Şimdi Ara

Yıl 2017 hala İphone 5S alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-2 hafta oncesine kadar iphone 5 kullaniyodum.
    telefonun yavasligi hissediliyor - 4 yasindaki bir telefondan baska turlu beklememek lazim - fakat kullanilmayacak kadar da kotu degil.
    1400-1500 liraya bulabilir misin bilmiyorum ama 6/6s veya boyut diyosan iphone SE tavsiye ederim. simdi 7 kullaniyorum ve 5e gore gercekten fark var. 5i 100% olarak alirsak 5s 120-125% ten fazla degildir diye dusunuyorum. en azindan SE bakmalisin. :)

@atres1903
    500tl ye baska ne telefon alinir bilmiyorum fakat bence baska telefonlara da bakmalisin iphone 5 2017de zorlar. gidip o kadar para verilecek bir telefon degil artik malesef.
  • Anlaşılan android telefon ile biraz daha devam edicez.
  • Anneme aldim ama alo alo icin kullanir ara sira da whatsapp, sorunsuz gozukuyor telefon takilma vs yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 alabilirsem taksitle turkcellde 12ay 2ay turkcellden anca öyle alabilirim her ay 300lira ödemek zorunda bırakacak onu ödeyene kadar hayatım kayar ama peşin 2300lira.
  • Acaba 1300lirasını peşin ödesem geri kalanını taksit olsa alabilirmiyim.
  • Alınmaz tabiki. Uygulamalar ram şişiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz. Yemin ediyorum aralık gibi aldım diğer gün geri verdim... Lanet olsun öyle cihaza pili 4-5 saatte belki gidiyor. Veriyi açtığın an su gibi dakikada gidiyor pili uygulamaları geç açıyor. Kasma donma görmedim ki yeni nesil androidler de kasma vs olmaz. J-A serisi samsung öneririm kullanıyorum memnunum
  • alınmaz
  • Kesinlikle 5sten uzak durun. En az se veya yine android tarafindan huawei ye goz atin derim. P9 lite sizin isteklerinizi rahatlikla karsilayabilecek bir cihaz.

Seye paraniz yetmiyorsa,androidle yola devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay taksitle alıcam sıkıntı değil taksidi yüksek çıkmasın yeter 200-250 arası seviyesi vericem dediğinize dayanarak SE alıcaz artık.
  • SE hocam 5s alinmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.