Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

soda
    Bu arada 90liraya 4 tane Tekirdağ almak isteyen arkadasa benden selam olsun.
    Hani soylemeyeyim diyorum ama 90liraya babayı alsın

The Charles House wiski 60 lira yazıyo eski metro listesinde ..zaten içki başına 10 lira ucuza almıyacaksak hiç gerek yok takın sepeti kolunuza kapatın konuyuda zaman kaybetmeyelim boşuna ..

zaten orada ortalama rasgele fiyatlar cıkarıp mantıgı anlatmaya çalıştıgım belli ..90 veremem 100 veririm 110 veririm bana rakı başına min 10 lira ucuza gelene kadar girerim sepete yeterki senin gibi sivriler cıkıpta iki kelime yazmasın ..

zaten bu rakı mantıgı önceki mesajlarda rakısız sepet isteyen arkadaşlar için yazıldı ..wiskiyi ben 14 dolara alıyorum kasada tanesi marka jack daniels yurdışından . viskiden anlayan bu markayı bilir bulgaristan sınırından viski alan adamdan cok beklentim yok gerci..

neyse sonuc olarak bu seneki sepetler fos ..bu konu altında gereksiz adamlara laf anlatmakta boş ,beni anlayan anladı anadolu yakasında rakı istemeyen sepette bana mesaj atsın ... bana müsade ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 9 Aralık 2011; 14:51:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd

Carrefour un 99 luk paketi merak ettim topladım
    Paketin toplam fiyatı 97 lira yaptı ki bu migros fiyatları :)
    Ayrıca Cybelle Kırmızı şarap diye birsey internette hic cıkmadı cok enterasan gercektn :)
    Tek artısı varsa gercekten icinde 10 adet Monte carlo gercekten yılbaşı sepetlerinin durumu gercekten cok iyi ya :)

monte carlo için arkadaşım bakkal 45 lira nakit veririm dedi zaten 5 liraya satılıyor sigara paket bana 55 liraya gelecek sadece tekirdağ bile 45 falan
  • Paketlerde sigara varsa bile reklam yasağı olduğu için broşürde falan yayınlanmaz.

Geçen sene kapalı koli içinde satıldığı için birçok insanın Carrefour'un sepetinde sigara olduğundan haberi yoktu. Hatta reyon görevlisi bile başta sigara yok yasak falan dedi de sonra açtık baktık varmış :)

O sepetten çıkan monte carloları üzerine 1er tl vererek winston light ile değiştirmiştim tekelciyi çok az taıyordum ama kabul etti. O zaman Monte 4,5 winston 5,5 TL idi.

Neyse, özetle pakette sigara varsa bile broşürde yazmaz, ama biz buraya yazalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Ayrıca Cybelle Kırmızı şarap diye birsey internette hic cıkmadı cok enterasan gercektn :)
    Tek artısı varsa gercekten icinde 10 adet Monte carlo gercekten yılbaşı sepetlerinin durumu gercekten cok iyi ya :)

monte carlo için arkadaşım bakkal 45 lira nakit veririm dedi zaten 5 liraya satılıyor sigara paket bana 55 liraya gelecek sadece tekirdağ bile 45 falan

ben de ole dedim zaten tek artısı sigara olması 10 adet

Bu arada merak edenlere diger paketleri de topladım;

Carrefour;
    Gurme sepeti 119 TL--- 155 TL + 5 LM
    Prestij sepeti 149 TL --- 204 TL+ 1 Marlboro

Migros;
    Butik paket 75,9 TL --- 124,5 TL (sigaralar bilinmiyor varsa bile)
    Prestij paket 109,9 TL --- 187,65 TL ( buradaki blush sarap gercek blush olup gercekten en iyilerden birisidir)

Metro;
    Alkollü paket 89 TL --- 136 TL ( charles house soru işareti)
    Premium paket 189 TL --- 253 TL (şarapları cok iyi degil)

Yardımcı olur umarım

• quote:

quote:

quote:

ben de ole dedim zaten tek artısı sigara olması 10 adet

Bu arada merak edenlere diger paketleri de topladım;

Carrefour;
    Gurme sepeti 119 TL--- 155 TL + 5 LM
    Prestij sepeti 149 TL --- 204 TL+ 1 Marlboro

Migros;
    Butik paket 75,9 TL --- 124,5 TL (sigaralar bilinmiyor varsa bile)
    Prestij paket 109,9 TL --- 187,65 TL ( buradaki blush sarap gercek blush olup gercekten en iyilerden birisidir)

Metro;
    Alkollü paket 89 TL --- 136 TL ( charles house soru işareti)
    Premium paket 189 TL --- 253 TL (şarapları cok iyi degil)

Yardımcı olur umarım

sana zahmet metro premium paket içinde yazan ürünlerin fiyat listesini verebilir misin?

• Son 2 senedir sepetler çok kötü. Ben bariz güzel bir sepet göremedim. Bence bu kolpa sepetleri alıp adamların popolarını kaldırmayın ki seneye güzel sepetler sunsunlar. beklemedeyim.
  • tekirdag 52,5
    johnnie walker 72,5
    nemiroff 48 (cok hafif bir votkadır)
    doruk kalecik karası 21
    belfiore blush 21 tl
    deinhard cabinet 20 tl (den fazla etmiyor 1913 mahsulu bile 37 dolar :) )
    chateau bourdieu les rois mages bununla ilgili yurtdışında bile satış yok bu şarap metroya özel bile olabilir :)
    ama 20 tl den fazla etmiyor biriki yorumu buldum da
  • carrefourdan 99 luk paketi aldım kırmızı monte carlo cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

carrefourdan 99 luk paketi aldım kırmızı monte carlo cıktı

10 tane degil mi?
  • takip
  • quote:

tekirdag 52,5
    johnnie walker 72,5
    doruk kalecik karası 21
    belfiore blush 21 tl
    chateau bourdieu les rois mages bununla ilgili yurtdışında bile satış yok bu şarap metroya özel bile olabilir :)

Tekirdag 45 tl
  • quote:

Adet?
  • Gecen sene carrefourdan 100 lira ve ustune milli piyango ceyrek bilet veriliyordu varmi bu sene oyle bisey?
  • quote:

quote:

tekirdag 52,5
    johnnie walker 72,5
    doruk kalecik karası 21
    belfiore blush 21 tl

Tekirdag 45 tl

45-52 arası cıkıyor ben en iyi fiyatı aldım
  • realin sepetleri belli oldu mu ? onda world kampanyası ile birleştirirsek çok hesaplı olacak gibi :D
  • quote:

quote:

10 tane degil mi?

MC olan sepette 10 MC var.
    bir üst sepette 5 LM
    bir üst sepet 1 MB
  • ya asosyaller için değil de dışarıdaki yılbaşı gecesi için olan kampanyaları da yazsa ya biri.
  • Tekirdağ 45tl
    Çarlinin evi 60
    Şarap 20
    Efes 3

128

39-40 lira daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: superslow

ya asosyaller için değil de dışarıdaki yılbaşı gecesi için olan kampanyaları da yazsa ya biri.

Yoruma bak yawww. Asosyaller içinmiş, bu durum da siz de çok sosyal birisiniz sanırım. Başlık sepet diyor, gece kulübü demiyor. Aç kendine bir başlık, senin gibi sosyal arkadaşlarınla paylaş. Komedi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 9 Aralık 2011; 19:08:48 >
  • bende giyim sepeti hazırlayayım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.