Şimdi Ara

Yıl olmuş 2016 Turkcell Hala Çekmiyor. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
8.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    olur olur zamanla merak etme
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    hocam 2025 yılında anca olur zamanla yani çok oldu ama 2016 ağustos ayından beri mağduriyete terk ettiler yapmadığım şey kalmadı 532 den arayıp turkcell çözüm merkezinden arayan arkadaşlar beni ezberlemiş bir de kaçıncı defa görüştüklerini söylüyor bana yok 4. defa yok 5. defa düzeltte hiç görüşmeyelim avuç kadar il de kırklareli de doğru düzgün şebeke kapsaması yok bir de savunmaya geçiyorlar icraat yok ama laf bol. Üstelik mh aradığım da normal çalışanlar bu kadar uzun sürede çözülmeyen bu kadar uzayan bir problemle karşılaşmadıklarını söylüyorlar birkaç tanesi iyi yorum yaptı biri 6 sene çalışmiş biri 10 senemi devirdim dedi böyle bir vakayla karşılaşmadım dedi konuşma kayıtları ortada çoğu red ediyor bunu bu şekilde ama şirkete göre çok olağan bir bir durum yane her ne olursa olsun bir şekilde bu probleme bir nokta koyulması gerekiyordu diyor arkadaşlar bunca zaman içinde ama malesef ki hala birşey yok . Çalışanı red ediyor . Şirket normalmiş gibi lanse ediyor ilginç Neyse zaten TT ye geçtim turkcell de kat kat önde bu il de en azından turkcellin nerde çekip çekmediğini bildiğim için TT adeta ikinci baharımı yaşattı bana 4.5g 3g nereye gidersem gideyim tam sinyal ..

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Yolunmaktan iyidir Telekom

Bursa’da da çok yer kapsayamadıkları Türkcell’in sokak sokak gezdiğim için biliyorum

Ekmek yerlerse hemen çözüyorlar sorunu yoksa salllıyorlar

Bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha, hâlâ Kırklareli.

Oradaki sorun tek şikayet eden sen oldukça çözülmez, 2025'te de aynı şeyler yaşanacak orada, emin ol. Kimse tek kişi için antenin yönünü bile çevirmez. Bu zamana kadar çevirmedilerse, bu zamandan sonra zaten hiç çevirmezler. Anca plan dahilinde bir şeyler yapılırken, şansa bir şey olursa olur. O da baz istasyonu istemeyen bir bölgede kolay kolay yapılacak bir şey değil tabi. Oradaki şebekede merkezde tüm bantlar vardı, etraftakilere de konduysa, zaten tüm bantlar olduğu için anca 5G geldiğinde tekrar dokunurlar o istasyonlara.
  • tek kişi için değil ki :) sorunun genel olarak yaşandığını 532 den arayanlar söylüyor zaten sorun giderilecek ama yer yok kuramıyoz diye 2 senedir de hala bişe yok :) bi üst mesajda arkadaşın dediği gibi ekmek yiyorsalar hemen çözüyorlar yok sorun yok gibi bakıyorsalar sallamıyorlar bile bizim ki de bu şekil
  • 2016yi gözü yaşlı arıyorum. Şimdi hiç biri esksii kadar çekmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirin merkezinde çekmiyor.
    Evde oda değiştiriyoruz görüşmek için.
    Bundan 10 yıl önce gıda çarşısında iş hanına girene kadar Türkcell, iş hanına girdikten sonra vodafone. 😂
    Düşünün gıda çarşısı merkezde türkcell yok.
    Al birini vur ötekine.
    Emekli oldum her ay turlardayım. Turda yerine göre 50 yerine göre 200 kişi oluyor.
    Herkesde farklı operatörler.
    Bir hafta mardinde, öbür hafta kars. Başka ay rize çamlıhemşin, diğer hafta spilde.
    İnsanın birinin çektiği yerde diğeri yok.
    Hepsinin full çektiği yer nadir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Yatirimlar masrafli oldugu icin yapmiyorlar

Kirklareli neresi

• KIRKLARELİ MERKEZ
    Merkezde baz istasyonu dolu

• dolu da hotelin tepesine istasyon kurup 4 yıl sonra çarşının göbeğinde ki çekim sorunlarını düzelttiler oda şikayetle yoksa böyle kalacaktı evimde çekmiyordu o istasyon kuruldu hala çekmiyor istasyon ile evim arasında 800 900m mesafe var ama sonuç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

dolu da hotelin tepesine istasyon kurup 4 yıl sonra çarşının göbeğinde ki çekim sorunlarını düzelttiler oda şikayetle yoksa böyle kalacaktı evimde çekmiyordu o istasyon kuruldu hala çekmiyor istasyon ile evim arasında 800 900m mesafe var ama sonuç yok
    Türk telekom kullanmanda fayda var.

• zaten turk telekom kullanıyorum burda en iyi o Turkcell neden ısrarla kendini düzeltmiyor hayret ediyorum
    para harcamak istemiyor alt yapıya. karından olma istemiyor
  • uygulamanın adı nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    speedtest alttaki konum simgesi
  • Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.