Şimdi Ara

Yılbaşı hediyeniz Arçelik'ten(Küçük ev aletleri) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
5.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tıklayan herkese teşekkürler, geçmiş olsun :)
  • geçmiş olsun hepimize arkadaşlar.. ürünlerin hepsi tükendi... destekleriniz için teşekkürler... kocaman dh ailesinden kimse kazanamadı.. 150 kişiyi bulamadık..
  • evet beyler artık bırakabilirsiniz tüm ürünler bitti

sanırım hiçbirimiz kazanamadık

hepinize çok teşekkürler
  • kimse alamadı mı bizden?
  • hepsi tükenmiş
  • KENDIMI KULLANILMIS HISSEDIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazzger

geçmiş olsun hepimize arkadaşlar.. ürünlerin hepsi tükendi... destekleriniz için teşekkürler... kocaman dh ailesinden kimse kazanamadı.. 150 kişiyi bulamadık..

doğru vallaa
  • Konuya mesaj sayısı 300'e yakın destek veren 15 kişi.
  • başka foruma üyeyim orayı takip ettim adamlar böyle yazışamadığı halde hediyeleri götürdüler(özel mesajdan biribirlerine destek oldular)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIZDEYSE TAM TERSI OLDU 5 SAYFADA 1500 KISI KONUYA BAKTI TIKLANMA SAYIM 53 DAHA ONCE UYANSAM 75 PUANLIK MP3 SECERDIM BILMEDIKKI HEMEN ATLADIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

başka foruma üyeyim orayı takip ettim adamlar böyle yazışamadığı halde hediyeleri götürdüler(özel mesajdan biribirlerine destek oldular)

aynen öyle, bi de burda geç kaldık
  • Arkadaşlar DH destek konusunda ölmüş, haberimiz yok:)
  • bence sayfayı beğenmekten vazgeçelim, çok atarlıyım şuan
  • koç adama bedava bişey mi verir yaw yarım saatte 225 kişiyi nereden bulalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

koç adama bedava bişey mi verir yaw yarım saatte 225 kişiyi nereden bulalım?

eger sıtede herkez bırbırne yardımcı olsaydı ınan bız yapardık ama dedıgım gbı destek tam degıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

koç adama bedava bişey mi verir yaw yarım saatte 225 kişiyi nereden bulalım?

sağlık olsun laptop'u götürdürler
    "Gülşah Kara ‎Arçelik çok tesekkür ederiz buraya yazan tüm arkadaşların oyu var emeği var kazanmamda hepsine tesekkür ediyorum pc min tuşu bzukdu format için götürdüğümde işlemcimi calmıslar sayenizde yeni bir laptopum oldu her yarısmada olduğu gibi kazananları tebrik etmeyi blemeyiz formu doldururken heyecan yapmıs olabilirim tekrar bilgi yollamam gerekirmi acaba"
  • Bi tek TV muallakda kaldı. Nasıl o kadar cabuk alındı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 21 Aralık 2011; 23:29:16 >
  • Facebook sayfasını beğenmek gerekiyor muydu tıklamanın geçerli olması için?
  • Arçelik

Yoğun ilginize teşekkür ederiz. Sürprizlerimiz devam edecek, bizi takip etmeye devam edin!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.