Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dcup

Tüm paketleri detaylı inceleyemedim, ancak ben herşeyi içmem, benim için olmazsa olmazlar; Limoncetta, Olmeca ve Baileys...

Bu ürünlerin bulunduğu bir paket var mıdır arkadaşlar?

ya arkadaşım bailys.i neyle/nasıl içiyorsun?
    valla hediye bir şişe bailys geldi içene kadar akla karayı seçiyorum; sade zaten içemiyorsun, viski, malibu, süt karıştırdım; ama yine de o yoğun şekerli tadı bi felaket!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

quote:

Tüm paketleri detaylı inceleyemedim, ancak ben herşeyi içmem, benim için olmazsa olmazlar; Limoncetta, Olmeca ve Baileys...

valla hediye bir şişe bailys geldi içene kadar akla karayı seçiyorum; sade zaten içemiyorsun, viski, malibu, süt karıştırdım; ama yine de o yoğun şekerli tadı bi felaket!..

Baileysi sade ic
  • limoncella gercekten ilginc icecek. benim gibi tatlı icecek sevenler icin cok uygun.
    İtalya'da kavunlu, limonlu, portakallı, antep fıstıklı vs vs. bilummum çeşit yapmışlardı. onu dene bunu dene bitmiyor.

burda pek göremedim, daha önce bilmediğim için mi dikkat mi çekmedi yoksa pek satılan birşey değil mi anlamadım.
  • quote:

Şimdiye kadar hiç olmadı ki böyle bir sepet...
  • Baileys için bir ara slogan bile vardı (yanlış hatırlamıyorsam), "çift buz baileys" diye. Sadece baileys ve buz ile içiliyor, en azından ben öyle içiyorum.

Zaman zaman bende alırım, baileys, ancak naneli güzel değil. En güzeli krem karamel.

Limoncella ve limoncetta (limoncella'nın kremalısı, daha hafif, daha keyifli) ben de severim. Ama ülkemizde pek görmedim, İtalya'ya gittikçe alırım.

Ben Olmeca içemiyorum, daha doğrusu tekila içemiyorum. Saf alkol (etanol) alırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golku

quote:

quote:

Baileysi sade ic

Bol buzla içiyosun.. bi ara trde yoktu tekrar gelmeye başladı..

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

quote:

quote:

Baileysi sade ic

Tam alakası yok gerçi...
    Yıllar önce Tekel'in kakao (Kahve miydi yoksa?) likörü vardı.Sütle karıştırıp içerdik. Kızlar severdi.

• Baileys, soğuk nescafe (original) güzel olur. Bu arada metro premium sepetten aldım bi tane. Haber verene teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

quote:

quote:

Baileysi sade ic

Tam alakası yok gerçi...
    Yıllar önce Tekel'in kakao (Kahve miydi yoksa?) likörü vardı.Sütle karıştırıp içerdik. Kızlar severdi.

tadı bana,
    şu sütlü/kakaolu cam şekerler var ya kent.in; -türkan şoray göbeği de derler- onun erimiş hali gibi geliyor!
    alkolle arası çok iyi olan iki arkadaşıma da ikram ettim onlar da içemedi, yoğun tatlı tadından, sonra barmen bi arkadaşa ikram ettim o da içmek istemedi, yukarıda bahsettiğim içkilerle karıştırıp içildiğini ve genelde bayanların tercih ettiğini söyledi.
    içenlerin/sevenlerin yorumlarını görünce çok şaşırdım, ilginç bi tat içmek için ama kesinlikle benim tercihlerim arasında değil!..

• kipanın paketlerden ses seda yok demi
  • kipa ve realin paket içeriğini bilen var mı? yoksa daha açıklanmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Rock

kipa ve realin paket içeriğini bilen var mı? yoksa daha açıklanmadı mı?

1 sayfa önce realin paketlerdeki içkiler paylaşılmış, ama ıvır zıvırı soruyorsanız onu paylaşan olmamış.
  • Arkadaşlar

şimdi ilk sayfadaki paketler haricinde başka bir paket var mı
  • yılbaşı paketini hemen açıp içenler beli oluyor.
  • Biri özet geçebilir mi arkadaşlar? Hangi sepet iyi.Net bilgi rica ediyorum :)
  • valla herkesin zevkine kalmış artık, metronun paketleri iyi bence. rakı yada şarap istemezseniz carfurun 149luk paketi fena değil. ama ben 119luğu tercih edip üstüne 40liraya carfurdan cin alırdım.
  • carfur'un 99'luk ve 119 luk sepetleri favori benim fikrimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

quote:

Orijinalden alıntı: Little Rock

kipa ve realin paket içeriğini bilen var mı? yoksa daha açıklanmadı mı?

1 sayfa önce realin paketlerdeki içkiler paylaşılmış, ama ıvır zıvırı soruyorsanız onu paylaşan olmamış.

alkol olarak sormuştum.Pek içime sinmedi realinde.Kipadan bi haber yok sanırım.

Bu arada carrefourun paketleri işe yarar gibi hangisi daha alınası arkadaşlar birini alıcam.Bu arada izmitte oturan varmı gelmişmidir paketler carrefoura?
  • Kipayı beklemeye devam arkadaslar bence cunku cok ucuz aldım gecen sene.
  • Özetle bu yılki sepetler:

Çöp + kolonyağı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.