< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yılbaşı günü tıpkı prova sınavına girmek (4. sayfa)

-
-
aralık ayında sınavı sıralama görmek için çözmek çok mantıksız geliyor bana. daha tytsi bitmeyen ama buna rağmen iyi yapan arkadaşlarım var dershanede, 5.5 aya kim öle kim kala. mayısta falan verilse dediğin doğru ve katılıyorum ama şu an elde edilen sıralama hiçbir şey ifade etmiyor. kimse cevap anahtarından geçirmiyormuş ve aslında herkes senin önündeymiş gibi farz et ve son prova sınavlarına çalış hocam
-
yatırımdan öte değer bir şey o kadar kullanıyosun modeli düşüyor eskiyo bi zahmet fiyatı azalsın yine de satabiliyosun. şuan iphone 7 8ler bile satılıyo alan da çıkıyor 8 yıllık telefon bunlar 8 yıllık hangi android telefon satılabiliyo kullandığın zamanda da güzel kaliteli bir telefon kullanmış oluyosun
-
Umurumda değil 7-8'in satılıyor olması da ulaşılabilir olması, bir kesim tarafından tutuluyor hala o kadar. 200$'lık 11'in hala 27k'ya satılması da ayrı bir turnusol örneği mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hergün aynı argümanlar dünyanın en saçma olayını bile savunuyorsunuz işinize geliyor. Anca 7-8'ler hala satılır elde tutulur zaten. Geçen 15'ler tanıtıldığında 14 serisinin ne güzel "normal" bir şekilde ikinci elde değer kaybettiğini, eskisi gibi tutulmadığını gördük.
Tartışıp argüman sunduğunuz konuyu
-
yazdıklarında haklısın hocam dediğin tarzda yapıyorum zaten,ben girenlerin mentalitesi anlamında yazdım yukarda.Geçen sene bende mantıksız bulup girmemiştim bu sene bi baktım nedir ne değildir diye maksat içimizde kalmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene böyle pahalı diye girmeyip para verenleri zorbalayan tüm arkadaşlarım daha pahalı olan msüye girdi :D
bunların da çoğu aynı olacak muhtemelen
msüyle üçdörtbeş denemesi aynı şey mi sence msüyü esas gireceğin sınavı hazırlayacak olan kurum hazırlıyor
kıyasa bak
-
tytye yakınlık olarak türkçede msü sosda 345 önde diğerleri çok farklı değil
345i pdf alır çözerim diyen arkadaşlar için söylüyorum msüyü de pdf alır çözersin kütüphanede
amaç ortam görmekse yine çok farklı değil
alakaya ölürüz madem 345 çok seviyon 10lu 345 deneme alırdın o paraya çözerdin msü ile 345 bir mi
Ülkede sizin gibiler oldukça çok para kazanırız adam 345 denemesine 200 veriyor üstüne 200 lira domaldık demek yerine denemeyi savunuyor babası kurdu sanki 345i
yav amele herif 2 denemeye de girmedim ben ne caz yapiyon
yok abi ben bunları eğitemem adam hala 200 tl diyor xD
-
Ali koçun oğlu bile şu denemeye 200tl vermez git güzel bi yerde iskender ye kalan parayla tatlı ye üstüne de 3d tg'ye gir
-
-
kardeşim o zaman 345i savunmayacaksın bu kadar basit
kanka nerde yasiyon la
İstanbul
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X