Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuyra

sigara kullanmadığım için Carrefour 99'luktan çıkan monte carloları satmak düşüncesindeyim bakkala. alırlar mı, piyasada satışı iyi bir sigara mıdır bu? yoksa elde mi kalır?

kesinlikle elde kalır hocam monte carlo 5 lira ama bakkalar almazlar çünkü satılmıyor
  • paketler dışında ismi geçen marketlerdeki içkilerde bi indirim falan sözkonusmu acaba.? geçen sene carfurda 2li paket votka viski falan vardıda normaline göre 15-20tl daha ucuza gelecek şekilde..
  • Ya benim anlamadığım broşüründe carreforun sigaralı paketi yok? şimdi sigara çıkıyor diyorsunuz alan oldumu bu paketi? buakşam gidip alacam sigara varsa kesin?
  • geçen senede yazmıyordu ama çıkmıştı bu senede aynı şekilde çıkıyor yazılanlara bakarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FG_puffy

Ya benim anlamadığım broşüründe carreforun sigaralı paketi yok? şimdi sigara çıkıyor diyorsunuz alan oldumu bu paketi? buakşam gidip alacam sigara varsa kesin?

hocam zaten broşürlerde yazmıyor sigaralar genelde ben migrosa baktım sigara paketi yok siz birde metroya bakın kipanın paketlerini bekleyebilirsiniz
  • Hocam dedinizde bayanım buarada :) Eşimle buakşam carrefoura bakıcaz ınceleyelım bakalım zaman yeterse mıgrosada bakarız.Eskiden sepetlerde kartonla camel davıdoff falan cıkardı hey gidi :)) simdi 6 Lm :) saka gibi..
  • quote:

Hocam dedinizde bayanım buarada :) Eşimle buakşam carrefoura bakıcaz ınceleyelım bakalım zaman yeterse mıgrosada bakarız.Eskiden sepetlerde kartonla camel davıdoff falan cıkardı hey gidi :)) simdi 6 Lm :) saka gibi..

6 lm yeterli bence
  • Ozdilek superior yilbasi sepeti - 109TL.

JB viski 70'lik
    Smirnoff red 35'lik
    Efes sise 33'luk

Alkol icerigi bu kadar, havlu, kahve, cikolata, kola, ice tea vs. vs. var
    Sigara var midir yok mudur bilemiyorum.

http://www.ozdilek.com.tr/katalog_donem/ (52. sayfa)
  • paketler çok cimri bu sene
  • Hem içindekiler geçmiş senelere göre çok sönük kalmış hemde fiyatlar tavan yapmış.. Eskiden prestij sepetten bi seferde 3 tane alırdım şimdi sıkıyosa al :)))) 1 tane alabılen opsun basına koysun artık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

paketler çok cimri bu sene

Her sene daha zayıflıyor bu sepetler...2-3 sene sonra gülsuyu olan sepet bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 8 Aralık 2011; 18:57:25 >
  • içki takasında bir sakınca göremiyorum. Online içki satışı yasal olarak yasak. Burda satış değil ortak alımdan bahsediyoruz. Elektonik bir üründe veya uçak biletinde benzer başlıklar ve içerik görebilirsin. Burada olunca sorun nedir?

Eğer konu içki-sigara ise o zaman bu başlığı komple kapatın. İçki ve sigarayı teşvik etmek de yasak değil mi?
    Forum üyelerinden bir bölümü 18 altıdır, sigara reklamı televizyonda yasak olduğuna göre burada teşvik eden mesajları silmeniz gerek.

Kaldı ki benim mesajımda isteyen PM atsın konuşalım diyorum, veya farklı denemeler için haberleşelim diyorum. Bencillik veya başlığı kapattıracak birşey göremiyorum. anlamadığım bir nokta varsa açıklayan olursa sevinirim.
  • quote:

Hocam dedinizde bayanım buarada :) Eşimle buakşam carrefoura bakıcaz ınceleyelım bakalım zaman yeterse mıgrosada bakarız.Eskiden sepetlerde kartonla camel davıdoff falan cıkardı hey gidi :)) simdi 6 Lm :) saka gibi..

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcup

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

quote:

bimin kampanyası ne olur acaba

Ne olacak, Le Paket...

Le Paket içeriği;
    - Le cola - 1 litre
    - Dost yoğurt - 1,5 Kg
    - Halk Gofret

tüh yuva pizza yokmuş

Pizzanın olduğu paket Le Mega Paket, ondan alabilirsiniz.

Ayrıca Le Mega Pakette 2 adet Le Cola çıkıyor. Ben de Le Cola'ların bir tanesini Niğde gazozu ile takas edebilirim.

oo süpermiş.

Ama ben Le Premium Paket alıcam.Haftaya gelecekmiş.

-Le Cola
    -Dost ayran
    -Centro Gofret
    -Casey Kek
    -Simbat soslu mısır
    -Yuva pizza
    -2.5 kg Dost yoğurt varmış

Daha ne olsun

Bence En İyisi Le Sakine Paket

-4x Le Cola
    -Yuva Pizza
    -Dost Yoğurt
    -Lets Prezarvatif
    -Centro Gofretl
    -Casey Kek
    -Party Cips 2x
    -Simbat Ayçekirdeği
    -İzzet Yıldızhan-LeLeLe Sakine CDsi
    -LeSakine Fantezi Bebek

Bu pakete ortak girelim mi?

Le colaları 2'şer 2'şer paylaşırız.
    Pizza istemem
    Prezervatifleri açar kutuyu bölüşürüz.
    Ama CD kesin benim olacak.

bebek nolucak

• ''Hayatın trajedisi ölüm değil, yaşarken
    ölmesine izin verdiğimiz şeylerdir..''
    ''Norman Cousins...''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

quote:

Premium Paket:

Alkollü Yılbaşı Paketi
    ❅ Tekirdağ 70 cl Rakı
    ❅ Johnnie Walker Red Label 70 cl Scotch Viski
    ❅ Nemiroff Original 70 cl Vodka
    ❅ Doruk Kalecik Karası 75 cl Kırmızı Şarap
    ❅ Belfiore Blush 75 cl Roze Şarap
    ❅ Deinhard Cabinet 75 cl Köpüklü Beyaz Şarap
    ❅ Chateau Bourdieu Les Rois Mages
    75 cl Bordeaux Kırmızı Şarap

Fiyat: 189 Lira

bu paket güzelmiş 3 ortak bile nasiplenir

• Carrefourdan 119luk sepeti aldım.İçinden 6 değil 5 adet Lm kısa (light sanırım blue label) çıkıyor.alkol olarak 35lik binboga 70lik jb ve dandirikten bi şarap çıkıyor sadece jb ve vodka ıcın aldım :) 149luk sepetle arasındakı tek fark onda 70lik smirnof bunda 35lik bınboga ama ondan bı paket sıgara cıkıo sadece mlbro :D
  • bugun metrodan ıkı adet 89 luk paket aldım.ıcınde wiski rakı sarap ve bıra var.yanı 4 adet şişe.baska da bısı yok.metro ıkı adet le sınırlandırmıs alısverısı bılgınıze.
  • Nedir şimdi ? En iyi sepet Metro'da mı f/p olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.