Şimdi Ara

YILBAŞI EVENT I!!!?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya gençler bişi sorcam bu oyunda yılbaşı eventı die bişi varmı?varsa ne zman çıkçak?lsorularımı cvplamanızı rica ediyorum.bu oyunda eventlara biraz yabancı olduum için bu olayları bilmiyorum.şimdiden thx!

• ya bu forumda beni aydınlatçak kimse yokmu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORCUX

ya bu forumda beni aydınlatçak kimse yokmu???
    abi yılbaşı eventı yılbaşında gelir ama gelirmi gelmezmi bilmiyorum

saygılarr..
  • eyw bilider ama inş. gelir yaw bu event işime çooooooooooookkkk yaradı 4 buçuk m para yaptım üstüne bide kasada job itemler var nese dua edelimde yılbaşı eventıda gelsin ama bu sefer quest sistemi gibi yapmasınlar
  • quote:

eyw bilider ama inş. gelir yaw bu event işime çooooooooooookkkk yaradı 4 buçuk m para yaptım üstüne bide kasada job itemler var nese dua edelimde yılbaşı eventıda gelsin ama bu sefer quest sistemi gibi yapmasınlar
    bana habire 3k çıkıyo yani bi b.. a yaramadı (şahsi olarak bi b..a yaramadı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _last samurai_2

bana habire 3k çıkıyo yani bi b.. a yaramadı (şahsi olarak bi b..a yaramadı)

Alıntıları Göster
    geçen seneki yılbaşı eventinde santa setler falan vardı, eventten sonra iyi paraya satıyorlardı bu setleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lich

geçen seneki yılbaşı eventinde santa setler falan vardı, eventten sonra iyi paraya satıyorlardı bu setleri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: The Lich

ne setı anlayamadım bıde ne zmn baslıcak yılbası eventı(tabi warsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahri92

quote:

Orjinalden alıntı: The Lich

ne setı anlayamadım bıde ne zmn baslıcak yılbası eventı(tabi warsa)

Alıntıları Göster
    eet ya o dediğin şelerden neler çıkıodu bide arkadaşında dedii gibi bu senede olcakmı bu event ii bilen biri varsa sölesinde sevinelim be

• quote:

eet ya o dediğin şelerden neler çıkıodu bide arkadaşında dedii gibi bu senede olcakmı bu event ii bilen biri varsa sölesinde sevinelim be

Alıntıları Göster
    inşalla olmaz event mevent oyuna giremiyoz ya deli oluyoz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Koisimina

inşalla olmaz event mevent oyuna giremiyoz ya deli oluyoz..

Alıntıları Göster
    Daha yeni bitti biri bekleyin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Daha yeni bitti biri bekleyin biraz

Alıntıları Göster
    Oyunun b*** çıkıyor ya event'te çıkacaksa exp versın ki bır bakıma anlayım event'i..Böle boş şey için hıc kasamam...Zaten deli lag warr..Bana event cıkartıcaklarına lagı duzeltsınler yıl basında duzgun oynıyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Oyunun b*** çıkıyor ya event'te çıkacaksa exp versın ki bır bakıma anlayım event'i..Böle boş şey için hıc kasamam...Zaten deli lag warr..Bana event cıkartıcaklarına lagı duzeltsınler yıl basında duzgun oynıyalım.

Alıntıları Göster
    Olma ihtimali yüksek duruyor.Bu event döneminide uzatıklarına göre artı bir ilgi ve serverlerde bir yoğunluk oldu.Buda Joymax'ın işine geliyor.Oyuna rağbet olunca yaptıkları eventların verimli ve karlı olduğu kanaati oluşuyor.Buda yılbaşında yeni bir eventın yapılma ihtimalini kuvvetlendiriyor.Kısaca geçici ve kısa vadeli çözümlerle oyuna olan ilginin artmasını ve yeni oyuncu kazanımını sağlamış oluyorlar.
    Oyuncuların ne çektikleri ile pek ilgilenmiyorlar.Artı ve eksiler toplanıyor kısaca ve anlaşılan bu eventların Joymax'a artısı daha fazla.Kolay gelsin herkese...

• quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Olma ihtimali yüksek duruyor.Bu event döneminide uzatıklarına göre artı bir ilgi ve serverlerde bir yoğunluk oldu.Buda Joymax'ın işine geliyor.Oyuna rağbet olunca yaptıkları eventların verimli ve karlı olduğu kanaati oluşuyor.Buda yılbaşında yeni bir eventın yapılma ihtimalini kuvvetlendiriyor.Kısaca geçici ve kısa vadeli çözümlerle oyuna olan ilginin artmasını ve yeni oyuncu kazanımını sağlamış oluyorlar.
    Oyuncuların ne çektikleri ile pek ilgilenmiyorlar.Artı ve eksiler toplanıyor kısaca ve anlaşılan bu eventların Joymax'a artısı daha fazla.Kolay gelsin herkese...

Alıntıları Göster
    Bu event ne kadar uzatıldı_?

• YA BU EVENT BU GECEMİ BİTİO YOKSA BİTTİMİ?OKULDAYIMDA
  • quote:

YA BU EVENT BU GECEMİ BİTİO YOKSA BİTTİMİ?OKULDAYIMDA
    30 Kasıma kadar uzatıldı.Kutu çıkacakmı bilemiyorum ama kutular bu tarihten sonra silinecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

30 Kasıma kadar uzatıldı.Kutu çıkacakmı bilemiyorum ama kutular bu tarihten sonra silinecek.

Alıntıları Göster
    ozman durmayım kasın kasın kasın!!!

• quote:

ozman durmayım kasın kasın kasın!!!

Alıntıları Göster
    30 kasıma uzaltılma nedenı ılgı gormesı fln deıl ole bısey olsaydı 1 ay yaparlardı bunun sebebı dusen dragon flag ler monster scroll lar hersey hatalıydı egg dusuordu arada bunları ancak persembeye kadar duzeltebıldıler oyuzden persembe baslamıs muamelesı yapıp persembe gunu bıtırıcekler

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimit23

30 kasıma uzaltılma nedenı ılgı gormesı fln deıl ole bısey olsaydı 1 ay yaparlardı bunun sebebı dusen dragon flag ler monster scroll lar hersey hatalıydı egg dusuordu arada bunları ancak persembeye kadar duzeltebıldıler oyuzden persembe baslamıs muamelesı yapıp persembe gunu bıtırıcekler

Alıntıları Göster
    egg ne baba ya bana öle bişi çıkmadı???
  • quote:

egg ne baba ya bana öle bişi çıkmadı???

Alıntıları Göster
    event falan olmasın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: life_is_a_game

event falan olmasın ya

Alıntıları Göster
    NİE CNM ALLA ALLA NE GÜSEL PARALANIOZ ZEVKLİ GEÇİO NEYİ KÖTÜKİ?HE AMA DC AÇISINDAN DİOSAN HAKLISIN Bİ BOT AÇISINDAN AMA DİĞER AÇILARDAN ÇOK YARARI VAR BENCETÜM BOTLARA

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.