Şimdi Ara

Yılan hikayesine dönen telefon seçememe sürecim. Kafayı sıyıracağım, lütfen yardım. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya :/ Şu bend olayı da mühim konu. Bazıları gidip 'telefonu tutup bükmeyeceksin ya?, saçma sapan işler' şeklinde yaklaşıyor, önemsemiyorlar ama o elle bükme temsili sonuçta. Tabi ki elimizle tutup bükmeyeceğiz ama direk elle olmasa bile cihazın farklı bir şekilde elle bükme etkisine benzer etkiye maruz kalabileceği durumlar olabilir/yaşanabilir. Bu durumlarda gidipte cihazın V olmuş halini görmekte çok can sıkar.

Takdiriniz için teşekkür ediyorum

Her türlü akıllı telefonu Türkiye dışından alabilme imkanım var akrabalar sağolsun ancak 1 sene garantiye razı olamam. 2 sene gibi bir garanti imkanı varken dışarıdan alıp koca 1 seneyi pas geçemem yani sonuçta garanti çok mühim bir konu. Kafam rahat olmalı telefonu ay ay aman aman diye kullanmak istemem. Asus içinse telefon alırken 3000 TL bandına çıkmayı düşünmüyorum, Sony içinde zaten 3 bin lira bandının altında çıkmasına imkansız diyorlar.

Türkiye'de sıkı bir kullanıcının kaliteli bir cep telefonu sahibi olması gerçekten zor. Bir kere fiyatlar bir telefon için astronomik sonra taksit deseniz yok hal böyle olunca telefon almak bir olay haline geliyor. Refah düzeyi tavan seviyelerde olan ülkelerde mesela sıradan bir çalışan bu kadar dert etmez bu işleri. Alır telefonunu beğenmedi mi satışını yapar farklı modele geçer çünkü onlarda telefon fiyatları bizdekiler gibi düşündürücü, bir telefon için astronomik rakamlar değil ayriyeten taksit imkanları var. Misal adam gider 12 ay taksitle alır kullanır beğenmezse seneye farklı modele geçiş yapar. Maalesef bizde durumlar böyle olunca satın alınan telefonun kullanımından az bir süre sonra model/marka değişimi için telefona tekrardan büyük paralar ayırmak güç. 2 bin lirayı geçmeyecek kaliteli ve güncel bir telefon sahibi olmak kesinlikle en doğal hakkınız çünkü hiç bir telefonun asıl kıymeti 2 bin lira üstünde olamaz ancak gel gelelim Türkiye'de yaşıyoruz, bu paraya güncel en az sorunlu bir amiral gemisi cihaz gelmiyor. Güncel ve 2 yıl garantili kafamızın rahat olacağı bir cihaz istediğimizde şartlara razı olmaktan başka tek şansımız yurt dışından 1 sene garantili cihaz almak. Ancak cihazın 2. senesinde yüksek masraflı bir sorun çıkarması durumunda telefon TR fiyatına gelecektir zaten.

Burada bir kez daha teşekkür ediyorum takibiniz için, açıkçası bende çok meraktayım hangi telefonu alacağım konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 14 Eylül 2016; 15:20:35 >

• ENCOM kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncelere sahibim :D lg g2 kullaniyordum tr cihazı mont cebinden düştü ekranı kırıldı kendi imkanlarımla gidip değiştirdim 3,4 ay gitti gitmedi ekran donmasi solmasi ekran karardi arti anakartı yandı gitti yaptirsam bir daha aynı performansı alırmıyım bilmiyorum. Kaldim iphone 3g ye. Oda zor oluyor birşey yüklenmiyor birşey açılmıyor. Lg daha almam çok sorunlu cihazlari,htc düşünüyordum fiyatı ne kadar çok olsada paylaşımların ve araştırmalarından kamera konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. İphone tarafına hiç bakmıyorum kapalı bir kutu benim isteklerime cevap veren bir telefon değil ve gereksiz pahalı. Sony istiyorum ama fiyat politikası beni üzüyor. Sen ne alırsan benimde alacağım telefon bir anlamda şekillenecek:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackberry prıv canavar

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Priv'e hiç bakmamıştım, sizden sonra bir baktım ilk gözüme çarpan özellikleri Snapdragon 808 işlemci+Adreno 418 grafik kartı ve buna rağmen 2K ekran kullanılmış olması. Bu Snapdragon 808+Adreno 418 ikilisi 2015 senesinin 2. sınıf performanslı ikilisidir. Bu ikilinin bir üst modeli ve 2015'in en performanslı(yani 1. sınıf performanslı) ikilisi Snapdragon 810 ve Adreno 430 ikilisidir.

