Şimdi Ara

Yılbaşı En Ucuz Nasıl Atlatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yılbaşının en sevmediğim yanı ay sonuna gelmesi. Maaşlar her ayın 5 inde ödeniyo bizim şirkette. anlayacağınız ceptepara tükenmek üzere. Hatta tükendi.
    Gel gör ki yılbaşında da evde durmak isytemiyorum. Forumlarda arama yaptım herkes bi klübe takılcakmış ya da evde televizyon seyredecekmiş.
    Bunun bir ortası yok mu?
    Halk konseri, halk tiyatrosu, halk havayi fişek gösterisi tarzı bir şey bulsam direk atlıycam ama bulamadım.

Kadıköy meydanında, Taksim meydanında, Özgürlük parkında felan konser parti gibi şeyler var mı bu sene. Veya bu tür şeylerden haberi olan var mı.

Şu yolsuz kardeşinize bi yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar

• bizim gibi yap...evde otur....arkadaşlarını çağır..yada bi ew partisi düzenle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnKaPLaN

bizim gibi yap...evde otur....arkadaşlarını çağır..yada bi ew partisi düzenle...
    sağol çok yardımcı oldun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yashar

sağol çok yardımcı oldun .

Alıntıları Göster
    Ev partisi en ucuzu walla beaa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Ev partisi en ucuzu walla beaa....

Alıntıları Göster
    Sumatra adasına git cesed çıkart yılbaşına kadar. Akşamını bedavaya çıkartırsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Sumatra adasına git cesed çıkart yılbaşına kadar. Akşamını bedavaya çıkartırsın zaten.

Alıntıları Göster
    YAWWWWW NE KADAR KOLAY YAT YATAĞINA UYU NE HRİSTİYANLARIN PARTİSİNİ KUTLUYON... HEM NE UCUZU CEBİNDE BİLEM PARA KALIR YAWWWW...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 30 Aralık 2004, 21:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackbaba

YAWWWWW NE KADAR KOLAY YAT YATAĞINA UYU NE HRİSTİYANLARIN PARTİSİNİ KUTLUYON... HEM NE UCUZU CEBİNDE BİLEM PARA KALIR YAWWWW...

Alıntıları Göster
    bencede yılbaşı resmen hristiyanlıkın kültürüdür otur evinde hem para tuzağı hemde kültür tuzağı

• quote:

Alıntıları Göster
    Al biranı ickini Taksim'in ara sokaklarında eglenceli tipler vardır.Sokakta kendi baslarına eglenirler.Zararsız elemanlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: hamlet

Al biranı ickini Taksim'in ara sokaklarında eglenceli tipler vardır.Sokakta kendi baslarına eglenirler.Zararsız elemanlardır

Alıntıları Göster
    sağol hamlet fikir fena değil.
    otobüs parası + bira parası gayet uygun.

diğer arkadaşlar .

• quote:

sağol hamlet fikir fena değil.
    otobüs parası + bira parası gayet uygun.

diğer arkadaşlar .

Alıntıları Göster
    HE HE TV BAŞINA GEÇ
    500 BİNLİRALIK ÇEKİRDEK AL..

• quote:

Orijinalden alıntı: manyak

HE HE TV BAŞINA GEÇ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: manyak

HE HE TV BAŞINA GEÇ

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: manyak

HE HE TV BAŞINA GEÇ

Alıntıları Göster
    yahu alla alla hristiyan kültürünü niye kabulleniyonuz... kültürümüz elde kaçiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 31 Aralık 2004, 9:08:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manyak

HE HE TV BAŞINA GEÇ

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: .

Alıntıları Göster
    hristiyan kültürü geyiği yapanlara toplu cevap:

Hepinizin yılbaşında yılbaşı özel programlarını izlediğinizi düsünüyorum izlemeyin günaha girersiniz.

ben çam ağacı süsleyip akşam hindi yiyecem... felan demiyorum
    ben noel kutluycam da demiyorum. Sadece ertesi gün tatilken değerlendireyim diyorum.

• quote:

hristiyan kültürü geyiği yapanlara toplu cevap:

Hepinizin yılbaşında yılbaşı özel programlarını izlediğinizi düsünüyorum izlemeyin günaha girersiniz.

ben çam ağacı süsleyip akşam hindi yiyecem... felan demiyorum
    ben noel kutluycam da demiyorum. Sadece ertesi gün tatilken değerlendireyim diyorum.

Alıntıları Göster
    değerlendir senin için hava hoş...

• quote:

değerlendir senin için hava hoş...

Alıntıları Göster
    PUNTO

Çağdaş Gazeteciler Derneği İstanbul Şubesi’nin de lokali olan Punto, İstiklal Caddesi Bekar Sokak’ta hizmet veriyor. Üç katlı mekanda yılbaşı gecesi eğlence limitsiz yerli içki dahil 35 milyon lira. Her katında ayrı bir konsept bulunan Punto’da romantik bir gece geçirmek isteyenlere şömineli kat öneriliyor. Eğlenmek isteyenler mekanın giriş katındaki barı, kalabalık gruplar ise en üst katı tercih edebilir.

Tel: 0212-249 10 71.

• quote:

Orijinalden alıntı: mythief

PUNTO

Çağdaş Gazeteciler Derneği İstanbul Şubesi’nin de lokali olan Punto, İstiklal Caddesi Bekar Sokak’ta hizmet veriyor. Üç katlı mekanda yılbaşı gecesi eğlence limitsiz yerli içki dahil 35 milyon lira. Her katında ayrı bir konsept bulunan Punto’da romantik bir gece geçirmek isteyenlere şömineli kat öneriliyor. Eğlenmek isteyenler mekanın giriş katındaki barı, kalabalık gruplar ise en üst katı tercih edebilir.

Alıntıları Göster
    Otobüse orta kapıdan binerek para verme.. Yol parasından da kurtulmuş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mythief

PUNTO

Alıntıları Göster
    35 YTL x2 =70 YTL zorlar biraz.
    Taksimde konser veren yokmu bu sene?.

quote:

Orjinalden alıntı: mythief

PUNTO

• quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Alıntıları Göster
    muavin "Ortadan binen iki kişi ücretleri uzatalım" diye aritmetik bi laf atarsa ortaya naapcaz. onunda bi çözümünü bulsana

quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

• quote:

muavin "Ortadan binen iki kişi ücretleri uzatalım" diye aritmetik bi laf atarsa ortaya naapcaz. onunda bi çözümünü bulsana

quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Alıntıları Göster
    yaww birazda fakirleri düşünün yawwwww eğlenmeyin fakirlere yardım edin töbe töbeeeeee...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.