Şimdi Ara

Yılbaşı En Ucuz Nasıl Atlatılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben senin yerinde olsam açardım tv yi gecerdım karşısına ohhhhh
  • Caravan bu yılbaşı 15 milyonmuş 2 yerli içkide beleş. Gerçi ben bu yılbaşı bira içemicem gibi. Mide feci durumda 1 büyük biradan sonra kıvranmaya başlıyorum.Öğk
  • işte bu gayet güzel

quote:

Orjinalden alıntı: valthonis

Caravan bu yılbaşı 15 milyonmuş 2 yerli içkide beleş. Gerçi ben bu yılbaşı bira içemicem gibi. Mide feci durumda 1 büyük biradan sonra kıvranmaya başlıyorum.Öğk
  • 10 dan geriye say gitsin
    yılbaşı dediğn nedir ki
  • konuş crackbaba

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

yaww birazda fakirleri düşünün yawwwww eğlenmeyin fakirlere yardım edin töbe töbeeeeee...

• arkadaşım biri tatil ikisi tatil 10 dan geriye doğru başka zamanda sayarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: allttan

10 dan geriye say gitsin
    yılbaşı dediğn nedir ki
  • caravan nasıl biryer biliyormusun. rock cafe orası. metal müzik var hemde bangır ne bagırı gitte gör diyeyim. ben giderimde severimde yılbaşı tercihim olmaz. taksime ne kadar uzakta otuyorsun. zaten otobüsle gidersin. dönüştede 12den sonra otobüsler çalışıyor olacak bildiğim kadarıyla ama kaça kadar bilmiyorm. ha buarada ortalama giriş ücretleri 50 60 milyondan başlıyor ve buna anca 1 2 içki dahil. ortalam birarada 3.5 milyon. hatta o gece 12'ye kadar 4 4.5 bile olabilir.

ben sana 35 milyon sınırsız yerli içki veren yer var dedim sen ne yaptın hojaa..

ama diyorsan ki illa beni ashar
    o zaman birşey diyemem yashar

quote:

Orjinalden alıntı: yashar

35 YTL x2 =70 YTL zorlar biraz.
    Taksimde konser veren yokmu bu sene?.

quote:

Orjinalden alıntı: mythief

PUNTO

Çağdaş Gazeteciler Derneği İstanbul Şubesi’nin de lokali olan Punto, İstiklal Caddesi Bekar Sokak’ta hizmet veriyor. Üç katlı mekanda yılbaşı gecesi eğlence limitsiz yerli içki dahil 35 milyon lira. Her katında ayrı bir konsept bulunan Punto’da romantik bir gece geçirmek isteyenlere şömineli kat öneriliyor. Eğlenmek isteyenler mekanın giriş katındaki barı, kalabalık gruplar ise en üst katı tercih edebilir.

Tel: 0212-249 10 71.

• EVDE OTUR
  • Evet evde otur
  • quote:

yahu alla alla hristiyan kültürünü nişye kabulleniyonuz... kültürümüz elde kaçiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

bunun kültürle alakası yok arkadaşım. gerçi doğum günü bile kutlamayanlar var ama ... yani bunun yılın doğum günü olarak düşünebilirsin. insan doğum günlerini çok sevmese o güne özel bir parti yapmasa bile içinden kendini bir farklı hisseder o gün. bir arkadaşın sana illada hediye vermese bile seni hatırlasa doğum günün kutlu olsa mutlu olmazmısın.. ?!

yılbaşıda öyle bir özellik taşıyor işte. senenin doğum günü. herkes yeni bir yıla giriyor bir yaş daha büyüyorsun. yılbaşının adından gelen kendi içinden gelen bir özelliği var. herkeste kendi anlayaşına göre kutluyor. hristiyanı dini olarak kutlar , müslümanı sadece yeni yıla giriyoruz gibi kutlar doğum günü misalı. kimi sadece sohbet eder dostuya sevdiğiyle kimi içer herkes kendi idresinde hürdür.

ben türkiyede insanların özellikle hristiyan kültürü diye yılbaşı kutladığını sanmam... olayı çarptıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 30 Aralık 2004, 23:32:10 >

• quote:

yaww birazda fakirleri düşünün yawwwww eğlenmeyin fakirlere yardım edin töbe töbeeeeee...

sende günde 3 öğün yemek yeme. mesela sabah kahvaltını az geç yap sonra akşam yemeği ye. öğlen yemeğinde harcayacağın parayı fakirlere ver... yada başka yollar bul, benimki sadece bir örnek. ya lütfen biraz gerçekli olun ... kıllık olsun diye demogoji yapmayınız.

