Şimdi Ara

Yılbaşı Event Konusu |Nerden kırdırılır ne cıkar içerde.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
10.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O değil de zamanında forum çok canliymis. Şimdi ölü gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort olacak ama böle güzel zamanların asla geri gelmiyecek olması çok üzünçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiLacc -- 10 Aralık 2019; 9:35:39 >
  • Böyle bir etkinlik bir daha hiç gelmedi sanırım oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke yine bunlardan verilse daha renkli olur oyun. takmışlar kafayı sürekli takas edilemeyen satılamayan atak sc hp sc falan veriyorlar ticarethane oldu iyice oyun.
  • Deşme yaramızı be kardeşim! Ne günlerdi be ooff of😭

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortaokulda okula gitmemiştim o gün sabahın köründe internet kafeye kaçmıştım oyuna girdiğimde bu etkinlik vardı öğlen 1 e kadar ağaç kovalamıştım ne günlerdi bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

Ortaokulda okula gitmemiştim o gün sabahın köründe internet kafeye kaçmıştım oyuna girdiğimde bu etkinlik vardı öğlen 1 e kadar ağaç kovalamıştım ne günlerdi bee
    ah eski günler aile fertleri işe gidene kadar köşede bekleyip eve dönüp bu illeti oynardım. aldığım zevk ve haz tarif edilemez .
    seni hatırlıyorum, bölümde çok takılıyordum bende 2007 üyesiyim. orduluydun sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

ah eski günler aile fertleri işe gidene kadar köşede bekleyip eve dönüp bu illeti oynardım. aldığım zevk ve haz tarif edilemez .
    seni hatırlıyorum, bölümde çok takılıyordum bende 2007 üyesiyim. orduluydun sanırım :)

Alıntıları Göster
    evet hocam doğru hatırlıyorsun eskiden bu bölüm en canlı yerdi ben de çok özlüyorum

• Şunları bırakalım şuraya gözler yaşlı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.