Şimdi Ara

Yılbaşı - Sro SS YARIŞMASI ANKET!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yılbaşı - Sro SS YARIŞMASI ANKET!!!

(En Son Oy Tarihi: 2.1.2010)
Giriş

Orijinalden alıntı: RealNember

Ya rica etsem 6 ya atcama yanlışlıkla 5 e attım düzeltirmisiniz?

Düzeltemeyiz, forumda görünmediğiniz için oyunuz sayılmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

vay be kurallar iyi tebrikler yani devam
  • quote:

quote:

Arkadaş sro bölümünün eski müdavimlerinden son zamanlarda yaşanan bazı olaylar yüzünden sro bölümüne yazmak yerine takip etmekle yetiniyor. Kurallar teorik olarak güzel fakat isterseniz ben arkadaşın sro bölümüne uzun zaman önce attığı postları bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

quote:

Arkadaş sro bölümünün eski müdavimlerinden son zamanlarda yaşanan bazı olaylar yüzünden sro bölümüne yazmak yerine takip etmekle yetiniyor. Kurallar teorik olarak güzel fakat isterseniz ben arkadaşın sro bölümüne uzun zaman önce attığı postları bulabilirim.

Mümkünse "Özel mesaj" ile iletiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Altıncı resimde ne var anlamadım ? Çoğu güzel değil ama ben 8 le 4 arasında kaldım oym 8 e

8de ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Altıncı resimde ne var anlamadım ? Çoğu güzel değil ama ben 8 le 4 arasında kaldım oym 8 e

8de ne var

Kazanmayı hakeden tek resim 2 şuan.
    Ama 2 asla kazanamaz duruyor. İmkan olsa tüm oylarımı 2 ye vermek isterdim.

• Bence en iyisi 1.
  • Bu kez warrior_angel yok şaşırdım
  • İlk yarışmada banka oturan içki içen gibi bir adam vardı..

Ondan sonraki yarışmalarda herkes bu arkadaşa benzer resimler gönderdi, hepsi aynı düşünceyle hareket ediyor.Değişik versiyonu.Her yarışmada da birinci seçiliyor.

Onun için 1 değil bence, 2 diyorum
  • 6. resim
  • Forum saatine göre saat şuan 22:05 yarışma 22:00'de sona eriyordu bu durumda kazanan 6.resim tebrikler
  • Bencede hep aynı tarz resimler seçiliyordu.

Edit: ayrıca ben 6. resime oy vericektim yanlışlık oldu ve benim gibi bu durumda olan 4-5 kişi daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüdüklüTencere* -- 1 Ocak 2010; 22:15:42 >
  • ben dhda bildim bileli F4T4L'dan güzel resimler çıkmıştır yine yakalamiş gzl poz umarım kazanır ben geç kaldım yarışmaya bazı sebeblerdne dolayı ama şanş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD

Hristiyan mısın?

Değilsen sanırım yanlış yazdın. Noel değil yeni yıl olacaktı?

Hristiyan yada başka bir dine mensup olsa ne olacak? İnsanları dini inançlarına göre sınıflandırmayı bırakın artık Laik Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz.

6. resim güzelmiş oyumu ona verdim

Sonuçta Lurtz dinle alakalı bir yazı yazmış. Ben ''mutlu noeller'' ile ''hayırlı ramazanlar'' arasında bir fark göremiyorum. Forumda ikisi de yasak diye biliyorum ve senin bu yasağı pekçok sefer ciddiye aldığına ve ''hayırlı ramazanlar'' konularını kapattırdığına şahit oldum. Bu sefer tavrını değiştiren neydi merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: husoman

quote:

quote:

Hristiyan mısın?

Hristiyan yada başka bir dine mensup olsa ne olacak? İnsanları dini inançlarına göre sınıflandırmayı bırakın artık Laik Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz.

Sonuçta Lurtz dinle alakalı bir yazı yazmış. Ben ''mutlu noeller'' ile ''hayırlı ramazanlar'' arasında bir fark göremiyorum. Forumda ikisi de yasak diye biliyorum ve senin bu yasağı pekçok sefer ciddiye aldığına ve ''hayırlı ramazanlar'' konularını kapattırdığına şahit oldum. Bu sefer tavrını değiştiren neydi merak ediyorum.

hayırlı ramazarlar die olan konular kapattma işi açıkça söylemek gerekirse millet dk da bi konu açıyordu silkroad online bölümünde sırf o konular kalmişti bu işi tek konudan yürütmek gerekirdi ondan hatalar oldu ondan kapantıldı konular hem iyi noeller artık demesinde günümüzde bir sorun olarak görünmüyor öyle karşilaştırmalar yaparsak çook şey yanliş ama.. neyse burda konu ss yarişması konuyu cıvıltmayalim...

• quote:

quote:

quote:

Hristiyan mısın?

Konuyu saptırmada üstünüze yok. Her neyse kısaca açıklayayım;

Noel olayı Silkroad Online oyun formatına dahil. Christmas event var Mutlu noeller yazılabilir. Bu arada şu olayı uzatmayın kimseyle tartışmaya girmemekk ve rencide etmek istemiyorum iyi günümdeyim.

• quote:

quote:

quote:

Hristiyan mısın?

Arkadaş saçmalamış gerçekten. Müslüman olunca mutlu noeller yazmak yanlış kullanım mı oluyor? Yazdığın şeyin doğruluğunu hangi dine mensup olduğun mu belirliyor?

• noel hristiyanların kutladıgı bir gün olmasına karşın yılbası ile eşzamanlı oldugundan aynı ifade olarak kullanılır cogu yerde. dini bir ifade olmasına karşın, kullanım anlamı dini degildir, herkes de bunun farkında. dini olsa yada olmasa zaten umrumda olur mu ki ? herkes istedigi dini yaşasın bize ne. niye bu kadar büyüttünüz anlamadım ? kaldı ki adam size mutlu noeller demiş, siz adama ters cevap veriyorsunuz, saygısızlıktır bu.. olmaz..
  • Bu oLayı Bu Kadar UzarmayıN..

2. Resme Tüm Oy Veren Vermeyen Tüm ArkadaşLara TeşkkürLer..

İyi qeceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saq0_Pa

Bu oLayı Bu Kadar UzarmayıN..

2. Resme Tüm Oy Veren Vermeyen Tüm ArkadaşLara TeşkkürLer..

İyi qeceler.

Ödül senin hakkın kazanmakta.
    Benim bu yarışmaya girmemin sebebi zaten çar almak değil maksat katılmak olsun.
    Yüklenmemin sebepleride başka. (ki oyunu yanlış atanlarıda saymıyoruz.)
    Eğer ben kazanırsam zaten çoğu kişiye söyledim. Ödülü sana vericem.
    2. ve 3. resimler güzel. Ama o generali orda bulupta bunu aklına getirip atlama yazıpta resim çekmek
    çok ayrı bir olay

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.