Şimdi Ara

Yılbaşı sabahı polis? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gençler sakin olun, arabayla gitmeyeceğim toplumsal mesajlarınızı başka konuya saklayın.

Bu arada bela okuyarak ne iyi bir vatandaş olunur nede müslüman olunur. Haberiniz olsun Birisi geberip git demiş, bu okuduğun bela seni bulmaz umarım bir gün. Diğeri çoktan beni alkollüyken arabaya bindirmiş bide allahımdan buldurmuş Komiksiniz vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

DH Komandoları iş başında

Gençler sakin olun, arabayla gitmeyeceğim toplumsal mesajlarınızı başka konuya saklayın.

Bu arada bela okuyarak ne iyi bir vatandaş olunur nede müslüman olunur. Haberiniz olsun Birisi geberip git demiş, bu okuduğun bela seni bulmaz umarım bir gün. Diğeri çoktan beni alkollüyken arabaya bindirmiş bide allahımdan buldurmuş Komiksiniz vesselam

çok güzel vatandaşta olunur müslüman da

Asıl alkollü araç kullanandan ne vatandaş ne insan nede müslüman olur.kendini bilmezin biri içsin içsin ondan sonra masum bir ailenin canını yaksın bu mudur vatandaşlık bumudur müslümanlık. Millete laf söylemeden önce insanın şapkayı önüne alıp düşünmesi lazım

Eğer biri alkollü araç kullanacağım çevirme var mıdır acaba diye sorarsa hiç vicdanım sızlamadan geberip git derim kendi eden kendi bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YASAL UYARl konusuna bak
  • Yılbaşında polisler kestikleri cezalardan daha fazla puan kazandıkları için ara sokaklarda bile çevirme olur.
  • ataistler bile beddua etmeye başladı konu uçabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

DH Komandoları iş başında

çok güzel vatandaşta olunur müslüman da

Asıl alkollü araç kullanandan ne vatandaş ne insan nede müslüman olur.kendini bilmezin biri içsin içsin ondan sonra masum bir ailenin canını yaksın bu mudur vatandaşlık bumudur müslümanlık. Millete laf söylemeden önce insanın şapkayı önüne alıp düşünmesi lazım

Eğer biri alkollü araç kullanacağım çevirme var mıdır acaba diye sorarsa hiç vicdanım sızlamadan geberip git derim kendi eden kendi bulur.

Hadi iyi yıllar dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yılbaşında polisler kestikleri cezalardan daha fazla puan kazandıkları için ara sokaklarda bile çevirme olur.

Hoşgeldin görünmüyordun bayağıdır :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.