Şimdi Ara

Yıl olmuş 2016 Turkcell Hala Çekmiyor. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
8.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim evde 3 g geldiğinden. Beri sorun var Türkcell çekmiyor

Telekom ve Vodafone de sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Turkcell artık müşteri memnuniyetine önem vermiyor. Tek derdi BIP, Yaani vs gibi projelerini yaygınlaştırıp tekelleşerek onlar sayesinde daha çok para kazanmak. Tekelleşirse de zaten memnun etmeye hiç ihtiyacı kalmayacak.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Para kazanacağı yere yatırım yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Para kazanacağı yere yatırım yapıyor

BIP için çok çaba harcadı ama istediği gibi tutturamadı bir türlü. Pratik gelmiyor sanırım insanlara. Yaani de istediği gibi olmadı. Her yeni yatırım olay olacak diye bir durum yok. Galiba çok eskiden e-mail hizmeti de vermeye başlamıştı sonra kaldırdı.

Mesela geçmişte MSN diye bir şey kullanırdık bilgisayarda online yazışmada. Gayet tutmuştu ve kaldırdılar. Neyin neye göre tutacağını ve sürekliliği olacağını kestirmek çok zor.
  • hocam kısmende olsa 31.03.2018 e kadar olmayacağı ortaya cıktı calısmalar devam ediyor ama kendinize ait bir yer varsa değerlendirilebilir diye not girişi yapmışlar onları söylüyorlar demek ki olmayacak 31 marta kadar benim iş yattı umarım sizin ki olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

hocam kısmende olsa 31.03.2018 e kadar olmayacağı ortaya cıktı calısmalar devam ediyor ama kendinize ait bir yer varsa değerlendirilebilir diye not girişi yapmışlar onları söylüyorlar demek ki olmayacak 31 marta kadar benim iş yattı umarım sizin ki olur

İnşallah, bakalım bekliyoruz.
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    2016'dan beri istasyon kuracak yer bulamamışlarsa bu zamandan sonra da bulmalarını beklemeyin derim. Zaten Turkcell'den görevli gelip sıkıntıyı size anlatmış. Bir de sıkıntı zaten tek sizde değil, onların sistemlerinde de görünüyor. Kırklareli'ye gittiğimde 4G'de 12 Mbit hız almıştım 1800 MHZ bandında. Bu da o bandın dolu olduğunu gösterir. Bunu düzeltmek için kimse şikayet etmese bile kendileri bir çalışma yapar zaten ama sıkıntılı bir bölge ise bir şey yapılmıyor.

Kırklareli'liler baz istasyonu istemiyor, sen gitmiş istasyon kurdurmaya çalışıyorsun. :D İşin cidden zor.http://www.gazetetrakya.com/Haber/Kirklarelinde_baz_istasyonuna_tepki/301547.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 27 Mart 2018; 21:0:4 >

• sis651 kullanıcısına yanıt
    hocam güldüm ama haber eski :) eylülden kalma :)
    Eski değil, muhtemelen kaç tane istasyonun kurulumunu engelledi o güruh. :D Hala güncel hani...
    hocam orda bir sallama var istasyon mahallesinde istasyon var bir tane bende o mahallede oturuyorum kule seklınde ama ya vodafone ait ya tt ye bir tane var baska yok :D

daha da kurulacağını iddia ediyorlar da ama dedikleri gibi değil :D hastalık yayıyormuş görünce koptum :D
    Kurdurmaz bu halk. Kuruluma gelen çalışanları engelleyip zabıta belediye başkanı çağırıyorlar, biraz çene orayı burayı ara, adamlar aletlerini toplayıp gidiyorlar.
    Belediye başkanı yerinde durmuyor o biraz zor 😀 kurdurmazlar doğru..

• Noldu sizin?

• quote:

Noldu sizin?

Ayın 27sinde anteni benim eve doğru çevirdiklerini söylediler daha sonra kontrol ettim ama hala yeterli olmadığını söyledim. Tekrardan kayıt oluşturdum ama bil bakalım noldu çalışma 31.07.2018 de bitecekmiş hahahahah

Neyse en azından internet hızım 25-35 arasında artık, bununla idare edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Nisan 2018; 22:31:24 >
  • Banada aynısı dendi sende hız düşük bizde şebeke kullanılamıyor 31 07 2018 e kadar olcakmış yalanlarını yesinler onların

• quote:

Banada aynısı dendi sende hız düşük bizde şebeke kullanılamıyor 31 07 2018 e kadar olcakmış yalanlarını yesinler onların

Geçti artık o iş, uzadıkça uzar bu

Ama yinede senin durum çok daha kötü. İnşallah düzeltirler. Bekleyip he demekten başka yapacak birşey yok

ustat ne oldu baz istasyonu yaptilar mi

• Yıl olmuş 2018 son çeyrek, Tekirdağ kumbağ beldesinde turkcell çekmiyor.. İşin garip tarafı, eskiden çekerken şimdi çekmiyor. Çeken yerdede internet çalışmıyor..

• Benim evde de memleketteki evde de tek kademe 3G canı isterse giriyor internete

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    31.07.2018 dediler olmadı 31.09.2018 e kadar olacağını iddia ediyorlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.