Bildirim
Yıl 2017 hala İphone 5S alınırmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
Giriş
-
en az iphone se veya 6s diyorum.bütçeye göre 2.elde düşünülebilir. -
Ekran sorun değilse se derim para önemli değilse ekran donanim olarak 6s derim se 6s hemen hemen ayni donanim pişman etmez seni -
SE alınır artık. -
Alınmaz bence. Hem ekranı küçük hem pili memnun etmiyor, hem de donanımı artık yeterli değil. O bütçeye android düşünülebilir. -
Bu saatten sonra 1GB bellekli iOS cihazi alinmaz. Kendini biraz zorla, en azindan SE al. Uzun vadeli dusununce fiyat farkina deger. Ikinci el, temiz, sahibinden SE bulmaya calis. Ikinci el telefonculara sakin gitme. Hepsi vampir, kan emici. Forumdan, Letgo'dan, Sahibinden'den arastir. Elden inceleyerek alirsin. -
Ekran ne için kullanılıcağına göre değişir
Pili 6s den fazla gidiyor
Donanımı 1 yıllık ve o ekrana daha uzun seneler götürür -
quote:
Orijinalden alıntı: mrunseen
Ekran ne için kullanılıcağına göre değişir
Pili 6s den fazla gidiyor
Donanımı 1 yıllık ve o ekrana daha uzun seneler götürür
Dikkat ederseniz ben 5S den bahsettim SE den değil. -
İşini görür. -
2.el temiz bi iPhone se al bence. -
Temizinden 2.el telefonla sıfır telefon arasında baya fark varsa 2.el düşünürüm ama daha çok sıfır alma taraftarıyım telefon konusunda.Yorumlarınız için Teşekkürler -
iphone 6 al butce icin zorlamaz seni temiz ikinci el al ekran hiz kamera memnun eder se alma ekrani cok kucuik pismab olursun -
-
SE yada 6 alın ikinci el. 5s ekran küçüklüğü geçtim bataryası çok kötü. -
bataryası çok kötü falan değil 2 senelik cihazım hala akşam şarja takarım 1 günü çıkarıyor.
Hız olarak androidleri tokat manyağı yapar 2 kere üst düzey android cihaz alıp bunu tecrübe edindim ben almam bir daha alan hayrını görsün.
He ekran artık banada küçük gelmeye başladı o yüzden 6-6s ideal diyorum.
Ekran boyutu problem değilse SE al derim fiyatta zaten yakın baya indirim yedi SE tam tersine 5s in fiyatı ise artmış son dönemde ne hikmetse. -
Herkes cevap olarak se yazınca bende başlığı farketmedim -
5S alınmaz -
Tarih eserrrrrr diyenler bekleniyorrrr. -
5s kullanıyorum. Hala taş gibi. SE'nin yapıp da 5s'in yapamayacağı hiçbir şey yok (normal kullanımda). Gayet güzel cihaz. -
Tanıdağım birisinde varda 500tl istiyor sadece ufak tefek çizik var kasasında İphone5 alınırmı?
Benzer içerikler
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- iphone xs alınır mı
- şirket üzerine telefon almak
- imei 2 nedir
- iphone alarm sesi kısma
- apple müzik öğrenci
- iphone 16 düz
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- hızlı şarj zararlı mı
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X