sen nerden biliyorsun insanların hiç yardım etmediğini ????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 30 Aralık 2004, 23:34:32 >

• En ucuzu benim ki :
    Ne yılbaşı,ne doğumgünü,ne yıldönümleri... Hiç birini kutlamam ve kutlayanlarıda desteklemem,bana saçma gelir
  • abicim ay sonu diyorum. bana şöyle açık hava tarzı ucuz bi yer lazım. hatunada bi yerde tıkılıp kalmayalım, bak ne güzel açık hava tarzında şeyler söylüycez. gerçi biraz kıçımız doncak ama olsun.yılbaşını atlatıp 14 şubat için düşünmeye başlıycaz:)

cracbabaya verdiğin cevapların içindew çok teşekkürler.

quote:

caravan nasıl biryer biliyormusun. rock cafe orası. metal müzik var hemde bangır ne bagırı gitte gör diyeyim. ben giderimde severimde yılbaşı tercihim olmaz. taksime ne kadar uzakta otuyorsun. zaten otobüsle gidersin. dönüştede 12den sonra otobüsler çalışıyor olacak bildiğim kadarıyla ama kaça kadar bilmiyorm. ha buarada ortalama giriş ücretleri 50 60 milyondan başlıyor ve buna anca 1 2 içki dahil. ortalam birarada 3.5 milyon. hatta o gece 12'ye kadar 4 4.5 bile olabilir.

ben sana 35 milyon sınırsız yerli içki veren yer var dedim sen ne yaptın hojaa..

ama diyorsan ki illa beni ashar
    o zaman birşey diyemem yashar

quote:

Orjinalden alıntı: yashar

35 YTL x2 =70 YTL zorlar biraz.
    Taksimde konser veren yokmu bu sene?.

quote:

PUNTO

Çağdaş Gazeteciler Derneği İstanbul Şubesi’nin de lokali olan Punto, İstiklal Caddesi Bekar Sokak’ta hizmet veriyor. Üç katlı mekanda yılbaşı gecesi eğlence limitsiz yerli içki dahil 35 milyon lira. Her katında ayrı bir konsept bulunan Punto’da romantik bir gece geçirmek isteyenlere şömineli kat öneriliyor. Eğlenmek isteyenler mekanın giriş katındaki barı, kalabalık gruplar ise en üst katı tercih edebilir.

Tel: 0212-249 10 71.

• vur kafayı uyu
  • Otur evinde,"yap" bir senenin muhasebesini be kardeşim.artılarınmı çok,eksilerinmi?ona göre işimizi bilelim. dimi yaniii.hesabını bilmeyen kasap,elinde kalır masat.bizimkisi ona dönmesin.bir daha dönüşü olmayan yoldayız.doğarken habersiz olduğumuz gibi ölürkende çaresiz olacağımızı hiç unutmayalım.dünya 3 gündür.dün,geçti bugün geçiyor,yarın,bakalım çıkmaya senedimiz varmı?
    Hepimizin akibeti hayır olsun.muhabbetiniz bol olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERKAN

Otur evinde,"yap" bir senenin muhasebesini be kardeşim.artılarınmı çok,eksilerinmi?ona göre işimizi bilelim. dimi yaniii.hesabını bilmeyen kasap,elinde kalır masat.bizimkisi ona dönmesin.bir daha dönüşü olmayan yoldayız.doğarken habersiz olduğumuz gibi ölürkende çaresiz olacağımızı hiç unutmayalım.dünya 3 gündür.dün,geçti bugün geçiyor,yarın,bakalım çıkmaya senedimiz varmı?
    Hepimizin akibeti hayır olsun.muhabbetiniz bol olsun

Allah senden Razı olsun Hoş sözlü kareteci adam

• yashar o zaman sana tavsiyem şu... öyle istediğin gibi açık hava etkinlikleri varmı bilmiyorum pek ama sevgilimde var demişin şimdi anladım durumu ... içimden sana yardım etmek geldi dur bakayım biraz.

sitelere bakıyorum
    şu habere bak ->http://www.e-kolay.net/sehir/Haber.asp?PID=495&HID=37&HaberID=248969 çok hoşuna gidecek.

sonra şu taksimde belediyenin etkinlikleri kıraç sertab geliyor ->http://www.ibb.gov.tr/index.htm

bu haberde yukardaki iki haberi birden içeriyor
    ->http://www.istanbul.com/YilbasiDetail.aspxCat=143&ColId=5544

ve sonuncusu bunada kesin bak ->http://www.istanbul.com/YilbasiDetail.aspx?ColId=5523&Cat=143

tüm bunları değerlendir istersen sen buluşma saatinde önce taksime git etrafı barları gez bir. gözüne bir yer kestir sıradan bir olsun. oralarda da takılabilirsiniz biraz müzik ve biraz bira.. hem üşümezsinizde 3.5 4 milyon arası bira satan giriş ücreti almayan tonlarca yer bulabilirsin. az taksimi ara sokakları gez. hatta yukardaki konserlere katılır sonra içmeye gidersiniz yada bir saate kadar biri iki tek atar sonra herhangi bir konseri izlemeye gidersiniz.