Snapdragon 808 işlemcisinin grafik kartı olan Adreno 418, 2K ekranı çekmekte zorlanıyor, yetemiyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum: LG G4. Çeşitli performans testlerinde LG G4'ün 2K ekranının A418 kartına aşırı yüklendiği ve bunun sonucunda A418'in yetemediği, 2K ekran için yetersiz kaldığı ortaya çıkmıştır.

Zaten S808+A418 ve 2K ekranı gördükten sonra öteki özelliklerine hiç bakmadım

Tüm bunlardan sonra ben gidip Priv'i tercih etmem, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 14 Eylül 2016; 20:29:32 >

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş, geçmiş olsun
    Sony cephesinde de kamera sorunları herkesin bildiği gibi mevcut. Zaten kamera konusunda Sony'yi çözebilen bir Allahın kulu yok Adamlar tüm telefon üreticilerine lens dağıtıyor fakat buna rağmen rakiplerinin gerisinde kalıyorlar Yüksek çözünürlüklü bir ekranda ayrıntılı şekilde Sony'nin rakip cihazlarla olan fotoğraf ve video çekimleri karşılaştırmalarına bakıyorum aralarında en kötü sonuçları veren Sony çıkıyor ve komik olan şeyde şu sonuç her sene böyle oluyor. Gün ışığı çekimlerine bakıyorum cihaz bir türlü keskin çekemiyor, yeterli parlaklığı sunamıyor ve üstün bir netlik veremiyor rakiplerine göre. Düşük ışık çekimlerine geçiyorum bir türlü aydınlık çekim yapamıyor arkadaş, yok lanet lens ışığı bir türlü almıyor. Video çekimlerine geçiyorum Sony'nin keçi inadından ötürü cihazlarında Optik İmaj Sabitleyici(OIS) yok, bundan dolayı video tiril tiril titriyor, çekimler esnasında objeler sabit durmuyor. Görüntü sabitleme teknolojisi var tabi ama yazılımsal(ismi SteadyShot), OIS gibi donanımsal bir şey değil. E tabi donanımı bulunmadan yazılımla donanım verimini ne kadar alabilirsin tartışılır.

İnternette bakmadığım Türkçe ve İngilizce yer kalmadı bunun sonucunda gördüğüm şey kişiler bu kamera konusunda 3'e ayrılıyorlar.
    Bir grup: Sony'nin sorununun kamera yazılımı olduğunu söylüyor
    Diğer grup: Sony'nin kamerasının manuel yani pro modda kullanılması gerektiğini, ancak böyle gayet etkileyici fotoğraf çekimlerinin yapılabileceğini söylüyor.
    Öteki grup: Sony'nin lensinin başarısız olduğunu söylüyor.
    Ben bu konuda lensin kalitesiz olabileceğine kesinlikle katılmıyorum sonuçta her markanın lens babası Sony'nin kendine daha kalitesiz bir lens kullanacağı saçmalığı gibi bir şey olamaz. Sorun kanımca ya yazılımın iyi olmayışından ya da hakikaten dedikleri gibi pro mod'un kullanılmadığından bundan dolayı lensin farkını göremeyişimizden kaynaklı olabilir diyorum. Ama pro mod'u kullanabilmekte her babayiğidin harcı değildir. Baya baya prof foto makinesi bilen biri gibi olmak lazım çünkü ayarların tamamı sana kalıyor dolayısıyla o anki çekeceğin şeye göre ve ortam şartlarına göre en doğru ayarları seçebiliyor olmalısın.

