Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Schotch sevmiyordur belki, bourbon seviyor demek arkadas :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Schotch sevmiyordur belki, bourbon seviyor demek arkadas :)

O zaman belirtecek.

Öyle forumdaki liseli ağzı ile konuşmayacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Dışarıda tıkış tıkış mekanlara gidip dünyanın parasını bayılıp üstüne bir de rezil olacağıma.Alırım yılbaşı paketimi, tabumu, jenga mı... Evde en ala eğlenceyi sevdiklerimle birlikte yaşarım...

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Paketleri almaktan sanırım su anlık vazgeçtim.
    2 sise absolut 1litre
    2 sise jack 1litre
    1 sise jagermeister 70cl
    Siparişi verdim :)

Jagerbomb yapıp Bursa'da kafaları bulacağız :)

4 tekirdagı 90 a bulamadın yani

Seninde kafa basmadi dimi sadece farazi hesap yaptigima ..

Bu arada 45 oldugunu bilmiyordum bu rakinin ...sacmalik ...

Sepet almak isteyenlere bir onerim var :
    1lt yeni raki 50
    70 cl jack daniels 72.5 ( en kaliteli viskidir )
    70 cl smirnorf red 35

Buyrun sepet .iki adet alin worde 25 tl geri gelsin sepet fiyati 137,5 gibi bir rakkama geliyor tam hesaplamadim .jack istiyrn varsa 65 den veririm ..buyrun hesaplayin simdi

Kayserinin hangi köyündensin :))

arkadaş uyanıklar mezrasıdan

• @Guzelyali tebrik ederim güzel yorum

@righteous 35 lira diye hesap ettigim rakı 45 liraymış .bunun yaş üzüm olanı kac para 55 liramı ?

sepeti alamayan bize yükleniyor iyimi :) konunun ilk sayfasında rakı sevmem sepetimdeki rakıları takaslamak istiyorum yazan bir arkadaş var ,bende tekirdag ı 35 lira civarında hatırlıyorum yazdım öylesine bir hesap diye farazi bir şekilde ha konuşulur anlaşılır direk karşısındakine uyanık muamelesi yapmak çiğ lik oluyor biraz ..hesabın başında öylesine hesaplıyoruz yazdım (ben 22.5 vereyim bana rakı satın )mı yazdım ortak alalım sepetleri dedim .ha dersiniz kardeş bak rakı bu kadar senin verdigin fiyat bu viski bu kadar şarap bu kadar şunu verirsen bu olur ..ama iyi niyet yok arkadaş maksat adam yerme uyanık muamelesi yapma ..ne oldu göge erdimi merak ettim şimdi bak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 10 Aralık 2011; 11:01:25 >

• quote:

@Guzelyali tebrik ederim güzel yorum

@righteous 35 lira diye hesap ettigim rakı 45 liraymış .bunun yaş üzüm olanı kac para 55 liramı ?

sepeti alamayan bize yükleniyor iyimi :) konunun ilk sayfasında rakı sevmem sepetimdeki rakıları takaslamak istiyorum yazan bir arkadaş var ,bende tekirdag ı 35 lira civarında hatırlıyorum yazdım öylesine bir hesap diye farazi bir şekilde ha konuşulur anlaşılır direk karşısındakine uyanık muamelesi yapmak çiğ lik oluyor biraz ..hesabın başında öylesine hesaplıyoruz yazdım (ben 22.5 vereyim bana rakı satın )mı yazdım ortak alalım sepetleri dedim .ha dersiniz kardeş bak rakı bu kadar senin verdigin fiyat bu viski bu kadar şarap bu kadar şunu verirsen bu olur ..ama iyi niyet yok arkadaş maksat adam yerme uyanık muamelesi yapma ..ne oldu göge erdimi merak ettim şimdi bak ..

Tekirdağ zaten yas üzüm yeşil üzüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Arkadaşlar ben viski, şarap ve votka içen biriyim. rakıdan nefret ederim. sepetimdeki rakıları, votka, viski veya şarapla takas etmek isteyenler bana mesaj göndersin. istanbul şişlideyim.

bu mesajdan sonra yazdım ben mesaj sahibine de aynı şeyi yazdım ama buradaki rakının değerini bilmiyordum ..anladım sayenizde cok değerliymiş cıss mış ..ben herzamanki gibi yeni rakı'm dan şaşmıyorum .