ama saat 12'ye 15dk kala taksimde bir bardan çıkıp meydana yürümeye kalkmayın izdiham var. mesela 5 buluşun 6'da biryere takılın 10na kadar orada durun bir iki tek atarsınız. 10 gibi meydana geçer müzik dinlersiniz 12yi yapar sonra ya evinize gider yada vaktiniz ve biraz paranız varsa bir yere takılmaya gidersiniz çünkü saat 12 oldumu barlardan boşalmalar oluyor 1 e doğru gene doluyor.

bu tarz birşeyi kız arkadaşında sevecektir. hem biryeri tıkılı kalınca insan sıkılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 31 Aralık 2004, 0:32:06 >

• Nişantaşı ozmn...
  • quote:

quote:

yahu alla alla hristiyan kültürünü nişye kabulleniyonuz... kültürümüz elde kaçiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

bunun kültürle alakası yok arkadaşım. gerçi doğum günü bile kutlamayanlar var ama ... yani bunun yılın doğum günü olarak düşünebilirsin. insan doğum günlerini çok sevmese o güne özel bir parti yapmasa bile içinden kendini bir farklı hisseder o gün. bir arkadaşın sana illada hediye vermese bile seni hatırlasa doğum günün kutlu olsa mutlu olmazmısın.. ?!

yılbaşıda öyle bir özellik taşıyor işte. senenin doğum günü. herkes yeni bir yıla giriyor bir yaş daha büyüyorsun. yılbaşının adından gelen kendi içinden gelen bir özelliği var. herkeste kendi anlayaşına göre kutluyor. hristiyanı dini olarak kutlar , müslümanı sadece yeni yıla giriyoruz gibi kutlar doğum günü misalı. kimi sadece sohbet eder dostuya sevdiğiyle kimi içer herkes kendi idresinde hürdür.

ben türkiyede insanların özellikle hristiyan kültürü diye yılbaşı kutladığını sanmam... olayı çarptıyorsun...

BEN BU OLAYI ÇARPMIYORUM... SADECE HRİSTİYANLARIN BAYRAMINI NİE KUTLUYORSUNUZ DİYORUM...TABİİ BUDA KÜLTÜRLE BAĞLANTILI OLUYO YANİ HRİSTİYANLAŞIYO MİLLET... DOĞUM GÜNÜNDE BANA ARKADAŞIM TABİ HEDİYE VERSE MUTLU OLURUM... ARTIIIII ŞU ANA KADAR YILBAŞINI KUTLAYANLARDAN HİÇ HEDİYE ALAMADIMKİ... "ben türkiyede insanların özellikle hristiyan kültürü diye yılbaşı kutladığını sanmam..." DİYORSUN NEDEN EE O ZAMAN NEDEN 333333 2222222 1111111 000000 OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE YILBAŞINA GİRDİK DİYE KUDURUYOLAR LÜTFEN ARKADAŞLAR OLMAZ BÖLE FAZLA CÜMLEYEDE GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM... BANA DESTEK VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM...
    SAYGILARIMLA,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 31 Aralık 2004, 9:03:57 >

• quote:

quote:

sende günde 3 öğün yemek yeme. mesela sabah kahvaltını az geç yap sonra akşam yemeği ye. öğlen yemeğinde harcayacağın parayı fakirlere ver... yada başka yollar bul, benimki sadece bir örnek. ya lütfen biraz gerçekli olun ... kıllık olsun diye demogoji yapmayınız.

sen nerden biliyorsun insanların hiç yardım etmediğini ????????

YAW SATEN BİZ YOKSULLUK SINIRININ ALTINDA YAŞIYORUZ... BENDE ZENGİN OLSAM FAKİRLERE YARDIM ETMEZSEN NAMERT' İM... SENDE EDİYOSAN SENİDE TEBRİK EDERİM... SÖZÜM SADECE ZENGİN OLUP BİRA MİRA İÇİP FAKİRLERE YARDIM ETMEYENLERE... SİZE SORUM VAR "ZEKAT VERİLSE DÜNYADA FAKİR İNSAN KALIRMIYDI..." AMA EĞLENMEK MALESEF BUDA SİZİN GERÇEKLERİNİZ...
    SAYGILARIMLA,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 31 Aralık 2004, 9:07:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.