Şimdi Ara

Yılbaşı - Sro SS YARIŞMASI ANKET!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Yılbaşı - Sro SS YARIŞMASI ANKET!!!

(En Son Oy Tarihi: 2.1.2010)
Giriş
  • bazı yarışmacılar hile yaptı forum yetkilisi pmden ulaşırsa ne oldugunu acıklarım tskler
  • 6. Resim Güzelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoluBeyi_07

bazı yarışmacılar hile yaptı forum yetkilisi pmden ulaşırsa ne oldugunu acıklarım tskler

burdan da benim adım çıkarsa...
  • En kötü resim 6. resim. bütün oylar 6. resme.
    Vk halktır, haklıdır, kazanacaktır.
    Birlikte zafere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 2 Ocak 2010; 2:10:44 >
  • Katılmadım yarışmaya. Katılmıycamda bundan sonra..
  • Beyler forumda görülmeyen üyeler(!) derken ne kastettiniz anlyamadım. Bunun bir ölçütü yokki? Belki ben günde 4-5 saat burdayım ama gece burdayım ve kimse görmüyor beni. Yoksa bu uygulamayı ben mi yanlış anladın?

Benim oyum 2. resme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 2 Ocak 2010; 4:09:15 >
  • benim oyum 5. resme
  • 1. resim ile 2. cisi en güzeli bence ama oyum 1'e...
  • Sadece bir merakımı dile getirmiştim. Bu kadar çok tepki almama şaşırdım. Tartışma yaratmaya çalışmıyorum. Neyse, en azından rencide edilmedim.

Ali KIRAN, o konular çok fazla olduğu için kapatılmadı buna eminim. Tek bir konu kalsa bile Kurt Başlı Sancak şikayet ederek kapanmasını sağladı. Forumda dini konular açmak yasak olduğu için kapatıldı.

Bunları da tartışma yaratmak için yazmadım. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 2 Ocak 2010; 11:21:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Sadece bir merakımı dile getirmiştim. Bu kadar çok tepki almama şaşırdım. Tartışma yaratmaya çalışmıyorum. Neyse, en azından rencide edilmedim.

Ali KIRAN, o konular çok fazla olduğu için kapatılmadı buna eminim. Tek bir konu kalsa bile Kurt Başlı Sancak şikayet ederek kapanmasını sağladı. Forumda dini konular açmak yasak olduğu için kapatıldı.

Bunları da tartışma yaratmak için yazmadım. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım.

Kuralları okuyun dini içerikli konu açmak yasak diyor kaldı ki Konu Dışında genelde bir tane üst konu oluyor kandil günlerinde gidin orada kandilinizi kutlayın. Kültür Ve Bilim Bölümündede Ateizm-Evrim konuları yasak ve bu yasağı çiğnediğim için birçok kez uzaklaştırma aldım. Burası ilahiyat forumu yada cami avlusu değil gidin kandilinizi başka yerde kutlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

1. resim iyi düşünülmüş denilebilir.
    2. resim en güzel resimlerden.
    3. ve 4. resimler ise pek düşünülmemişte o an iyi yakalanmış olarak duruyor.
    Diğer resimler hakkında ise yorum yapmıyorum.

Galiba 1.Resim Benden Esinlenmiş,Çünkü Öyle Bir Foto İle Kazanmıştım Ama Keşke Daha Güzel Bi Yerde Yapsaydı
  • Ödül 6. Resim sahibine gönderilmiştir.

@husoman

Her yarışmada olduğu gibi, bu yarışmadada olay çıkarttın seni tebrik ediyorum. Materyalist zihniyetin ile hiçbir yere varamazsın. Herkeste olduğu gibi sana yakışanı yap, oyunu ver gerektiği zaman yorumunu yapıp konudan çıkabilirsin, konuyu uzatmaya ve tartışmaya yönelik büyütecek şekilde değil. Bu seni değil büyüksemek aksine küçültür bunu unutma.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.