Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanibene

bay guru senin muhacırlarla alıp veremediğin nedir nerde viski tartışması nerde yok bilmem nerden gelme gençlik yok boğaz yakma cart curt sen yıldan yıla 100 lira verip ancak 1 kere kaliteli bi viski içersin bize heray 3/1 parasına muhakkak her ay içeriz senin yıldan yıla içipte sanki başka bişey içmiyo edasıyla burda bilgiçlik taslamanı forumda kimselerle polemige girmiyorum ama çekemezler konuştukça sinirlerim zıplıyo yap adam gibi viski muhabbetini otur iç bu yılbaşının da tadını çıkar 2012 aralık 31 ine kadar bidaha zaten göremeyecen.

herkezin içki keyfi farklıdır kimisi bi kasa bira alır kasayı yan yatırıp üstüne oturur 24 tane bira içer kimisi yılbaşı gecesi bi viski alır yarım şişe içer diğer kalan yarısınıda sonraki 2 haftaya paylaştırırda içer.arkadaşın(abimizin) keyiflere karışmaktan başka muacirsin türküm muhabbeti yapacağını sanmıyorum sanmak bile istemiyorum.

• Bende metronun 189 luk paketini aldım ama çokda tatmin etmedi.
    45 lira civarı karlı çıkıyosunuz diye tathmin ediyorum. Tüm fiyatları bulamadım.
    İçinden sadece 7 şişe içki çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Bende metronun 189 luk paketini aldım ama çokda tatmin etmedi.
    45 lira civarı karlı çıkıyosunuz diye tathmin ediyorum. Tüm fiyatları bulamadım.
    İçinden sadece 7 şişe içki çıkıyor.

4 şişe şarap yerine 1 şarap + cin falan olsa çok daha iyi olurdu. bu sene hakikaten paketler fosss...
  • @y.sarıyıldız
    Haklisiniz ,diger arkadas yanlis anladi ,yazip konuyu uzatmak istemedim söylemek istedigim bulgaristan tarafindan giren icki ve sigara farkli olabiliyor du .
    Kaldiki ben de macırım ba :) muhacirda halis türktur zaten .
  • İyidir maacırlar, severim....
  • Ne diyosunuz arkadaşlar 119luk carforu alıp geçsem mi kenara ?

geceye sarapla başlarız... (tabi baya erken)

daha sonra ilerleyen saatlerde viski bira yaparız....

gayet iyi gibi ne dersiniz? (tabi JB olmasıda iyi bence, metronun The charles house viskisini hiç bilmiyorum açıkçası)
  • Bulgaristan tarafından giren içkide fark yok.
    Fakat sigaralarda fark var. Hatta dunyanın heryerinde aynı marka sigaraların tadı farklıdır

Farklı coğrafyalarda yetişen fark tütünler.
    Bu fark en çok marlboroda hissediliyor.

Simdi Bulgaristanda olacaktım, Arda'ya karsı biraz šatsa birde kamenitsa birazda şopska salata.
    Resmen sabahın köründe canım çekti :)
  • Beyler tartışmayı pm'den yapsak? 5 sayfa konunun 2 sayfası tartışma. İstediğimizi okuyamıyoruz.

Arkadaşlar şiimdi en karlı paket hangisi? 100-150 arası ona göre girelim
  • Tüm sepetler anasayfaya eklendi. Sadece Real eksik. O da inserte koymamış sepetleri. 29 tl'ye alkolsüz çıtır çerez bir sepet yapmış. Diğer çeşitlerimizi mağazalarımızda bulabilirsiniz demişler...
  • En iyi sepet Carrefour Prestij sanırım.
    Smirnoff 70cl + J&B 70 cl. Bu iki ürün 120TL civarı yapıyor yanılmıyorsam.
  • Real 3 çeşit alkol lü paket koymuş

gümüş sepette rakı votka şarap ıvır zıvır yanlarında birde 85

altın sepet jw wiski 70 tekirdağ rakı kırmızı şarap ıvır zıvır dolu 125 tl

premium sepet 70 jw wiski 70 tekirdağ altın serisi italyan rose şarap ıvır zıvır yine yanlarında 145 tl

paketlerde sigara göremedim

carrefour dan 119 luk paketi aldım ben
  • Evet, arkadaşlar paket belirleyelim.
    Birbirimize faydamız olsun en azından..
  • eğer ailemle evde geçirirsem metronun alkollü sepetini alırım gibi duruyor.bana en uygunu o.
  • jack daniels olan bir paket var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: arda28

Real 3 çeşit alkol lü paket koymuş

gümüş sepette rakı votka şarap ıvır zıvır yanlarında birde 85

altın sepet jw wiski 70 tekirdağ rakı kırmızı şarap ıvır zıvır dolu 125 tl

premium sepet 70 jw wiski 70 tekirdağ altın serisi italyan rose şarap ıvır zıvır yine yanlarında 145 tl

paketlerde sigara göremedim

carrefour dan 119 luk paketi aldım ben

hımm 125 lik pakette sigara olsa hemen alırdım yarına...
  • neden bu başlık önlerde değilki ?

Bu aarada hiçbir gelişme yokmu arkadaşlar patladıkmı yani bu sene :(
  • Tüm sepetler açıklandı. Ancak beklentilerimizi karşılamadı. Ya carrefour ya metro'dan almak daha mantıklı.
  • carrefour 149 luk paket bana mantıklı geldi..

dün carrefourda 149 luk paketin alkollerini reyonda hesapladım.

jb 75

simroff 55

mixi 10

sadece bu 3ü 140 yapıyor şarabı eklemedim. tabi carrefour reyonu bu. başka yerlerde raha ucuzmudur bilemem. lakin ben bu paketten alacağım.
  • real'in ve kipa'nın alkollü paketlerinde net olarak neler olduğunu biliyor muyuz???
  • Tüm paketleri detaylı inceleyemedim, ancak ben herşeyi içmem, benim için olmazsa olmazlar; Limoncetta, Olmeca ve Baileys...

Bu ürünlerin bulunduğu bir paket var mıdır arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.