Şimdi Ara

Yığılmanın kanıtı+Lysde çok kişi üzülecek çok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk once gecen sene calismadan girdigim ygs1 37k geldi.bu sene eşşek gibi calisip 2000den bu yanaki oss sorularini cozup sinava girmis birisi olarak gelen sonuc 68k.Bu seneki sinavin calismayla falanda alaksi yoktu.şimdu gelelim messlemize.(MOBİLDEN GİRDİGİM İCİN SS ATİCAM CUNKİ TC FALAN SİLEMİYORUM FOTODA)Arkadasim 2016ygs 1 18k matematikte benden 4 fendede 4 soru fazla dogru yapmis turkce ve sosyalden yanlislarimiz birbirini tamamliyor nerdeyse.YANİ 8 soru 50K GERİYE ATMİS.Bu sene yığılma olduğundan ygs siralamaniza bakipta uzulmeyin.Lysde cok kisi uzulecek cok geriye atti diye.lys yi zor soracaklarmve bu ÇALIŞANA VE YIĞILMADAN DOLAYİ GERİYE DÜŞENLER İÇİN AVANTAJ.bu avantajı iyi kullanın.üzülmeyin şu anda önünüzde topu topu 85 gun var.Çok demeyin sakin bi bakmissiniz yarin lys gelmis.OTURUN ÇALIŞIN MİLLETİN NE YAPTIĞI UMRUNUZDA OLMASIN.CÜNKİ LYS ACIKLANDİGİNDA SEVİNEN TARAF SİZ OLACAKSİNİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• hakklı vallahi.
  • Hocam simdi yigilma lysde cekme işini kolaylastirdi mi zorlastirdi mi ou anlayamadim ben.

• quote:

üzülmeyin şu anda önünüzde topu topu 85 gun var.Çok demeyin sakin bi bakmissiniz yarin lys gelmis.

Bu cümleyi çözsem türkçede fulllerdim.

• Aynen özellikle eşit ağırlıklar için konuşuyorum bende lys çalışın bakın göreceksiniz faydasını.
  • okurken ağladım be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın gerçekten hocam geçen sene arkadaşım 80k dan 18k ya çekti mf3 ten odyolojiye gitti. Yığılma cidden fazla beklediğimiz sıralamalardan kötü geldi bu bile gösterir yığılmayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

üzülmeyin şu anda önünüzde topu topu 85 gun var.Çok demeyin sakin bi bakmissiniz yarin lys gelmis.

Bu cümleyi çözsem türkçede fulllerdim.

topu topuna 85 gün çok varya diyor sonra bir bakmışssın lys gelmiş sen bu kafayla git patates ol D:D:d:D

• gerçekten şaşılası:)

• kardeş saol ya moral verdin bitiğim şuan lysde inşallah
  • resmen kendimi gordum kardesim gecen seneden cok calisip netlerimi de arttirip daha dusuk siralama yaptim (bende de mallik var) ygsyi hic olmamis gibi kabul edip lys calisalim yikilmayalim yilmayalim

• Kesinlikle calışanın hakkını az veren bir sinavdı.Bu sene cok iyi çekişler olacak.Hemen Cuma Namazindan sonra lysye devam :)

• hocam sağol morel verdiğin için 850k geldi sınıf öğretmenliği istiyorum çekebilir miyim lysde
  • Abimden örnek vereyim eşit ağırlıktı ygsde 280k kusur birsey yapti.Dediki ben birakacam seneye dedik hayir lysye calis.bu oturdu calisti 56K YA ÇEKTİ SİRALAMASİNİ zor değil imkansız değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Anfetamin51

ilk once gecen sene calismadan girdigim ygs1 37k geldi.bu sene eşşek gibi calisip 2000den bu yanaki oss sorularini cozup sinava girmis birisi olarak gelen sonuc 68k.Bu seneki sinavin calismayla falanda alaksi yoktu.şimdu gelelim messlemize.(MOBİLDEN GİRDİGİM İCİN SS ATİCAM CUNKİ TC FALAN SİLEMİYORUM FOTODA)Arkadasim 2016ygs 1 18k matematikte benden 4 fendede 4 soru fazla dogru yapmis turkce ve sosyalden yanlislarimiz birbirini tamamliyor nerdeyse.YANİ 8 soru 50K GERİYE ATMİS.Bu sene yığılma olduğundan ygs siralamaniza bakipta uzulmeyin.Lysde cok kisi uzulecek cok geriye atti diye.lys yi zor soracaklarmve bu ÇALIŞANA VE YIĞILMADAN DOLAYİ GERİYE DÜŞENLER İÇİN AVANTAJ.bu avantajı iyi kullanın.üzülmeyin şu anda önünüzde topu topu 85 gun var.Çok demeyin sakin bi bakmissiniz yarin lys gelmis.OTURUN ÇALIŞIN MİLLETİN NE YAPTIĞI UMRUNUZDA OLMASIN.CÜNKİ LYS ACIKLANDİGİNDA SEVİNEN TARAF SİZ OLACAKSİNİZ
    üzülmeyin şu anda önünüzde topu topu 85 gun var.Çok demeyin sakin bi bakmissiniz yarin lys gelmis.OKUMAYIN Bİ GÖZÜMÜ KAYBETTİM

• hocam sayisalciyim olur boyle. turkce hatalari siz demek istedigimi anladiniz zaten :)

• Ayrica ne turkce hatasi var anlamadim topu topu 75 gun cok degil yani bi bakmissiniz lys gelmis ne var bunda

• Hocam denilenlere takilmayin Allah razi olsun moral verdiniz. Lysde halledecegiz insallah..

• Tek temennim lys nin asırı zor olması yıgılmanın Allah ını gördüm ve millet iptal sorularla beni geriye attı hep bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.