Vallahi ben ne alacağım şuan en ufak bir fikre sahip değilim Ama açık konuşmak gerekirse kamerasına lanet olsun diyerekten HTC'ye yönelesim var. Çünkü kamera kısmını pas geçiyorum alınabilecek en iyi cihaz olarak HTC 10 kalıyor. Yukarıda şu ana dek yazdığım her şeye bakabildiysen neden HTC dediğimi anlamışsındır. Ama sonra diyorum yani fotoğrafta çekerim videoda çekerim ben bol bol, sonra güzel güzel bakarım onlara

BONUS: Xperia Z5 fotoğraf çekimi karşılaştırması(otomatik mod)

http://1.bp.blogspot.com/-ZgTz04KoMR0/Vh31kSaBDuI/AAAAAAAAORs/zqTjns3YfGY/s1600/Low-light-photography%2Bcopy.png - Düşük ışık çekimi A(zoom yok)

http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2015/10/Low-light-detail-6s-vs-Z5.jpg - Düşük ışık çekimi B(zoom var)

https://i.ytimg.com/vi/orhNaiiSBbo/maxresdefault.jpg - Düşük ışık çekimi

http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2015/10/Front-facing-low-light-comparison.jpg - Ön kamera düşük ışık çekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 14 Eylül 2016; 21:25:58 >

• Htc 10 şuan amiraller arasında sorunsuz telefonlardan birisi, bir çok olumlu özelliği var type-c bağlantı, Snapdragon 820, adreno 530 4gb ram vs vs ama kamera konusunda 2600 TL verdiğin telefon bir zahmet iyi fotolar çeksin bunu yapamazsa yazık o paraya.
    Sony cephesinde Z3+ üzerine pek birşey konmadan çıkartılan Z5 var. rakipleri Snapdragon 820 kullanıyor adamlar 810'da ısrar ediyor 3gb ram ve kamera da çok iddalı olsalarda benim için hayal kırıklığı yarattı. Son olarak faiş fiyatlar 1800-1900 bandında pahalı. o fiyatlara lg g5 var snap 820.
    Yurt dışına yönelmeyi düşündüm fakat ne tanıdık var nede yakın oda otamatik yatıyor ne alacağımı bende bilmiyorum bekliyorum bakalım kısmet :)
    Yani var ya şu HTC'nin kamerası rakiplerine yakın olsa hani rakiplerinden iyi olmasını da geçtim yakın olsa direk gidicem alıcam, dolu dolu bir telefon çünkü HTC 10 ama kamera bariz aşağıda kalıyor diğer amiral gemilerine göre, yani göz seçiyor anlıyor farkı :(

Sony'de aynen dediğiniz gibi geliştirilmeyen bir RAM miktarı, hala aynı olan ekran teknolojisi, geliştirilmeyen bir kamera, geliştirilmediği gibi aksine düşen bir pil kapasitesi... Habire ısıtıp ısıtıp veriyorlar her seride. Ancak Sony'de çok sevdiğim rakiplerine kıyasla kilit noktası niteliğinde olan özellikler var. 1080p panel kullanması ve arayüzü. GPU'ların gelişmesine karşın paneli 1080p tutarak GPU üzerine düşecek yükü azaltıyor, GPU'yu yormuyor, GPU'dan maks performansın alınabilecek marka oluyor. Arayüz kısmına gelince Sony'nin arayüzünün ne derece stabil çalıştığını ve bu stabiliteyi ne kadar uzun bir süre koruduğunu bilenler bilir. Android aleminde bu konuda zaten zirvelerde takılıyor.

LG G5 kağıt üzerinde çok makul bir cihazmış gibi gözükse de birebir gidip cihazı kurcalama, inceleme fırsatım oldu ve şunu diyebilirim ki kasası bir amiral gemisi cihaza göre fazla ucuz hissettiriyor. Bide şu modüler kısmın gerek kendi kalitesizliği gerekse telefonun üzerindeki telefonla birleştiği aksamın kalitesizliği düşündürücü yani. Modüler parçayı telefona takıyosun telefonla parça arasında kredi kartını hiç kastırmadan sokabileceğin kadar boşluk kalıyor, alttan modüler parçayı telefona doğru bastırırsan boşluğu sıfıra yakın hale getirebiliyosun ama bastırmayı bıraktığında parça kendini geriye atıp eski haline dönüyor bu nasıl bir şey ya olaya bakar mısın . E bide bi ton G5 kullanıcısına denk geldim akın akın doldurmuşlar web sitelerinde yorum kısımlarını ghost screen sorunum var da ghost screen sorunum var diye Anlaşılan kronik bir sorun haline gelmiş bu olay G5'te. Ama şunu da ekleyeyim yiğidi vur hakkını yeme kamerası güzel yani karşılaştırmalardan falan bakıyorum S7'ye kafa tuttuğu yerler olmuştu.

