Bildirim
YILBAŞI FREE RP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Olmaz öle bişi geçen senede olmadı -
olursa duyururlar zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Voltelos
Olmaz öle bişi geçen senede olmadı -
çekilişe katıl geçen sene 10 k rp çıkmıştı forumdan birisinequote:
Orijinalden alıntı: illfeel
olursa duyururlar zaten.
Alıntıları Göster
-
Ben de katıldım çekilişe bakalım zor ama ...quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
çekilişe katıl geçen sene 10 k rp çıkmıştı forumdan birisine
Alıntıları Göster -
Nereden katılıyoruz çekilişe ? -
Çekiliş var mı yoksa sazan.avi mi anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: Rumpos
Nereden katılıyoruz çekilişe ? -
sazandasiniz suan yok oyle birsey az takip. -
quote:
Orijinalden alıntı: erynch
Çekiliş var mı yoksa sazan.avi mi anlamadım
-
quote:
quote:
gj
-
quote:
quote:
quote:
gj
-
quote:
quote:
quote:
quote:
gj
!!!!
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
gj
!!!!
/>
-
Yıl 2012 hala çekilişe katılmayı bilmeyen varquote:
Orijinalden alıntı: LLonceptquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
gj
!!!!
/>
Alıntıları Göster
-
Troller iş başında.Çocukları foruma salarsan böyle olur.ilk konu direk trollük.Ben nediyorum siz çekiliş diyorsunuz sazan kalmadı artık bırakın milleti rahat. -
quote:
Orijinalden alıntı: GORAMMUSGO
Troller iş başında.Çocukları foruma salarsan böyle olur.ilk konu direk trollük.Ben nediyorum siz çekiliş diyorsunuz sazan kalmadı artık bırakın milleti rahat.
Trollediklerini sanmış -
quote:
Orijinalden alıntı: Sabneq
quote:
Troller iş başında.Çocukları foruma salarsan böyle olur.ilk konu direk trollük.Ben nediyorum siz çekiliş diyorsunuz sazan kalmadı artık bırakın milleti rahat.
Trollediklerini sanmış
Arkadaşım iyi oku okumayı öğretmediler mi sana.Ben geçen sene riot bize herkeze yılbaşından önce 400 rp verdi.Tüm acountlara yüklemişdi.Siz başladınız çekiliş diye banane o işden bana karanti olan lazım.Ona göre erken verilirse smurfdan asıl çara skin yollama gibi şeyler düşünüyorum.
-
quote:
quote:
quote:
Trollediklerini sanmış
Arkadaşım iyi oku okumayı öğretmediler mi sana.Ben geçen sene riot bize herkeze yılbaşından önce 400 rp verdi.Tüm acountlara yüklemişdi.Siz başladınız çekiliş diye banane o işden bana karanti olan lazım.Ona göre erken verilirse smurfdan asıl çara skin yollama gibi şeyler düşünüyorum.
Öyle bir şey olursa resmi siteden öğrenirsin zaten forumda konu açmak çok mantıklı he tamam überzeki okumayı bilen kardeş.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Trollediklerini sanmış
Öyle bir şey olursa resmi siteden öğrenirsin zaten forumda konu açmak çok mantıklı he tamam überzeki okumayı bilen kardeş.
Ben şu güne kadar hiç görmedim riottun yapacağı indirimi erkenden yazdını.indirimleri bile saat farkiyla başka serverdan öğrenebiliyorsun.Geçen seneden ne zaman verildiğini hatırlayan varsa onlar için soruyorum.Acelemin amacı cuma gününe kadar indirimden artics caitlyn ve caitlyn almak ona göre rp miktarı çekecem.Sen hiç riotun haftaya yılbaşına özel rp hediye edecez diyeceğini mi sabıyorsun.Rpler yüklendiğinde anca açıklarlar.Acelem var.
-
Gulum sen 3 lv olunca vermislerdir yok ole bisi.
Benzer içerikler
- troll nickler
- lol ekran çok yakın
- kara alistar fiyat
- lol troll nickler
- lol ayak bilmece
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X