Şimdi Ara

Yılbaşı günü tıpkı prova sınavına girmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşınız kaç 12 13 falan mı, çok fazla tiktokta geziniyorsunuz. Telefonun yatırım aracı falan olduğu yok, elinizdekini borsada birkaç şey öğrenmeye kullansanız kalan 2000₺'nizi daha iyi değerlendirebilirsiniz en azından buralarda milleti fakir diye eziklemek yerine 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 200 liralık sınava laf ediyorsunuz da bilkent’e gelirseniz görcem ben sizi ielts 4500 lira ben 3 kere girdim. Çoğu arkadaşım en az 2 kere girdi hahahahah

• Çocuklar birbirleriyle tüm parasıyla aldıkları telefonları kapıştırıyor dur kanka 4500₺ bir sınav için ağır gelir onlara şuan 200₺'den sonra.

• erenfu kullanıcısına yanıt

yav dayı telefonu zaten borsa ve patden aldım kimseyi fakir diye eziklediğim yok elemandan açıldı muhabbet o emojileri de sil aw

ders çalışmaktan beyni bulanmış arkadaşın sanki ucuz telefonları satamıyorsun 😹

• Özelden bana da iPhone'unu atacakmısın yoksa ona göre silerim emojileri

• Ülkede çöpcunun bile iphoneu var ne yapıp eder o telefonu alır 2 3 ay aç gezer bunlar apk zihniyeti gibi biraz da cahilligin getirmiş oldugu bir sey.Gidip bokxiomi alırsan tabi patlar ama gidip iph alacagıma s23 alırsan hem 120hz telefon almis olursun hem de daha dusuk fiyata daha iyi özellikler.Iphone da ömürlük fln değil ayrıca.Adam iphoneu var diye zengin oldugunu sanıyor xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 30 Aralık 2023; 19:29:21 >
  • Marka algısından beyinleri sulanmış, influence edilen ürünleri almaya alışmış tüketim çılgınlığının birebir örnekleri bunlar. Gerçekten alabilenlere lafım yok bende varki alıyorum ama bunlar böyle muhabbetlere giriyorlar ya istedikleri kadar açıklama yapsınlar ne oldukları belli zaten.

muhabbete giren ben miyim en baştan oku konuyu

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt
    konu iphone samsung tartışmasına nerden geldi

• sigaram yok alkolüm yok bir denemeye 200 vermişim çok mu zıbzıb

• msü gibi sınav işte olm. isteyen girer istemeyen girmez ne bu muhabbet

• bende aöf kayıt oldum kitapla beraber 1500 gibi bi para verdim ama çocuklu olunca ve okula getir götür yapınca küçük çocuğu, uykusuz kalınca 2 hafta katlanabildim. sonra s.. sınavını dedim. 5 dersten 2 sinde sıfır çektim. finalede girip neticeye bagacazz. sen tembelliktenmi diyorsun anlamadım, gidebiliyorsan avrupada işini gör. burda yaşamaya çalışanlara karışma bi zahmet

• İnsanlar 5 yıl önce aldığı Apple'lar değerlendi sanıyor.

800 dolara aldığın Apple'ı 200 dolara satıyorsun; dolar arttığı için sana degerlenmis gibi geliyor ama asıl olan paran enflasyon karşısında kuş kadar kaldı.

Doların 5 yıllık yüzde 20 enflasyonu var onu hesaba bile katmıyorum. Telefon ve hatta kredi çekilmeden alınan kaliteli araba bile değil yatırım, israf bile sayılır. İnsanları son 10 senedir bu tarz şeylerle kandırıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

50kya daha iyi yatırım yapmak tabii mantıklı ama kaliteli bahsedilen telefonlar 30kdan başlıyor zaten 50k telefon almak absürt değil

• Bakın ben sizin iyi telefon alıp almamanıza laf etmedim, kişinin parasını kendi özgür iradesiyle harcaması taraftarıyım hocam.

Burada eleştirdiğim insanlar telefon alıp bak 3 sene önce 4 bin TL verdim şu an 8 bine satabiliyorum diyip yatırım yapıyorum diye belirtmesi. Bir de gidip arkadaşlarına filan da tavsiye ediyorlar ki çıldırmamak elde değil resmen insanların hakkına giriyorlar.

Konudan biraz bağımsız bir şey daha ekleyeyim, sokakta ay sonunu anca çıkarabilen insanların elinde iPhone telefon görürken hatrı sayılır mal varlığı olan bazı tanıdıklarımın ve çocuklarının ellerinde sıradan işlevsel telefonlar vardı.( çokta eli açık insanlar. ) sorduğumda ise o telefonun hiçbir işine yaramayacağını, özelliklerini vs. düzgün kullanamadiktan sonra önemli olmadığından bahsettiler genelde.

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

denemeden sonra düşmüştür öncesinde düsmesi imkansiz

• Jwthh kullanıcısına yanıt

hocam öncesinde düştü dediğimi nerden çıkardınız ki? bugün gördüm işte gruplarda geziyodu

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    okurken 30 kere alakayı aradım

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

tamam hocam da 200 verilen olay bu sınavın öncesinde çıkmaması ve bu yüzden sonuçların biraz daha gerçekçi olması,bunu piyasada özdebir 3d yapmıyor keşke yapsalar.Fiyatı ben de abartı buluyorum ama bu aylarda durumu olanların yerini görmesi açısından mantıklı,3dlerde özdebirlerde adam sınavın ortasinda telefon çıkarıp cevapları geçiriyor bu sınavda biraz daha ciddiyet var hiç olmazsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.