Şimdi Ara

Yılbaşı sabahı polis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, arkadaşı, babası falan polis olan veya bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımdan kardeşlerimden abilerimden yardım bekliyorum.

Bu gece yılbaşı partimiz var bir mekanda, bende arabayı götürmeye karar verdim 2-3 arkadaşımı daha alacağım için. Çok fazla içmem, içersemde gece 1-2 gibi bitiririm. Zaten sabah 5-6 gibi çıkarız mekandan muhtemelen. O saatlerde polis çevirmeleri olurmu sizce? Boşu boşuna ehliyeti kaptırmayalım Etiler, Nisbetiye ve Osmanbey arasındaki yolları kullanacağım. Duatepe caddesi falan.

• o 1-2 olur 4-5 bence araba kullanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Merhaba arkadaşlar, arkadaşı, babası falan polis olan veya bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımdan kardeşlerimden abilerimden yardım bekliyorum.

Bu gece yılbaşı partimiz var bir mekanda, bende arabayı götürmeye karar verdim 2-3 arkadaşımı daha alacağım için. Çok fazla içmem, içersemde gece 1-2 gibi bitiririm. Zaten sabah 5-6 gibi çıkarız mekandan muhtemelen. O saatlerde polis çevirmeleri olurmu sizce? Boşu boşuna ehliyeti kaptırmayalım Etiler, Nisbetiye ve Osmanbey arasındaki yolları kullanacağım. Duatepe caddesi falan.

En tehlikeli ve normalde bile en çok çevirme yapılan yerleri soruyorsun, farkında mısın kardeş?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

o 1-2 olur 4-5 bence araba kullanma

Hocam o konuda kendime hakim olabiliyorum. Eğer en ufak bir kafa dönmesi hissedersem bırakırım arabayı zaten. Ehliyetten öte canımı çok seviyorum
  • illaki olur bu gece , 1 biradan fazlası promil sınırını aşıyor dikkat et
  • umarım ehliyetini alırlar sen nasıl canını çok seviyorsan başkaları da seviyor canım
  • Acaba taksiyle gidip rahat rahat içsemmi yoksa rahat rahat arabayla gidip 1-2 votkamı içsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurban Bayramı Tatil oluyorsa
    10 yıl önce açıldı
    ALMANCA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

umarım ehliyetini alırlar sen nasıl canını çok seviyorsan başkaları da seviyor canım

Sakin ol canım Sürüşümü etkileyecek kadar alkollü olursam trafiğe çıkmam zaten, ne apaçiyim nede yeniyetme kafanı yorma 33lük birayla ehliyeti kaptıran arkadaşlarım var o yüzden soruyorum.
  • quote:

Acaba taksiyle gidip rahat rahat içsemmi yoksa rahat rahat arabayla gidip 1-2 votkamı içsem

arabanın markası ne??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Acaba taksiyle gidip rahat rahat içsemmi yoksa rahat rahat arabayla gidip 1-2 votkamı içsem

arabanın markası ne??

Konuyla ilgisi ne hocam DH Konu dışında yazmayı pek doğru bulmuyorum. Liseli kardeşlerimiz topa tutar sonra. Araba bölümünde bana denk gelirseniz konuşuruz

• quote:

Taksiye atla git. Kendinide sınırlandırmamış olursun hem.
  • quote:

quote:

quote:

arabanın markası ne??

Konuyla ilgisi ne hocam DH Konu dışında yazmayı pek doğru bulmuyorum. Liseli kardeşlerimiz topa tutar sonra. Araba bölümünde bana denk gelirseniz konuşuruz

öylesine sordum...

taksi kullan bence...

• quote:

quote:

quote:

quote:

arabanın markası ne??

öylesine sordum...

taksi kullan bence...

Bende taksiyi tercih ederim normalde ama arkadaşlar bizide alırsın falan diye ısrar edince karar değiştirdim. Şimdi tekrar arıyorum, taksiye atlayın gelin diyorum arkadaşlara

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arabanın markası ne??

öylesine sordum...

taksi kullan bence...

Bende taksiyi tercih ederim normalde ama arkadaşlar bizide alırsın falan diye ısrar edince karar değiştirdim. Şimdi tekrar arıyorum, taksiye atlayın gelin diyorum arkadaşlara

sen bilirsin tabi...

• Taksiyi kullan, polisten kaçabilirsin ama ölümden kaçamazsın. Can taşıdığını ve onların mesuliyetinide aldığını unutma belki sana bir şey olmaz ama arabadiklere olupda sana olmazsa ki bu daha kötü bir şey.
    50 lira ver taksiyi kullan ;)
  • bi ot vardı yav atıyosun ağzına aleti üflesende çıkmıyor bişey.araştır derim adını unuttum kanu mu ne bi adı vardı
  • mümkünse zil zurna sarhoş olup geberip git ama mümkünse masum insanların canını yakma eğer mümkünse başka bir alkollü sürücü ile kafa kafaya çarp combo olur.
  • çevirme olmaz olurmu polisler bayramları ve özellikle yılbaşını 4 gözle bekliyor...devletee paraaa lazımmm
  • alkollü araç kullanarak cinayete teşebbüs ediyorsun.inşallah kimseye zarar vermeden allahından bulursun.
  • normalde olmasa bile bu gece kesin olacak. alkollü çıkarsan inşallah yakalanırsın da aklın başına gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.