aa bide unutmadan ekliyeyim normalde G5'e baktığımızda cat9(450/50)bağlantı desteği görünüyor ancak Türkiye'ye gelen G5'ler 450/50 desteği olan cat 9'lu cihazlar değil 300/50 desteği olan cat6'lı cihazlarmış söylentiyi almam üzerine üzerine LG TR'yi bizzat aradım ve sordum doğruladılar. Sonra kendi kendime '450 mbps'yi Türkiye'de kim sağlamışta biz kullanalım' dedim ancak sonrasında Youtube'da yaptığım araştırmalar sonucunda Turkcell ile 300 ila 400 arası hız alabilen kişilerin videolarını görünce tekrardan düşündüm bu olayı. Sene 2016 ve 300 mbps aşılıyor seneye ve ondan sonraki senelerde bu olay yaygınlaşmaya başlar dedim ve LG G5'in cat6 desteği beni düşündürmeye başladı. Şimdi 300 mbps için zaten yeter mantığına bürünebiliriz ancak download edilen dosya boyutları GB'lar seviyelerinde olunca fark orada ortaya çıkacaktır.

Yani hala muallaktayım nasıl telefon alacağım bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 15 Eylül 2016; 1:03:10 >

S7 nin kamerası çok iyi, özellikle karanlık ortm çekimlerinde çok başarılı. G5 kamera noktasında g4 ile aynı özellikte ana kameraya 2.kamerayı eklemişti, Htc10 kamerasını 2.2 df dan 1.8 df geliştirdi. Prof.fotoğraf işiyle ugrasmitirsaniz hiçbiri uzmez. Samsung nx ile başlayan aynasiz tecrübesini s7 ye yansıtmış. Yani hepsi başarılı hiçbiri uzmez sizi. Note 2 yi 2 yıl kadar kulladim. Onun çamur gibi çeken kamerasını begendiyseniz bunlar hiç uzmez.

• Adam gibi garanti diyorsun.

Doğal olarak seçenekler Samsung ve Apple a indirgendi.

İkisinin servisinden de acayip memnunum ama Sony olsun Htc olsun iste gm lenovo zte LEŞ. Teleservis kvk sizi süründürüyor.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    KVK hakkında bugüne dek çok fazla kötü duyum aldım. Teleservice'i de bugün bi araştırayım dedim bu neymiş ya herkes şikayetçi herkes mağdur. 2 yıl garanti olsun diye cihazı Türkiye'den alıpta garantiyi burnumuzdan getireceklerse yani o iş olmaz.

Apple'da da 32GB modeli bana yetmez, bakıyorum bir üstü 128'e o da 3150 lira. Yani parama acıyorum, o kadar parayı götürüp vermeye içim el vermiyor.

Samsung konusunda Samsung Türkiye'ye Qualcomm markalı Snapdragon işlemcili ve Adreno grafik kartlı cihazları yerine Samsung'un kendi üretimi olan Exynos işlemcili ve Mali grafik kartlı cihazları gönderiyor. Geçmişten bugüne dek baktığımızda da hep Qualcomm bu konuda herkesçe sayılan ve üzerine çalışılan bir marka olmuştur. Hal böyle olunca gidipte TR Samsung cihazı almak istemiyorum. Misal bugün bir GTA San Andreas oyunu Exynos işlemcili cihazlarda düzgün oynanamıyor, her saniye onlarca grafik hatası baş gösteriyor(görüntüler iç içe giriyor vs.) Niye? çünkü Rockstar Games Exynos işlemciye oyunu adapte etmemiştir. Çünkü Android cephesinde piyasanın lideri Qualcomm'dur, bundan dolayı kimse gidipte Exynos için uğraşı vermiyor.

