Şimdi Ara

Yığılmanın kanıtı+Lysde çok kişi üzülecek çok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen bu sene çok farklı bir sene tarihe gececek bir sınavdı.400 puan alan birisi 38k da ise.Bu sınavın calışanın yaptığı bir sinav olmadigini ortaya koyuyor.Calışmayanda yapti matematik bildiğin teogdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıralamalar gercekten bu netlere ragmen bu sene için çok değisik tarihe geçecek bir ygsydi bu.

• Hocam 250k en ceksem 80k 100k iyi ollur Ygs çık çalışmama rağmen tırt oldum mallığımdan insallah kys de daha fazla çalışıp çekerim. Dediğin gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turevs -- 25 Mart 2016; 11:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

üzülmeyin şu anda önünüzde topu topu 85 gun var.Çok demeyin sakin bi bakmissiniz yarin lys gelmis.

Bu cümleyi çözsem türkçede fulllerdim.

Ahahhahahahahahahha

Ulan ya.

• 290k dan en fazla ne kadar çekilebilir ki :(
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 25 Mart 2016; 11:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazabel

resmen kendimi gordum kardesim gecen seneden cok calisip netlerimi de arttirip daha dusuk siralama yaptim (bende de mallik var) ygsyi hic olmamis gibi kabul edip lys calisalim yikilmayalim yilmayalim

aynen hocam aynen aynıyız ama ben toparlanamıyorum resmen yıkıldım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anfetamin51

Ayrica ne turkce hatasi var anlamadim topu topu 75 gun cok degil yani bi bakmissiniz lys gelmis ne var bunda

ve bunlar türkçeden 35net 38net yapan insanlar hem bu basit cümleyi anlayamıyorlar hem de o kadar net yapıyorlar anlamıyorum ben mi malım bu nasıl bir adalettir
  • aynen hocam bende cok uzuldum bu duruma disari cikip bi hava almayi dusunuyorum sizde oyle yapin zaten puanlara bakilacak olursa lysnin onemi gecen senelerden cok fazla olacak gibi duruyor onun icin ipin ucu kacmadan toparlanalim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.