Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

carrefourun 149 luk paketinden sigara çıkıyormu ?

1 adet Marlboro.

Not: Hangi sepetlerden sigara çıktığı anasayfa'da var.

Paylaşımlar için teşekkkür ederim beyler. Anasayfaya ekledim bilgileri. Seçenekler çoğaldı iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 15 Aralık 2011; 12:00:04 >
  • Daty Free'den alışveriş yapabilecek imkan olsa çok uygun fiyatlar..
  • Kipada tütün çıkıyormu 125 lik paketlerde

çıkıyorsa hemen alalım :)
  • Yeni konu açmayayaım diye burada soruyorum arkadaşlar.

Yılbaşında pişmiş hindi getiriyorlardı eve bazı firmalar. Böyle bir kampanya duydunuz mu hiç bugünlerde?
  • kipa nerlerde var istanbulda? kendi siteleri verimli çalışmıyor ya.
  • Beyler ;

Şu anda en iyi fiyat ve ürün içeriği olarak

Nereyi gösterirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhalax
    limitler dahilinde isteyen olursa donerken getirebilirim

PM attım.
  • Konuda alkollü içecek satmaya çalışan arkadaşlar var, bunlara gerekli uyarı puanlarını veriyoruz ancak bu olay devam ederse konuyu sileceğim, lütfen iyi niyetimizi suistimal etmeyin, bizleride zor durumda bırakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Konuda alkollü içecek satmaya çalışan arkadaşlar var, bunlara gerekli uyarı puanlarını veriyoruz ancak bu olay devam ederse konuyu sileceğim, lütfen iyi niyetimizi suistimal etmeyin, bizleride zor durumda bırakmayın.

Ben freeshop fiyatlarını yazmıştım niye sildiniz?
  • quote:

Konuda alkollü içecek satmaya çalışan arkadaşlar var, bunlara gerekli uyarı puanlarını veriyoruz ancak bu olay devam ederse konuyu sileceğim, lütfen iyi niyetimizi suistimal etmeyin, bizleride zor durumda bırakmayın.

Valla haklısınız ama milletde anlama sıkıntısı var. Kaç kez uyarı mesajı yazdık, konu pamuk ipliğine bağlı o rürünlerin alış satış konusuna çevirmeyin diye. Sepetten faydalanmak isteyenlerden kasıtları ne anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Valla haklısınız ama milletde anlama sıkıntısı var. Kaç kez uyarı mesajı yazdık, konu pamuk ipliğine bağlı o rürünlerin alış satış konusuna çevirmeyin diye. Sepetten faydalanmak isteyenlerden kasıtları ne anlamış değilim.

İyi demişsinde.Karşılaştırma yapılsın diye birkaç yerin fiyatlarını atanların mesajlarıda silinmiş.Mod yazılanları okumuyor heralde.Şimdide konuyu kapatmak için bahanemi olacak bunlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oo_Xx -- 16 Aralık 2011; 1:09:05 >

• Evet, yazılı fiyatlarda silinmiş.
    Bilen insanlar, güncel fiyatları yazmışlar ve bilgi vermişler.
    Bu neden silinir ki ?
  • ben bu sepeti alicam acikcasi
    12 efes 50lik sise bira 40.80tl
    2adet winstonlight 13lira
    a101 yada bimden 30liralik ivir zivir
    83tl ye geliyor.ki bunlarin hepsinide icemem.bi arkadas bulurum onla icerim.41.5tlye gayet guzel bi spet iste:) hic gerek yok metroya kipaya fln.
    ama o 89luk sepette iyiymis ya.sirf tekirdagla viski benim gozumde 70lira eder ztn.sarapla birasisa var.guzel bence
  • @Oo_Xx @frenze
    Valla burada bu mesajlara kimse tepki göstermedi, bir ben yazdım. O durumda kimse yazmadı(sanırım bir kişi daha yazdı) şimdi iş mesaj silinmeye gelince tepki gösteriyoruz. Ayrıca yanlış hatırmalamıyorsam o fiyat mesajında veya bir altındakinde p.m. ile atın filan diyordu.

NOT: Ayrıca konun başında "takip" mesajına sitem gösterenlere. Bir takip yazısına tepki gösterdiniz ama konun kapanmasına sebep olacak, sepet kampanyası ile alakasız olan uzun uzun gürme muhabetlerine bir tepki göstermediniz, niye? "Takip" yazısı çok mu zamanınızı kaybediyor?

Ben takip yazıyorum çünkü;
    PC'de de, cep telefonumda da mobilden giriyorum foruma. Mobil kullananların %99'u kesinlikle "Cvp. Mesajlarım" kulanıyordur. Bir daha Favorilerim'e girmiyoruz. Tek bir yerden forumumuzu takip ediyoruz, bilgilerinize
  • Kipadan sepet alacak arkadaşlar bu yazıyı okusun;

Dün Lüx alkollü sepetini almak için Ankara Bahçelievlerden Or-An daki Panora ya gittim sepeti aldım kasaya gittiğimde kasiyer 147 TL dedi, nasıl olur 129 lira diye broşürünüzde yazıyor dedim daha sonra başka bir görevli çağırıp ona sordu, + 18 lira depozito bedeli olduğunu söylediler kalsın diyip yaptıklarının çok yanlış olduğunu insanları aldattıklarını söyleyip çıktım, o sinirle neyin depozitosu diye de sormadım, sepette depozitolu şişeli bir içicek yok ki olsa bile bir şişe depozitosu 20-25 kuruş falan zaten. Aslında 147 Tl bile olsa fiyat uygun sayılır ancak bu şekilde bir uygulamadan sonra ben bir daha Kipadan çöp poşeti bile almam.

• Kipa, acaba sepetin depozitosunu mu istedi? İçindekileri tüketince sepeti geri götürmemiz mi gerekiyor???
  • Keşke yönetimden birisiyle konuşsaydınız.. neyin depozitosu olacak 18 lira.. sepetin değil herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcup

Kipa, acaba sepetin depozitosunu mu istedi? İçindekileri tüketince sepeti geri götürmemiz mi gerekiyor???

yok ama şişelerin depozitosu dedi görevli heralde viski, votka şişelerini falan doldurup satıyorlar

• Şişelerin depozitosu mu.. şaka yapmış olmalılar...
  • 2 gün önce Carrefour'dan 119'luk paket aldık. Kasiyer siz yine gelirsiniz buraya dedi ve o gece bitti Sadece kahveler kaldı. Şimdi bir paket daha alsak mı diye düşünüyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.