DİP NOT: Bugün akıllı telefon piyasasındaki en büyük iki rakip Samsung ve Apple'dır. Bu mücadelenin bir numaralı kızıştığı yer neresi? Amerika. Samsung Amerika'ya Qualcomm chipsetli cihazlarını mı gönderiyor, Exynos chipsetli cihazlarını mı gönderiyor? Qualcomm chipsetli cihazları gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 15 Eylül 2016; 15:56:27 >

Varmı yurtdışından gelecek olan biri ? Snapdragonlu Bi S7 fena olmaz :)
    Oneplus 3'e takmış durumdayım ama sahibinden satanlar baya acayip fiyatlar istiyor.
  • Herkes Snapdragonlu S7 demiş ama Exynos yanyana uygulama gir çık yapılarak kronometre tutulduğunda 30-40 saniye falan önde kapatıyor. Uygulamaları oyunları hep daha hızlı başlatıyorm You tube da bir çok videosu var.

Rockstar şimdiye o optimizasyon sorununu çözmustur. Yani çıktığı ilk gün test yapıp aa bu bozuk demek saçma gibi. Her telefon için öyle.

• Android cephesini bilmiyorum ancak iPhone düşünüyorsanız 32 GB'lık 6S'leri bekleyin, belki işlemci ikiliğinden vazgeçerler. Yine de arada önemli bir fark olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    İphone cephesi hem pahalı hemde kapalı kutu o yüzden benim seçeneklerim arasında yer almıyor. @Shaq Diesel

Snapdragonlu S7 geliyorsa ben talibim
  • kerandia kullanıcısına yanıt
    Snapdragonlu S7 sadece Amerikada var diye biliyorum , Avrupaya ve Türkiyede Exynos Chipsetle geliyor. Aralarında ne kadar fark var bilmiyorum Samsung pek düşünmüyorum diye hiç araştırmadım :)
    Telefon ihityacım yokken yurtdışından adam geliyordu aldırmadım pasaport bulamam diye. Şimdi yurtdışından almak istiyorum ama ne gelenim var nede pasaport kaydı yaptıracak adamım :(
    Ne alacağıma hala karar verebilmiş değilim sende varmı bir gelişme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_aKReP -- 16 Eylül 2016; 15:15:22 >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Şunu belirtmeliyim S820'nin çok çekirdek performansı Exynos 8890'dan daha düşük olsa da(bunun sebebi S820'nin 4, Exynos 8890'ın 8 çekirdekli olmasından kaynaklıdır) tek çekirdek performansına baktığımızda S820'nin tek çekirdek performansı Exynos 8890'dan daha üstündür. Şimdi diyeceksiniz ki nedir bu tek çekirdek performansı, çok çekirdek performansı olayı, hemen açıklayayım.

Öncelikle tek çekirdek performansı demek işlemcideki yalnızca 1 çekirdeğin ortaya çıkardığı performanstır, çok çekirdek performansı demek işlemcideki tüm çekirdeklerin ortaya çıkardığı performanstır.

Aşağıda yapacağım açıklamalar Android platformunda çalışan sistemler için geçerlidir.
    Tek çekirdek performansı:
    Mesela bir oyuna girdiniz veya bir uygulamaya geçtiniz şuan ekranda onu çalıştırıyorsunuz burada uygulamanın veya oyunun nasıl programlandığı önemlidir. Uygulama veya oyun çok çekirdek kullanımına göre programlanmışsa(ki uzmanlar Android platformunda hiç bir uygulama veya oyunun çok çekirdek kullanımına uygun programlanmadığını söylüyorlar çünkü çok çekirdek kullanımı programlaması yapmaya kalkarsanız geleneksel yazılım dilleri yerine bambaşkalarıyla uğraşmanız gerekir. Geleneksel yazılım dilleri tek çekirdek kullanımı üzerine çalışır. Uygulama veya oyun üreticileri de geleneksel yazılım dillerini kullanırlar.) eyvallah o zaman Exynos 8890 her türlü üstün diyebilirdik. Ancak hal böyle olmayınca ekranda o anda ki uygulama veya oyunu çalıştırma performansı konusunda Snapdragon 820 tek çekirdek performansının üstünlüğüyle kazanıyor.