sepet kampanyaları yanında içki kampanyaları da olacaktır bolca..sıcak fırsat olanları paylaşalım mümkünse... birbirimize vay uyanık muamelesi yapmaktansa.uyanıklık yapsam ulu orta yazmaz sadece rakı takası yapılır veya rakılarınız alınır diyip gecerdim .
  • Yav arkadaş şu konu her güncellendiğinde dalıyorum yeni birşeymi var diye sürekli sizin tartışma mesajlarınız çıkıyor ortaya kesin artık şu muhabbeti sıcak fırsatmı fiyat dersimi veriyorsunuz belli değil. Dağıtmayın şu konuyu.
  • bay guru senin muhacırlarla alıp veremediğin nedir nerde viski tartışması nerde yok bilmem nerden gelme gençlik yok boğaz yakma cart curt sen yıldan yıla 100 lira verip ancak 1 kere kaliteli bi viski içersin bize heray 3/1 parasına muhakkak her ay içeriz senin yıldan yıla içipte sanki başka bişey içmiyo edasıyla burda bilgiçlik taslamanı forumda kimselerle polemige girmiyorum ama çekemezler konuştukça sinirlerim zıplıyo yap adam gibi viski muhabbetini otur iç bu yılbaşının da tadını çıkar 2012 aralık 31 ine kadar bidaha zaten göremeyecen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Arkadaşlar ben viski, şarap ve votka içen biriyim. rakıdan nefret ederim. sepetimdeki rakıları, votka, viski veya şarapla takas etmek isteyenler bana mesaj göndersin. istanbul şişlideyim.

bu mesajdan sonra yazdım ben mesaj sahibine de aynı şeyi yazdım ama buradaki rakının değerini bilmiyordum ..anladım sayenizde cok değerliymiş cıss mış ..ben herzamanki gibi yeni rakı'm dan şaşmıyorum .

sepet kampanyaları yanında içki kampanyaları da olacaktır bolca..sıcak fırsat olanları paylaşalım mümkünse... birbirimize vay uyanık muamelesi yapmaktansa.uyanıklık yapsam ulu orta yazmaz sadece rakı takası yapılır veya rakılarınız alınır diyip gecerdim .

kimsenin buna bi itirazı yokki zaten, sizin ilk yazdığınız çok başkaydı. bende yılbaşı için rakı düşünmüyorum. buyrun gidelim metroya 1-1 yada 2-2 paket alıp rakıyla viskileri değişelim.? benim takastan anladığım bu, kimse ne fazla versin nede eksik..

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Alkollü Paket:

❅ Tekirdağ 70 cl Rakı
    ❅ Collection Kalecik Karası
    75 cl Kırmızı Şarap
    ❅ The Charles House
    70 cl Scotch Viski
    ❅ Efes pilsen
    33 cl Dönüşümsüz Şişe Bira

Fiyat: 89 Lira

Bu paket komple mi 89 Lira yoksa içinden sadece bir tane mi seçiliyor? Aşırı iyi fiyat.

Daha neler? 89 Tl'ye tek Tekirdağ alınmasa gerek! Paket fiyatı tabii ki
  • yılbası hindisi hazırlayan bir yer yokmu geçen sene baya bir vardı bu tip firmalar
  • Hindi yerine farklı bir önerim var.
    Poşette soslu tavuk İncik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Hindi yerine farklı bir önerim var.
    Poşette soslu tavuk İncik

+1000

Kendi adıma konuşayım hindi etini oldum olası sevmem. Alırsın mis gibi incik. İçine biber salçası limon karabiber zeytinyağı sarımsak patatesli filan Misss.
    Çok fena canım istedi valla yemekte yemedim zaten. Bu arada bu sene yılbaşı sepeti filan alınmaz. 3'ü 5'i düşünücez diye içmeyeceğimiz yemeyeceğimiz şeyleri almanın gereği yok. 3 kuruş fazla olsun ama istedğimiz şeyleri yiyelim içelim. Bırakın almayın ellerinde patlasın.

• carrefour 119 luk paket güzelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcerrah

carrefour 119 luk paket güzelmiş...

Bugun karsiyakada once metrodan 189 luk sonrada carrfuerdan 119 luk paketi alip geldim ewe kollarim koptu :)

LM sigaradan yaktim bitane sepetleri izliyom :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueway83

quote:

Bugun karsiyakada once metrodan 189 luk sonrada carrfuerdan 119 luk paketi alip geldim ewe kollarim koptu :)

6 paket mi lm hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: blueway83

quote:

6 paket mi lm hocam?

LM 5 paket hocam
  • maaşallah hocam :))) bi dahaki seneyi ve zamları da düşünüp şimdiden stokladınız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

maaşallah hocam :))) bi dahaki seneyi ve zamları da düşünüp şimdiden stokladınız sanırım

Walla hocam her sene gecen sene daa guzeldi demekten iyidir :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.