben. olan hayvan gibi çalışıp saçma sapan obp meselesi, basit sorular yüzünden çalışanın da çalışmayanın da ayrıt edilemeyeceği bir sınava giren bizim/sizin gibi insanlara yazık oldu. yapacak bir şey yok dostlar
  • Seneye yapılacak sınav ÖSYM tarihinin bariz en zor sınavları arasına girmezse ve puan türleri geri gelmezse aynı yığılmaları kesinlikle seneye de göreceğiz. Artık YKS sistemine o kadar çok alışıldı ki sistemde değişiklik yapılmazsa en ufak net farklılıkları öğrencileri çok üzmeye devam edecek.
  • 2024 yığılması düzelir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.