Çok çekirdek performansı:
    Arka planda birden fazla uygulama çalıştırdığınız vakit burada ön plana çıkacak kısım çok çekirdek performansıdır. Onu açtınız bunu açtınız arka plan uygulamalarla doldu diyelim işte bu sefer Exynos 8890 çok çekirdek performansıyla öne geçer ve size günlük kullanımınızda daha hızlı uygulama geçişleri ve daha hızlı web performansı sunar. Zaten arka planın uygulamalarla doldurulup yapıldığı hız testlerinde Exynos 8890'ın üstün gelme sebebi de kesinlikle bundan kaynaklıdır.

Gelelim mühim olan GPU kısmına:
    Gelişmiş oyunları oynamaya kalktığınız vakit zaten günümüzdeki oyunlarda güncel Exynos ve Snapdragon işlemciler bu konuda hayli yeterli olur. Ancak oyunlarda kilit noktası GPU'dur. İşlemcin gümbür gümbür olsun GPU yetemediği vakit o oyunu doğru düzgün çalıştıramazsın. Şuan ki işlemcilerin günümüz şartlarına hayli yeterli olacağını söylemiştim ancak GPU kısmına baktığımızda durum böyle değil.
    Her iki işlemcinin GPU'su da şuan ki en son yüksek boyutlu oyunlarda yeterli ama fazla fazla yeterli değil(fazla fazladan kastım oyunlarda sabit olarak yüksek fps alınamıyor). GPU kısmında durumlar böyle olunca en yüksek performanslı GPU'yu seçmek burada çok önemli oluyor. S820 ve Exynos 8890 işlemcilerinin GPU cephesine baktığımızda S820'de Adreno 530, Exynos 8890'da ise Mali T880 MP12 GPU'ları yer alıyor. Şimdi GPU'yu sınayan her türlü benchmarkta Adreno 530'un Mali T880'den üstün olduğunu görebiliriz. Bu durumda oyuncular için Adreno 530 grafik kartlı Snapdragon 820'nin tercih edilmesi doğru bir karar olur.

S820+Adreno 530 mu? Exynos 8890+Mali T880 mi?
    Eğer günlük kullanımda arka planı doldurduğumdaki ufak tefek gecikmeler çok umrumda değil, arka planda uygulamaları zaten dizi dizi dizmem ancak son çıkacak oyunları ilerleyen senelerde de istikrarlı bir şekilde yüksek grafik ayarlarında sorunsuz çalıştırmak isterim derseniz S820+Adreno 530'u, eğer günlük kullanımdaki serilik benim için çok önemli, ben telefonun arka planını uygulamalarla doldurur birden fazla uygulama kullanır bunlar arasında da sürekli geçiş yaparım ve aynı zamanda aktif olarak web tarayıcıyı kullanırım bunlara rağmen hız isterim ve yüksek boyutlu kaliteli oyunları gelecek senelerde yüksek grafik ayarlarında oynamasamda olur(orta kalite ayarlarda veya düşük kalite ayarlarda oynamanız mümkün) derseniz Exynos 8890+Mali T880'i tercih edin.

GTA San Andreas'ın optimizasyon konusuna gelecek olursak evet iyileştirmeler olmuş ancak daha henüz tam optimizasyon sağlanmamış, nadiren de olsa grafik hataları gözlemledim. Ayrıca neden Snapdragon'larda en başından itibaren tam optimizasyon varken Exynos'larda sonradan optimizasyon yapılıyor? Bu durum oyun yapımcılarının Exynos işlemciye Snapdragon işlemciyle aynı özveriyi göstermedikleri anlamına geliyor.

Konuya olan ilginizden ötürü ayriyetten teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENCOM -- 16 Eylül 2016; 15:56:52 >

Yılan hikayesine son vermek adına HTC'ye kamerasına rağmen sıcak bakmaya başlamışken bi de bu Teleservice olayı çıktı. Teleservice yüzünden LG veya HTC almaktan tümüyle vazgeçtim diyebilirim.
    Tek çekirdek olaylarını keşke anlatmasaydınız biliyordum

İstatistiklerden ziyade son kullanıcıya yansıyan tarafı önemli bence. Oyun da oynamam zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.